anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Omul este un cartof frumos pe dinafară si gaunos si stricat pe dinăuntru cel ce nu crede in Dumnezeu. Am dreptate ¿?¿?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Of, ce as minca eu acum niste cartofi bine prajiti!happy Numai sa fie buni si pe dinauntru, si pe dinafara.
Lasind gluma la o parte, e un mare adevar ce ai zis aici. Rar gasesti printre cei necrediciosi unul care pe dinauntru sa nu fie cit de cit stricat.

12 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Interesant mod de a vedea lucrurile.Ateii=cartofi stricati.
Nu sunt de acord.Ateismul este doar o etapa in evolutia spirituala a individului, chiar daca unii se nasc si mor tot atei.

Răspuns utilizator avertizat
| Jesye a răspuns:

Nu ai

| anonim_4396 explică (pentru Jesye):

De ce nu am? dreptate

| Jesye a răspuns (pentru anonim_4396):

Ca nu ai laughing.aia e parerea ta, eu sunt de alta parere

| anonim_4396 explică (pentru Jesye):

Daca nu intelegi poate sunt eu de vina ca nu m-am exprimat eu bine, ok parerea ta este parerea ta nu am nimic in potriva!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Omul este un cartof frumos pe dinafară si gaunos si stricat pe dinăuntru cel ce nu crede in Dumnezeu. Adica am vrut sa ma refer cel ce nu crede si face rau este un om stricat precum un cartof intelegeti aluzia =?¿ Si omul frumos (ca cartofu) scuzatim cacafonia! se vede la fata nu sti ce are in minte s-au in suflet. Iar omul cel bun si credincios lui Dumnezeu este curat nu in sensul la propriu ci la figurat este precum cartoful spalat, curat si nestricat in lumea asta de pacate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crestini sunt sfinti mai lasa-ma toti pe interese niste ipocriti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pt. Cristi202.

| RaluuPitica a răspuns:

Hmmm.Pai cum sa-ti zic mai pe scurt?! Sa vedem sa zicem ca dumnezeu ne-a dat pe pamat ca niste cartofi frumosi si gustosi si mari(buni,frumosi, nepacatosi) iar noi atunci cand numai credem in el si vorbim urat, pacatuim ne uratim dar nu pe dinafara ci pe dinautru!

| anonim_4396 explică (pentru RaluuPitica):

Ai dreptate draga mea!