| RAY a întrebat:

Ortodoxi sunt pe aici? Ce spuneti voi despre raspunsul asta, de ce sunt asa obsedati sectantii sa va pocaiasca ca doar aceeasi biblie aveti cu totii, de ce sunt asa obsedati sa renuntati la religia voastra? Apropo o sa renuntati la religia voastra pentru o secta?
https://www.tpu.ro/......ozitie-de/
acum 1 minut | Cosminaaaa1 a răspuns:
Pace. Deci eu postez pe rețelele de socializare. Facebook, Instagram.
Problema este ca mama nu ma lasă să postez.
Eu sunt la început. Am mai vorbit dar sunt oameni și oameni.
Oamenii care cunosc dar nici nu vor sa audă. Oamenii care țin prea mult la religie.
Nu știu. Trebuie sa facem ceva pentru ca nu mai este mult.
Isus revine să-și ia mireasa curând, foarte curând.
Mie îmi e teamă când ma gândesc. Familia mea nu vrea. Știu despre pocăință de ani de zile dar nimic.
Îmi e teamă să nu se zică stop. Cunosc, am citit cazuri când Duhul a vorbit printr-un prooroc ca unii oameni nu mai au șansa. Oameni ca 20 de ani l-au respins pe Isus.
Vegheati.

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

"Nu mai necajiti pe oamenii acestia, si lasati-i in pace! Daca incercarea sau lucrarea aceasta este de la oameni, se va nimici;
dar daca este de la Dumnezeu, n-o veti putea nimici. Sa nu va pomeniti ca luptati impotriva lui Dumnezeu." (Fapte.5)

20 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Se intelege gresit termenul de a te pocai.Sa te pocaiesti normal inseamna sa fi mai bun, mai sperit, mai bland, sa iti repari greselile si sa faci mai putine prosti.Pe acei oameni nu trebuie sa ii nmeasca pocaiti, ci sectanti, pentru ca din perspectiva mea in afara de carolici, grecocatolici, ortodocsi....restul sunt secte.
De ce vor sa te atraga de partea lor? Pentru ca se gandesc ca atragand cati mai multi oameni o sa le scada pacatele in fata lui Dumnezeu si vor ajinge in rai (un fel de reprezentanti de la cablu si telefonie sti?"aboneazate la noi ca avem, face, trebuie" ca sa isi faca lista cat mai mare sa isi ia bani).Si pentru ca sunt multi ce nu se simt comod in acea secta si vor sa aduca si persoanele apropiate, sau pentru a fi mai multi care se ajuta cu bani intre ei.

| Mircea08 a răspuns (pentru Freya1):

Corect ce spui, numai ca aceste lucruri sunt valabile si pentru religii. Este important de stiut ca singurul Invatator este Iisus si singura invatatura este Evanghelia lui Iisus. Daca cineva propovaduieste Evanghelia e bine, dar cel care asculta trebuie sa verifice in Evanghelie daca este adevarat

| SG1995 a răspuns:

Tipic penticostal, trist când ajungi să gândești așa te pierzi într-un abis de ignoranță.

| RAY explică (pentru SG1995):

Pacat ca uni isi pierd timpul fiind manipulati sa urasca pe alti si sa faca propaganda peste tot

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Chiar azi am asistat la modelul de propaganda a sectei penticostale, racolarea e spalare creier.

Ai fost la biserica?

La pocăiți în seara asta. Am mers de curiozitate.

Nu ai avut ce face, mai bine ai fi mers la agatat fete, si au incercat sa te converteasca?

| Mircea08 a răspuns (pentru RAY):

Nu isi pierd timpul - ei slujesc cu multa ravna diavolului

Eh nu am avut ce face, si nu am avut nici bani sa ies, si nu, nu au încercat, dar pastorul si-a prezentat prozelițiilor strategia de spalare pe creier și suna cam asa:
"Vom chema masele de oameni aici"
"Le vom da sentimentul de incredere"
"Le vom influența (cuvantul asta de 3 ori apare) sa creada"
"Le vom influenta sa revina"
"Ne vom forma mici celule de propagare"
Exact astia au fost termeni, "propaganda, influenta", asa sa vezi ca isi dau arama pe fata.

