A existat dintotdeauna.
Ps. 90:2: „Înainte să se fi născut munţii şi înainte ca tu să aduci în existenţă pământul şi solul roditor ca în durerile naşterii, din veşnicie în veşnicie tu eşti Dumnezeu".
Este raţional lucrul acesta? Este un fapt pe care mintea noastră nu-l poate înţelege pe deplin. Totuşi, acesta nu este un motiv să nu credem. Exemple: 1) Timpul. Nimeni nu poate stabili un moment anume ca început al timpului. Este adevărat că viaţa noastră are sfârşit, însă nu şi timpul. Noi nu respingem noţiunea de timp doar pentru că nu înţelegem toate aspectele legate de el. Dimpotrivă, chiar ne organizăm viaţa în funcţie de timp. 2) Spaţiul. Astronomii nu găsesc nici începutul, nici sfârşitul spaţiului. Cu cât scrutează mai mult universul, cu atât descoperă mai multe lucruri. Ei nu resping faptele; mulţi consideră că spaţiul este infinit. Acelaşi principiu este valabil şi în ce priveşte existenţa lui Dumnezeu.
Pe Dumnezeu l-a creat niste oameni, el nu este mai mult decat imaginatia bogata o multor oameni. Eu personal nu cred in Dumnezeu.
Incearca sa te gandesti la Dumnezeu ca la forta puternica a universului ce a creat ceea ce a creat. Galaxii, stele, planete. Dumnezeu este raspunsul dat de vechii invatati fortei creatoare pentru a putea explica ciobanului din desert de unde vine.
Pe Dumnezeu nu lo creat nimeni el a existat din todeauna si va exista pentru todeauna, avand in vedere ca exista doar un dumnezeu, nu exista buda si zeus si bahal si alti idoli. idolii sunt de fapt demoni care incearca sa iti intunece mintea prin tot felul de mincuni care te intuneca si te fac sa iti pui tot felul de intrebari care desigur diavolu ti le trimite. diavolu poate sati trimita tot felul de idei datorita faptului ca nu te rogi lui dumnezeu si daca nu te rogi lui dumnezeu diavolu pune asa ...ca un fel de zid intre tine si dumnezeu, singuru mod sa primesti orice raspuns la orice intrebare e sa te rogi si nu sa te rogi ca dumnezeu sa-ti dea masini si bani si telefoane si femei trebuie sa te rogi lui dumnezeu pentru cei ce nu au de mancare pentru cei ce se indreapta spre intuneric pentru binele omeniri pentru cei ce iti fac rau si când te rogi ca dumnezeu sa-ti dea ceva trebuie sa spui si daca este voia ta doamne ca numai tu stii cum e mai bine si mai trebuie sa ii multumesti lui bumnezeu pentru tot ce iti da fie ca iti da bune sau rele pentru ca dumnezeu stie cum e mai bine pentru tine chiar daca tu nu intelegi, daca ti se strica telefonul inseamna ca nu tie bun inseamna ca nu il folosesti la ca trebuie, cam atat am avut eu de zis sper sa citesti ceva de aici si sper sa il asculti pe dumnezeu pentru ca el te asculta, si ai grija pentru ce te rogi.
Satanel este un inger a lui dumnezeu creat special pentru a baga lumea in ispitia, ce rau a creat satanel in biblie? satanel apare de cateva ori in vechiul testament si in noul testament atat
Orice fantezie umana nu are creatie propie in realitate,fatenzia respectiva exista doar in capul celor care cred in asa ceva, dumnezeu,zeus alte zeitati ofera o speranta omului cred ca asta este important de fapt asta este si baza pentru care omul crede in zeii SPERANTA,credinta in zeii datea o speranta omului si o da in continuare,ma ales ca credinta,speranta nu cere dovezi,stiinta,ratiune,majoritatea nu au citit biblia dar cred intr-o speranta,in Romania asa ceva e important,fac pariu ca cei care pupa oasele nu stiu nici tatal nostru bine dar fac asta pentru ca ofera o speranta, traim intr-o lume rea, vicleana, perversa in care faptul ca crezi in zeii isi ofera o speranta sa vezi si ceva pozitiv, nu credinta creaza raul si religia care manipuleaza omul si il determina sa faca lucruri nebunesti, intrebarea cine l-a creat sau de ce nu are importanta pentru ca omul crede in sperante atat nu-i pasa de cine l-a creat
Legile logicii sunt in primul rand legi facute de Dumnezeu dar nu pentru a se aplica asupra lui (el cu respecta reguli logice cum ar fi-oricine are un crator, oricine moare, oricine trebuie sa respire etc)
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: