Îţi dai seama că ăştia habar nu au ce-i Death note .
Când eram mic,aşa mi-l imaginam pe dumnezeu, stând pe un tron de aur de conservă, cu un ceaslov mare în mână, notând în el cine şi cum să moară, cine ce să păţească.
Daor că eu aveam o scuză, aveam 5 ani.
Mi-ai amintit de yu-gi-oh.Era un ceas mare, cu un sceptru si statea pe tron, Cronos sau Kronos il chema parca.
Genial
Nu a crapat ca nici nu exista cea ce ma intriga e faptul ca multi cred in personajul asta imaginar numit dumnezeu in lipsa de ratiune, dovezii
De unde ar fi putut veni ideea de Death Note, ar fi in special din Cartea Tibetana a mortilor si Cartea Egipteana a mortilor, drept ca nu contin nume, dar se asociaza cu moartea.
Acum depinde si de religii, daca e s-o luam dupa crestinism, la care a facut aluzie in episodul cu stergerea picioarelor, cu rosu e reprezentat iadul, focul vesnic. Simbolizeaza si schimbarea, Lucifer care a vrut sa schimbe lumea, ca si Light, e rosu. Albastru e rai-ul, culoare spirituala, infinitul, nemiscarea, spiritualitatea, conservatorismul.
De exemplu acum cativa ani chiar a fost un caz cand cand un copil a scris in caietul lui (Death Note) au murit cativa oameni intr un acident (poate o fi doar o coicidenta), dar chestia cea mai tare a fost ca toti copii din acel institut nu mai aveau voie sa intre in scoala cu Death Note-urile.
Dar cel mai tare caz a fost tot cu un pusti cand a fost arestat din cauza ca in Death Note-ul lui a fost gasit numele lui Bush.
Daca o luam pe cale legendara chiar ar exista un caiet cu aceeasi putere din DN dar se presupune ca ar fi al masonilor.
Tot in aceasta sectiunea se poate spune ca exista asa ceva in unele triburi africane.
Uite o stire veche pentru inceput directorul Death Nota, Takase Hiroshi a murit avand un accident vascular cerebral chiar in 2006 inainte de a termina filmul.
O alta chestie inlegatura cu filmul DN, s-a dovedit ca Nakamura Shidou (actorul care joaca Ryuuk in film) a fost, de asemenea, arestat pentru ca el a fost beat la volan si spune el era urmarit de ceva.
Si Obata (unul dintre creatorii de Manga Death Note), a fost arestat pentru posesie unui cutit... (o fi coicidenta, o fi o tehnic de vanzare...)
Ceea ce ai facut tu este trasmiterea energiei negative asupra acelei persoane. Chestia aceasta o aveam la 14-16 ani si o am si acum.