Asta e scopul lor sa faca propaganda, manipularea in masa

| AC4S4 a răspuns:

"de ce sunt asa obsedati sectanti sa va pocaiasca" - Stai, ce? Cum poate un om sa pocaiasca pe altul? Fiecare se pocaieste pe sine.

Mie mi se pare ca tu bagi mai mult religia in discutie. In raspunsul citat de tine nu se face propaganda pentru o religie, ba chiar se spune ca oamenii tin prea mult la religie.

| RAY explică (pentru AC4S4):

Da ortodocsi tin prea mult la religia lor si nu vor sa treaca la secta ei

| AC4S4 a răspuns (pentru RAY):

Nu vad unde a mentionat ceva de o secta, poate vezi tu.
Crede-ma, "sectantilor" nu li se spune la biserica "Trebuie sa aducem enoriasi la confesiunea noastra, in biserica noastra", dimpotriva, li se spune ca nu religia mantuieste.

| Mircea08 a răspuns:

Orice biserica se supara daca ii pleaca adeptii, si e normal deoarece scad veniturile preafericitilor. Ai spus ca stii totul despre pocainta dar nu ai precizat de unde stii. Daca stii din Evanghelie atunci fa ce spune evanghelia si lasa-i pe altii in pace ca nu sunt ai tai ci sunt ai lui Dumnezeu. Daca stii de la un reformat, atunci studiaza foarte atent Evanghelia si o sa vezi ca un crestin nu este altceva decat un om normal iar abureala celor care cauta adepti le apartine in totalitate. Acea biserica este buna care spune asa cum spune si in evanghelie ca toti crestinii sunt scosi de sub lege, deci nu au pacate (asta numai daca este crestin adevarat nu facut la apelul de seara de catre o biserica). Acea biserica este buna in care fratii in frunte cu "seful" au totul in comun si traiesc la fel - asa scrie in Evanghelie ca erau bisericile in timpul apostolilor, si asa trebuie sa fie pentru ca nu poti iubi ca pe tine insuti pe unul mult mai sarac decat tine decat daca il aduci la acelasi nivel de trai cu al tau. Citeste https://atrainormal.blogspot.com/2018/05/biserica-crestina.html

| Cosminaaaa1 a răspuns:

Nu ai înțeles. Eu ii chem la Isus. Un om nu e creștin dacă nu se pocăiește întâi (pocăit =creștin)
Poți fi pocăit la penticostali, adventiști, baptiști sau ortodocși.
Eu vorbesc despre pocăință și Biblie.
Nu cred ca am promovat vreun cult. Am vorbit despre Isus și despre Iertarea Lui.
Cred ca și tu (Ray) ai adăugat un comentariu ca Biblia spune sa nu ne închinăm la icoane și erai de acord ca nu e bine sa ne închinăm).
♥️ ISUS VA IUBEȘTE.
EU VORBESC DESPRE UN SINGUR DOMN, ISUS, POCAINTA SI EVANGHELIE.
GOD BLESS YOU

| RAY explică (pentru Cosminaaaa1):

Dar de ce faci propaganda peste tot?

| Cosminaaaa1 a răspuns (pentru RAY):

Nu fac decât s îmi expun opinia cum faci și tu

| RAY explică (pentru Cosminaaaa1):

Gresit eu nu amenint pe nimeni si nu propun o dogma, ideologie, credinta, tu spui daca nu te pocaiesti o sa dai de el =amenintare, intimidare

| Mircea08 a răspuns (pentru RAY):

A te pocai inseamna a regreta greselile din trecut si a hotara sa nu le mai faci, si in nici un caz nu inseamna a trece la o biserica protestanta a caror credinciosi se numesc pocaiti