anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pâna unde ati merge cu credintele voastre? De exemplu, ati ucide pentru ele, ati fura pentru ele?

Răspuns Câştigător
| Ecea a răspuns:

Pentru ele nu, impotriva lor da, as face multe.

15 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Credinta in Domnul Isus ne invata sa fim buni si ascultatori.El nu ne cere sa facem raul, ci sa raspundem cu bine la rau.Sarbatori fericite.

| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Deci daca eu spun unui pocait ca sunt ateu nu va spune ca sunt posedat? sau ma va ura

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

In nici un caz nu te va uri.

Deci tu nu ma urasti? nici eu sincer, avem doar pareri diferite despre religie atat tot dar ca prieten nu mai accepta cred

Chiar daca nu crezi, avem multi prieteni care nu frecventeaza o Biserica.Dar ii primim cu mult drag in vizita la noi.Ei sunt fosti colegi cu care ne-am inteles foarte bine si am avut relatii pline de armonie.

Dar nu leai spus sa treaca pe la voi?

Tu faci atei pagani?

Mergem noi pe la ei cu colinda.Din pacate, sunt prea aglomerata ca sa ii chem acum pe la noi. Poate dupa sarbatorile nasterii Domnului.

Eu m-am referit nu leai spus sa treaca pe la biserica la voi?

| Rapplex a răspuns:

Religia nu impune aceste lucruri, dar totusi au fost puse in practica si inca sunt(futul, inselaciunea). Ucisul in scopuri religioase s-a vazut bine in Cruciade, cand nu mai contau spusele Domnului, si cine statea in calea Cruciatilor era masacrat.

| Vladuthz a răspuns:

Sunt anumiti oameni care sunt in stare sa-ti traga si in cap daca crezi in ceea ce cred ei happy.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Credința mea nu-mi spune să fac asemenea lucruri rele!
Pa, pa.

| Classiffied a răspuns:

Nu elena credinta nu e ceva cu care sa te arati in public sau pentru care sa faci ceva ( ca sunt unii care-o fac aia sunt fanatici din pacate) dar in mod normal daca am o credinta o pastrez pentru mine nu ma afisez lumii si nici nu intreprind nici o actiune in,, numele ei,, tongue:

| lup619 a răspuns:

: Toate au o limita.

| lup619 a răspuns:

Toate au o limita.