Vezi? tu nu crezi ca Dumnezeu e etern, eu de ce as crede ca universul a fost creat dintr-un punct care a explodat?
Daca o iei spre origine tot nu ajungi nicaieri, deci prefer sa cred ca Dumnezeu e etern.
Ce miros are culoarea albastra? Albastrul nu face parte din lucrurilor care miros, asa cum Dumnezeu nu face parte din lucrurile create
Ce imi place subiectu asta!
O sa zic ceva ce am citit pe TPU (sper sa nu existe drepturi de autor): Cum sa gasesti inceputul unui cerc, pe care nu l-ai creeat tu?
Asta e raspunsu si chesita cu puncut mai scuteste-ma i-a arata-mi tu mie dovezile, eu nu am cum sa dovedesc material ca Dumnezue exista, da tu zici ca poti sa dovedesti ca infinitu de materie idn jur vine dintr-un punct.
Astept dovada si parerea ta.
Trupul tau are suflet? ....Nu,e o iluzie tu ai o piatra.Tu nu gandesti cu sufletul pe tine te indruma buzunarul iar tu te inchini banului.Mai bine ti-ai cauta sufletul inainte sa faci afirmatiile pe care le faci.
Dacă nu crezi, atunci ce rost mai are întrebarea ta, te autoblochezi la orice răspuns pozitivist...tu singură ți-ai trasat linia negativistă! uite așa păcălește diavolul pe oameni!
Hopa...te simti inconfortabila cu o intrebare la care nu ai raspuns si pune in pericol stalpul de baza a iluziilor?
Ce usor te-ai dat de gol
Te caracterizeaza cumva prostia? E trasatura ta definitorie? Nu poti scapa de ea? De ce trancanesti neîntrebat? Te-am bagat eu in seamă? Nici n-am de ce! Esti doar o nulitate!
Bine ca esti tu marha si eu nulitate, jigniri de pustani frustrati si plin de...
Daca nu crezi in Dumnezeu, treaba ta, fiecare crede ce vrea. Am fost fiecare creati de a avea o opţiune proprie, o oportunitate sau variantă...Ai auzit de liber arbitru?
PangeeaRogvaiv întreabă:
DeProfundis99 întreabă: