Crezi ca-l intereseaza ceva pe omul modern, cat umple cosul la market si are apa la robinet?
Iar legat de omul TPU, pentru el Arsenie Boca e un basm. Si Valeriu Gafencu, si Sf parinte Nectarie, si, si
Unde a invitat Arhanghelul Mihail omenirea să ia cina? În Centrul Vechi cumva? Pe bune acuma! Oamenii vor să aibă o viață fericită, fără griji, să se realizeze material, profesional și sentimental. Oare tu nu vrei așa ceva? Ce e rău în asta?
Apai fa elvino? eu cam mi-am indeplinit visurile, materiale, profesionale si sentimentale.au ramas cele spirituale si iata ca greu ma rupe cele materiale ca sa ma desavarsesc intru totul.nici eu nu am intrat la cina, ca aveam o gramada de treburi.problema cea mai acuta este ca.nu sant chiar fericit, cu toate implinirile mele.imi lipseste Doamne-Doamne si spre cunoasterea lui fac niste pasi atat de mici, incat imi pun nadejdea ca el va fi avand pasii mai mari. asta e rau?
Mă bucur pentru tine. Căută-l pe Dumnezeu și îl vei găsi: în tine, în ceilalți, în cărți, în experiențe. Depinde de fiecare.
In viitorul apropiat Dumnezeu va pune capat rautatii acest lucru a fost prezis de Biblie. Psalmi37:9-11
Hmmm, eu nu am primit nicio invitatie. A fost un party si voi ati cinat fara mine?! Bineee, railor!
Se pare ca in curand Dumnezeul atotputernic va aduce sfarsitul unei lumii lipsite de pietate. Are motive bine intemeiate. Nu? Arsenie a spicuit si el cate ceva din Biblie si satisfactia lui a fost sa fie vazut si aclamat de oameni care nu-l cunosc pe Dumnezeu si nu infaptuiesc vointa Sa, la fel ca Arsenie Boc. Cine crede in Dumnezeu, infaptuieste vointa Sa, respectand legile Sale,.
Ai fost si tu la Martorii lui Jehova?
Auzi? Oare o fi bun sa le cer de pe acum cauciucuri de vara pentru masina? Cand am iesit, imi tot agatau in maini plase cu tot felul de chiciuri(pasta de dinti, sapun, apa minerala, ulei de gatit, pastile de nu le gasesti pe la noi, margarina, mezeluri, carti, lumanari, hartie igienica)Iti dai seama ca am venit acasa si am luat duba.
Da, si eu sunt de acord sa traiesc in nestiinta.Nici lumea nu se sfarseste, iar daca s-ar sfarsi, nu cred ca m-ar interesa ca n-as stii ce naiba-i cometa aia de se indreapta ca
Ce cina ce arhangheli ma fratilor. uneori am impresia ca traiti pe alta lume cand vad ce lucruri va preocupa.
Prima e cretina, cat despre a doua am vazut-o in terminator deci nu prea mai e profetia lu' Arsenie Boca.
Salut! Oamneii in ziua de astazi(nu toti)sunt interesati de lucrurile trecatoare in loc sa fie intersati de mantuirea sufletului.
Eu una cred ca imbunatatirea tehnologiei il face pe om sa uite de Dumnezeu si sa isi faca viata dupa bunul lor plac.
Eu una cred in a doua venire a lui Hristos pe Pamant si e tot ceea ce conteaza.De asta ar trebui sa fim preocupati:de savarsirea faptelor bune, nu de tehnologie
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: