Eu ma consider ateu dar nu deranjez deloc societatea.Si intai invata ce inseamna poponar sau satanisti si dupa reposteaza-ti intrebarea!
Tu trebuie să fii un creştin care e prea laş ca să posteze de pe contul pe care stă de obicei... Tu eşti o scursura societăţii.
Sincer, oamenii ca tine mi-as dori sa moara.Sunteti prea prosti sa traiti!
Scursuri ale societatii, o persoana care catalogheaza asa astfel de oameni nu merita nimic! Mi-e scarba de tine!
Ai perfecta dreptate!
Intra la religie, dar ei sunt atei
Intra aici doar pentru a-i cataloga ceva retardati drept "jmecheri"
Nu are rost sa te stresezi cu ei, nu ajungi nicaieri, lasa-i in lumea lor!
Isus a venit si a murit pentru toti, nu doar pentru tine si ceilalti ca tine. Daca tu gandesti asa, nu esti crestin cu adevarat.
De ce or avea impresia crestinii ca termenul de "religie" nu poate defini decat crestinismul nu inteleg.
Daca tu il iubesti pe Dumnezeu, nu vad cum ai putea agreea pe unu' care isi bate joc de numele lui!
La fel cum nici tu nu ma poti iubii pe mine daca ma apuc sa te injur de mama ta!
Stimate utilizator...error!
Deja imi vine sa ma pis (da,da,da sariti pe mine ateu care jigneste),drag utilizator sper ca "frus" nu vine de la frustrat... ceea ce vreau sa zic e ca si satanismul e o religie
Si nu vad de unde te-ai inspirat cu poponari, i-ai vazut pe TPU?(cel putin la ei la faza cu scursurile sunt de acord)
Nu ca m-ar durea de parerile voastre, dar nu mi-am mai bagat-o de mult virtual in cineva
Si se cere cultura in tara asta! Altii mai spun ca D-zeu e creeat o lume perfecta, dar fiecare e cu perceptia lui.
Eu respect crestinii pentru ca reusiti sa credeti in basme, si va invidiez, as vrea sa pot sa cred si eu in prostii ca voi, sa fac o rugaciune si sa scap de griji...
Voi dc nu ne respectati? mereu apare un crestin frustrat care injura
Satanisti labari.
cred in satana, da ce-a facut satana pentru ei?
da ei il iubesc pe satana, dai el nu-i iubeste pe ei.
si satanistii chiar cred ca satana le vrea binele?
Alina dragă, tu oricum arzi în iad deci nu mai fă pe creștina pe aici că lui God nu-i place cum înveți tu copiii de poziții în pat, de fapt lui God nu-i place ce faci tu în general
Degeaba incerci tu sa ma prostesti
eu stiu ca ii sunt draga