| Steregoi a întrebat:

Pana nu va izbucni Armaghedonul nu vor fi evenimente extraordinare pe Pamant care sa arate vreo interventie divina vizibila. Ce parere aveti?

11 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Armaghedonul nu va fi o luptă de natură fizică, ci de natură spirituală; oamenii vor căuta să lupte împotriva lui Dumnezeu. În timpul plăgilor, nu este scris oamenii vor huli pe Dumnezeu? Desigur.
Vom cunoaște evenimentele dacă vom cunoaște Scripturile. Și vom fi în siguranță dacă astăzi vom preda Lui mintea și inima noastră.

| mentholinks a răspuns:

Vorbesti doar prostii de la tine. Conform Bibliei vor fi multe semne pe pamant si in cer dar la viteza cu care se misca Dumnezeul tau mai dureaza mii de ani pana atunci.

| Steregoi explică (pentru mentholinks):

Semnele prezise in Biblie sunt doar evenimente ca acum 3000 de ani doar ca mai accentuate si nu e evidenta interventia divina sau a supranaturalului. Si cu 3000 de ani in urma lumea dorea pace. Problema era atunci ca dezvoltarea economica si tehnologica nu era atat de mare si industria ( productia in serie mare ) era cam inexistenta si de aceea in loc de razboi comercial era razboi pe campul de lupta. Acum arma e folosita mai mult pentru intimidare si pentru impunere in negocierile comerciale.

| Mircea08 a răspuns:

Parerea mea e ca pui o gramada de intrebari aiurea special pentru a bruia discutiile

| mentholinks a răspuns (pentru Mircea08):

Nu te mai plange ca si tu faci la fel. Chiar mai rau.

| Mircea08 a răspuns (pentru mentholinks):

Tie nu ti-am spus nimic

Eu ti-am atras atentia ca sa nu mai pui intrebari lasand impresia ca vrei un raspuns la ele cand tu deja il ai si oricum nu te intereseaza si alte puncte de vedere.

Eu cunosc raspunsul la toate intrebarile pe care le pun, si le pun deoarece, asa cred eu, lumea nu stie ce scrie in Evanghelie, stie doar ce spun preotii sau pastorii din religia din care face fiecare parte, iar acestia spun multe lucruri care deviaza mult de la normal si de aceea si interesul scazut pentru cuvantul lui Dumnezeu. Probabil de aceea esti si tu revoltat, si nu esti revoltat pe Evanghelie ci pe ceea ce ai auzit despre aceasta

Care Evanghelie? A lui Isus sau a lui Pavel? E clar ca sunt diferite si Biblia este cel putin corupta.

Este o singura Evanghelie pe care a propovaduit-o si Iisus si apostolii si pe care din cauza ca nu ai inteles-o o imparti in functie de autori. Evanghelia trebuie sa te straduiesti sa o intelegi nu sa o dezbati stiintific

Nu e nimic de inteles sau dezbatut. Sunt doar niste indrumari care difera de la unul la altul. Isus a poruncit ca Legea sa fie respectata si nici cea mai mica porunca sa nu fie stricata iar Pavel spune ca nu mai trebuie sa traim sub Lege.