Petrolul sunt cadavre lichefiate dupa ce au fost ingropate de potop. Gazele naturale sunt miros imputit de cadavre ingropate. Carbunele sunt vegetatie ingropata si putrezita. Potopul a constat in innecare si ingropare in namol sub pamant. Oamenii inhaleaza poluare sau produse din cadavre stravechi de dinainte de potop ce sunt arse in motoarele de la automobilele de lux sau obisnuite. Multe medicamente contin parti din derivate din petrol adica din cadavre. Dinozauri lichefiati si alte animale. Si chiar oameni care au trait inainte de potop si care au murit innecati. Carcasele smartphoneurilor sunt de fapt din derivate din cadavre ingropate in pamant in namol. Orice plastic este facut din derivate din petrol. Pungile din plastic in care isi ambaleaza elevii si savantii sandwichurile si in care sunt ambalate alimentele si dulciurile.
E-urile ce accentueaza gustul si aromele alimentelor sunt obtinute din derivate din petrol. Imagineaza-ti ca acele animale au fost ingropate cu fecalele nedejectate.
Ai probleme grave
De ce am probleme grave? Caut adevarul. Uneori adevarul poate fi neplacut.
Daca citesti despre petrol pe wiki acesta are mai degraba origini biologice. Sunt doua ipoteze: prima evolutionista precum ca in urma caderii unui asteroid acum 300 milioane ani au murit in masa dinozauri si a doua tot un cataclism cum ar fi potopul despre care aminteste legendele popoarelor de pe intreg pamantul. A doua nu o gasesti pe wiki ci pe situri creationiste.
Eu am dezvoltat ipoteza creationista si a iesit ce a iesit.
Pe acelasi principiu nu pot spune "ba, si fructele/legumele astea au fost crescute din semintele ce au supravietuit inainte de potop, noi facem mancare din furia lui Dumnezeu"?