| timoteidoi a întrebat:

Oare trebuie sa ne bucuram pentru faptul ca Dumnezeu ne ofera dupa ce murim "fericirea" de a fi ca El si langa El, in veci vecilor? Adica un Domnu Nimeni alaturi de Imparatul Inexistentei in Imparatia lui Niciunde(adica in cer)?
Oare nu credeti ca este mai bine si mult mai normal sa va pregatiti sa fiti CEVA si CINEVA in viata asta decat un NIMENI in "viata" de dupa ce ti-ai pierdut viata?

24 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Poti sa fii ceva sau cineva si aici si in vesnicie. Poti sa traiesti frumos, sa ai o buna marturie in mijlocul vecinilor, colegilor a familiei, sa iti faci o cariera, un viitor mai bun. Credinta te civilizeaza.

Răspuns utilizator avertizat
| danut a răspuns:

Draga "timotei", te-am intrebat daca stii ce este aia CREDINTA si nu ai stiut sa raspunzi, atunci cum pui tu intrebari la care raspunsul pentru intelegerea sa NECESITA cunostinte pe care NU LE AI? Degeaba iti spun oamenii unele si altele daca tu nu ai "ochii" din nastere nu poti INTELEGE ce e aia VEDERE. Te poti da "de ceasul mortii" sau cu fundul de terra ca tot nu vei intelege. Ca sa poti face acest lucru (a intelege) trebuie sa mai renunti din "bagajul" tau de "intelepciune" (mandrie prosteasca) si sa recunosti SINCER neputiinta intelegeri in care te zbati.

| Maxim96 a răspuns:

Trebuie si aici sa ne grijim de noi, dar mai ales sa ne pregatim de a intra in camara lui Hristos.

| Maxim96 a răspuns (pentru timoteidoi):

Tu asa o sa tii.Nu i-ti dai seama ce vorbesti.Cum indraznesti sa spui ca Imparatia lui Hristos este Iadul.I-ti dai seama?

E clar cu tine... poate i-ti va veni mintea la loc.

| Maxim96 a răspuns:

Nu sunt greu, nu te ingrijora.Tu nu intelegi corect Biblia ci o talcuiesti dupa placul tau.Nu sunt din gagauzia.

Am spus ca nu-s gagauz, i-s roman care traieste in Basarabia.acolo este scris iar tu rastalmacesti, caci fiecare verset are un inteles.

| Maxim96 a răspuns:

Nu ma enerva atata.Hristos este Calea, Adevarul si Viata.El e stapanul viilor si mortilor.El tine cheile iadului fiindca are puterea de a scoate de acolo pe oameni.

El a infiintat Biserica Sa si noi facem ce ni-a poruncit El.

Sfintele Taine sunt asezate de El.A mai spus ca va zidi Biserica pe care nici portile iadului nu o vor birui!

Nu mint eu nimic, spun ceea ce cre.Tu esti plin de minciuni si mandrie diavoleasca.

| Mikhtarian a răspuns:

SI crezi ca daca ti-ar fi spus tot ce e pe lumea cealalalta,tot ce-a pregatit, mai avea rost?
Poate acolo, te duci sa dai cu sapa ( asta si cred ) si plantezi frumos, ce-i dat de la Dumnezeu, ce vrei? Petreceri?
Jalnic.

| codrut a răspuns:

Nu accept sa ma inchin nimanui...