Se spune ca banul este ochiul dracului... dar tot cer bani preotii astia.
Da, las, nu sunt zgarcita. Dar la biserica nu merg, pana nu avem preoti din astia
http://www.youtube.com/watch?v=YtStQwu4r4Q
Nici macar la frizer si taximetrist nu prea e numita spaga. Daca esti multumit de serviciu ii lasi ceva. La preot nu exista tarif pentru slujba liturgica, e o dar benevol. Nu mi-a cerut nici un preot pret, desi am cunoscut destui.
Frizerul nu pretinde ca mijloceste harul lui Dumnezeu si ca n-ar exista mantuire in afara frizeriei.
La frizer si taximetrist lasi bani in plus ca vrei tu, dar preotul iti impune ca daca nu ramai cu mortul pe masa, daca e vorba de o inmormantare.Pacat pentru ca Isus a spus,, gratis ati primit, gratis sa dati.''
Nu e spaga. daca preotul vine si-mi aduce biserica la mine eu fiind prea lenes sau putin credincios pentru a merge la ea, ma oblig sa-i recunosc calitatea muncii sale si osteneala lui.el nu cere.isi face datoria de preot.eu doresc sa ma simt om.e rau ca este multumit si el eu? asta e valabil pentru oricine imi face un serviciu.
Eu de cand sunt nu am intalnit preot care sa imi ia bani....ba din contra nici nu primea...
Nu.Daca preotul iti cere bani atunci se mai poate spune ca slujba a fost facuta in numele Lui Dumnezeu?
Ce rautaciosi pe aici. Toata lumea stie ca cu cat donezi mai mult bisericii cu atat mai putine pacate ai.
Cat mai costa biletul de intrare in Rai? 10.000 E e de ajuns? Negociabil
O forma a nestiintei este chiar credinta!
Cine doar crede inseamna ca nu stie!
Cine nu stie nimic, trebuie sa creada totul, deci este credul sau mai pe romaneste pros!
Toate stiintele sunt adevarate pentru ca Stiinta se bazeaza pe demonstratii repetabile, si nu pe imaginatie aiurea asa cum este cazul credintei a proasta!
Vezi ca Pavel zice ca stiinta ingamfa.
Pe cand dragostea zideste.
xxxSecretDiscretxxx întreabă: