| Jardelin a întrebat:

Oho si câți dintre voi l-ați înjurat și l-ați batjocorit pe Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie si ati pus boticurile fără să cugetati catusi de putin, obișnuindu-va si placandu-va toate mizeriile DNA-ului... Ce mai conta una în plus, nu-i așa?

Uite ca spre mirarea si ciuda voastra omul e absolut nevinovat! Niste pareri ceva? Funda pentru cel care isi face o sincera mea culpa!

https://www.europafm.ro/......-coruptie/

42 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| anonimg a răspuns:

Nu este nevinovat, deoarece am văzut videoclipul pe YouTube când era de acord cu o anumită sumă de bani pentru ca un seminarist să poată absolvi cursurile sau un absolvent să poată avea o biserică (ceva de felul acesta). Rolul a fost jucat de un reporter cu camera ascunsă.
Există o strânsă legătură între bor și statul român. Nu știu exact care este aceasta; dar cu siguranță că există unele beneficii. Altfel nu s-ar ridica catedrala respectivă și alte biserici.
Biserica trebuie să fie despărțită de statul român, oricare ar fi aceasta. Fiecare biserică să se autofinanțeze. Dacă nu, să nu existe. Biserica adventista de ziua a șaptea se autofinanțează și nu primește niciun ban de la stat. Dacă membrii ei sunt puțini, aceștia se adună în casa unuia dintre ei -dupa dorința și plăcere. Dar adventiștii nu sunt cerșetori ca ortodocșii care cer bani de la stat. Preoții ortodocși trebuie să fie plătiți de către membrii bisericii ortodoxe. Ne rugăm unii pentru alții, dar nu în schimbul banilor sau unui al altui folos.

| doctorandus a răspuns (pentru anonimg):

In mare BOR primeste bani de la stat pentru intretinerea unor cladiri si obiecte de patrimoniu national.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru mentholinks):

E vina lui ca exista credinciosi care mananca din gunoaie? Si daca o sa-mi zici ca e cumva treaba lui in calitate de cler sa aiba grija de saraci te anunt ca nu e asa. Hristos n-a spus "clerul sa ajute saraci" ci a spus ca toti oamenii au datoria sa-i ajute pe saraci. Tu ai la fel de mult datoria de a-i ajuta pe acei "credinciosi care mananca din gunoaie" precum o are el. E usor sa vezi paiul din ochiul fratelui tau dar barna din ochiul tau nu trebuie judecata?

| mentholinks a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Ce cler visezi? Sunt niste bastarzi. Tu preferi sa asculti de ei si sa-i sustii in loc sa-l crezi pe Isus fiindca crezi ca iti iarta pacatele dar te conduc direct in iad.

| GicaGigekGica a răspuns:

Mda...Poate judecatorul se temea de Dumnezeu si un hot ca asta care a furat fonduri europene scapa nevinovat. Isus s-a smerit, a venit pe lume intr-un staul. El umbla in masini de mii de euro. Macar daca erau bani munciti cinstit. Dar poporul e de vina, vin si dau bani la biserica ca sa fie mantuiti. Unul se imbogateste si altul saraceste.
Dar despre catedrala mantuirii neamului ce parere ai? De ce trebuia frate un clopot din aut de 500.000 de euro cu fata lui Daniel? Isus s-a smerit pe pamant. Dumnezeu zice ca unde doi sau trei se aduna in numele meu eu voi fi acolo. Se pot aduna si intr-o camera, sau intr-o casa. Nu ne trebuie biserici de milioane de euro...
Dar ce sa faci, oamenii sunt de vina. Oricum majoritatea tinerilor nu mai merg la biserica dar totusi se numesc ortodoxi

| Jardelin explică (pentru GicaGigekGica):

Ai pretentia sa-ti raspund la prostiile pe care le-ai debitat? La cum te exprimi si la ce greseli gramaticale faci te califici cu brio la categoria analfabeti, functionali.

| GicaGigekGica a răspuns (pentru Jardelin):

Pe tine nu te-a deranjat adevarul spus de mine, dar te-a deranjat ca am scris eu gresit...
Isus* stiu ca este corect "Iisus" dar mi se pare ce-a mai mare prostie. De unde stim noi ca asa e corect? Conteaza asa de mult numele cat conteaza ce a facut el?

ortodocsi*

Si dragul meu, daca nu stiai majoritatea credinciosilor care merg la biserica sunt analfabeti (cel putin ortodocsi) Religia asta e total impotriva Bibliei. Se foloseste de Biblie sa prinda la credinciosi...

Ii numesti bastarzi desi nu ti-au facut nimic personal. Esti plin de ura in suflet si tu imi vorbesti mie de Dumnezeu? Sa vorbesti de Dumnezeu atunci cand n-o sa ai ura in suflet pentru niste oameni care nici macar nu ti-au facut nimic

Da bine. Tot niste lichele care traiesc pe seama fraierilor raman.

Cam ipocrit din partea ta sa te dai mare crestin adevarat in timp ce dai dovada de ură si judeci oamenii desi Iisus spune clar sa nu judecam si sa nu ne uram aproapele

Tot Isus spune sa judecam dupa dreptate si nu dupa infatisare. Eu nu-i urasc doar spun adevarul.