Majoritatea intrebarilor pe care le pun au un grad de complexistate atat de ridicat incat nici chiar eu nu le inteleg.
Ori esti alb, ori esti negru, gri nu prea mere
Eu postez intrebari foarte grele, d'aia lumea nu prea imi raspunde
Sanatate...
Aici nu-i razboi e doar exprimare libera intre crestini si ateii, agnostici, deisti, panteisti, de ce mereu aud de ateii-crestini cand sunt si alte categorii
Mai sunt si satanisti in cazul meu satanist spiritual.
Ce mai e si aia?
Tu chiar crezi ca exista acest personaj?
Sincer da
Este o secta aparuta in 2002 fondata de Matrix Diatrich.(asa se numea fondatoarea daca nu ma-nsel)
De ce?
Depide ce intelegi prin a crede.
Sunt curios, de ce esti satanist? ti s-a intamplat ceva supranatural si anume ce?
Sincer ceva supranatural explicit nu. Insa nici eu nu pot sa-mi explic bine de ce sunt satanist.Insa asta este ceia ce ma caracterizeaza. Asta e este calea care mi-am ales-o in viata. Si am un scop sigur.
Care e scopul?
Daca nu poti sa-ti explici de ce esti satanist, cum saracia mea iti cunosti scopul?!
Sincer nu are rost sa va explic.
Ok, respect decizia!
E mult mai complicat. Si nici eu nu gasesc acum raspusul dar stiu ca asta este ceia ce viata vrea de la mine si eu de la viata.
In orice caz mai rar gasesti crestin care sa-ti respecte decizia.
Oamenii sunt diferiti
Asa e insa nu multi pot pricepe acest lucru
"cum saracia mea iti cunosti scopul?! " esti comica, pacat ca nu pot sa-ti dau amuzant.
asta-i pacat de moarte...
Doar atei si trolli si/sau crestini ipocriti!
Cel mai dobitoc user este lolosula. Vad ca jigneste de-am lula pe aici, el le stie pe toate, e inteligent si restul sunt prosti.
Raymusic ma amuza uneori.
Ma mai gandesc care-i cel mai nebun troll din categoria asta...
Eu pun intrebari simple ca nu-mi permit neuronii sa pun intrebari complexe, cum sunt in mare parte alea de la D/S.
La categoria oameni de stiinta, cel mai bun e, cine altul, cine Fuckthesystem altul, decat Inferno.