Deci Dumnezeul tău nu vrea ca noi să fim curioși, să știm mai multe și să ne punem întrebări. Nice. Ăsta e motivul pentru care, dacă raiul și iadul ar exista, aș alege să mă duc în iad. Satan a fost cel care a vrut ca noi să cunoaștem binele și răul, deci clar l-aș prefera pe el. Plus că Dumnezeul biblic a omorât în jur de 25 de milioane de oameni. https://dwindlinginunbelief.blogspot.com/......bible.html Plus miliarde de animale, plante și microorganisme. Satan a omorât 10 oameni și ăia la ordinul lui Dumnezeu. În concluzie, mai bine merg în iad. Cu atât de mulți oameni de știință, e clar că mă voi distra acolo
Dumnezeu a pus in om curiozitatea de a-L cunoaste. Insa omul isi foloseste curiozitatea pentru a descoperi lucruri rele pentru el. Asta numesti tu intelepciune? Omul s-a complicat singur de la Adam. Daca Adam asculta nu era nevoie sa stim atatea porcarii in prezent precum tehnologia, moartea, razboiul, bolile, calatorii in spatiu cosmic, limbi straine. Tehnologia doar atenueaza suferinta pe care omul singur a atras-o si o atrage prin pacat. Asta numesti tu evolutie? E degradare asistata de tehnologie.
Păi dacă tu crezi în șerpi vorbitori, asta clar e involuție. Înțeleg de ce voi creaționiștii respingeți evoluția. Pentru că și ea vă respinge pe voi.
Eu nu resping evolutia ci evolutia inteleasa gresit. Scopul Lui Dumnezeu evolueaza sau se va realiza in cele din urma. In Biblie nu scrie despre serpi vorbitori. Satan a vorbit prin gura sarpelui sau de langa capul sarpelui.
Dumnezeu nu are nimic cu descoperirile pentru ca daca ar fi avut nu ne-ar fi lăsat sa le descoperim. Trebuie sa si cunoastem dar si sa ne bucuram de viata.
Omul nu e nevoie sa cunoasca prea multe ca sa se bucure de viata conform planului initial al lui Dumnezeu inainte ca Adam sa aleaga sa cunoasca prea multe. Acest lucru este dovedit de mecanismul de uitare. Daca Dumnezeu ar fi creat omul ca sa cunoasca prea multe atunci nu crea mecanismul de uitare. Acest lucru dovedeste ca Biblia prezinta fapte istorice demne de incredere.
DeProfundis99 întreabă: