| Serenade a întrebat:

Ori toti ateii se inseala amarnic si vor arde in Iad, ori toti crestinii se inseala amarnic si vor arde in Iadul musulman, ori toti musulmanii se inseala si vor arde in Iadul crestin. Ce credeti, pe cine va torutura prea iubitul nostru creator, care in dreptatea si bunatatea lui a creat un loc de tortura etern pentru propriile lui creatii.

16 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Bună asta.

| RAY a răspuns:

Isi garantez ca asa cum sunt ateii au dreptate nu te duci nici unde dupa ce mori

blog=my profil

| RAY a răspuns:

Dovedeste tu ca exista

| RAY a răspuns:

Nu am nevoie sa cred ce vreau trebuie sa cred ce vrei tu? eu cred ca nu exista nu ma intereseaza ce crezi tu am viata mea te rog nu te baga in ea

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ete nah, esti ignorant. Cum ramine cu budistii, hindusii si celelalte nshpe religii care au un numar serios de membri?

| Serenade explică (pentru GabiDumitrescu):

Am ales aceste 2 religii deoarece sunt primele 2 mari religii si au o oarecare asemanare(in special cu locul etern de torutra, probabil de asta sunt primele 2 mari religii), dar se diferenteaza cand vine vorba de mantuire, iar crestinii sunt niste eretici care vor fi aspuru pedepsiti de Allah deoarece i-au confundat profetu cu (blasfemie!) fiul lui, la fel cum musulamanii vor fi pedepsiti de catre zeul crestin deoarece nu au crezut ca Isus este fiul lui si l-au confundat cu un simplu profet.
La budisti si hindusi e mai usor, acolo te reincarnezi intr-o planta sau vreun vierme.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Serenade):

Ce e cel mai important la budisti si hindusi e ca ei nu ameninta pe altii cu focul etern, trecutul prin sabie sau minia zeului lor. Asta e foarte important si le face singurele "religii" (mai mult practici spirituale decit religii, daca stam sa ne gindim oleaca) care ar merita sa existe intr-o lume cu adevarat buna si toleranta.

| Mădă0611 a răspuns:

laughing pe nimeni, pentru ca nu exista.
Eu sunt atee. Din "foc" am venit, in "foc" o sa ma intorc (oxigen, carbon, hidrogen, vreo 93% suntem "praf de stele").

| shadovv a răspuns (pentru Mădă0611):

si restul de 7% ce e? Materie intunecata? Fluctuatii relativiste?

| Mădă0611 a răspuns (pentru shadovv):

Azot, calciu, fosfor, sulf, fier, sodiu, magneziu si altele. Am zis doar de acel 93% pentru ca vorbeam de elementele din care sunt compuse stelele si care se gasesc si in compozitia corpului uman.

| shadovv a răspuns (pentru Mădă0611):

Din cate imi aduc aminte toate elementele naturale provind din stele.

| Mădă0611 a răspuns:

Hopa, sufletul nu e materie, nu se poate :O. Din cate stiu, se zice ca sentimentele vin din suflet, adica n-ai suflet, n-ai sentimente, daaaaaar mai stiu ca sentimentele au treaba cu creierul, adica daca iti dau niste oxitocina o sa incepi sa ai incredere in mine smug. Si apoi, pe aceeasi linie, animalele n-au suflet, de ce sunt mai "umane" decat oamenii, daca, teoretic, n-au sentimente?

| Mădă0611 a răspuns:

Am raspuns laughing
Tu vrei sa zici ca nu e 100% materie pentru ca exista sufletul, care nu e materie, nu? Ei, ti-am raspuns sau nu?
Ca sa ma scutesc de inca un raspuns. Daca am zis ca sentimentele vin de la creier, inseamna ca nu exista suflet, creierul e materie => suntem 100% materie

| Mădă0611 a răspuns:

Ca sa fii viu trebuie ca organele interne sa functioneze. Din moment ce iti scriu, inseamna ca sunt vie, de aici rezulta ca tot ce trebuie sa functioneze, functioneaza.

| Mădă0611 a răspuns:

Cine a zis ca e materie moarta? Din cate tin minte, elemente chimice de care ziceam, sunt in continua miscare, miscare inseamna viata.
Daca exista suflet, ai uitat sa raspunzi la "Si apoi, pe aceeasi linie, animalele n-au suflet, de ce sunt mai "umane" decat oamenii, daca, teoretic, n-au sentimente?"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Om muri si om vedea.pana atunci sa fim destepti si fara frica.nu prosti si fara gandire.