Credinta este una singura. Iar aceasta credinta e impotriva acestor fapte rele.
Cred ca ai auzit si tu macar de cele 10 porunci in cei 13 anisori ai tai!
Bineinteles ca am auzit.Eram curioasa, daca pentru credintele vostre (care nu inseamna neaparat crestinism), ar fi cineva in stare de asemenea fapte.
Ce au cei 13 anisori ai mei?
Convingerile religioase se discuta dupa varsta? sau poti fi ateu doar dupa varsta x?
Nu.Doar ca la varsta ta ar trebui sa te preocupe alte lucruri, dar ma rog prea multa bere dauneaza, mai ales la varste fragede.
Fi rea cu ei, asa e bine, daca taci ei or sa se considere superiori tie, exact ca si unele maimute cand se dueleaza, tipa, iar cine tipa mai tare castiga
Mie mi-ar placea sa nu fie "superiori" si "inferiori" ar fi frumos sa fim toti egali.
Dumnezeul meu este familia mea. Si da, as ucide pentru ea. Si da, as fura pentru ea daca as fi nevoit. M-as prostitua, m-as umili, m-as sinucide, orice pacat nu ar fi suficient de grav pentru mine in situatia cand familia mea ar fi in pericol.
Uff, bine ca nu e in pericol, pot sa stau relaxat pe TPU si sa fac misto...
Sti cand o sa fim toti egali? Atunci cand o sa fie ceva de genul cum a fost al doilea razboi mondial cand murea toata lumea, nu conta averea religia, etc. Si chestia ii ca atunci cam toti erau tratati in mod egal, bineinteles in afara de tigani si de evrei
Care ar fi acele "alte lucruri"?
Ar fi si mai frumos de am putea fi egali fara a trece prin razboaie.
Da, ar fi cel mai frumos
Ce e asa frumos la egalitate? Singura egalitate care ar trebui sa existe ar fi in fata legii.
Numai un om cu totul limitat ar ucide in numele religiei.Zic de musulmani,catolicii evului mediu, evrei, si alte animale proaste.Cineva inteligent ii zice unuia de ce religia lui e buna sau e de porc,dupa caz il aproba, sau ii baga carnea pe gura, si merge mai departe.
Dar ce-ai patit? Nu te-am mai vazut de mult.
Păi n-am prea mai intrat, am fost mai mult cu liceul, cu chestii de scris și de învățat. Și-n ultima săptămână, acum, n-am fost deloc, că am fost groaznic de răcită, dar mi-a trecut aproape de tot acum. Dar lasă-mă pe mine. Tu, tuuu, ce mai faci?
Eu fac bine, multe chestii noi, si m-am inrolat la satanism.
Cum așa? Haaaai, scuipă tot.
Am decis sa ma altur Lui, marele nostru Maestru, Satan!
Satanismul, ca religie, mi se pare cu mult mai bună decât creștinismul sau oricare altă religie. Merge, deci.
Pffff.copii frustrati nu te dezvirginara confratii tai in timp ce erau posedati de etnobotanice? auzi, satanism...la 13 ani
Ce are satanismul la 13 ani? doar dupa varsta x poti fi satanist?
Descrie-mi putin cum este satansimul. ai citit biblia satanica? ce scrie in ea? tu nu ai inteles bine credinta in dumnezeu si ai ales sa mergi pe mana religiei opuse?
Mesaj pentru toţi creştinii din ziua de azi care n-au auzit de ororile care le-au făcut strămoşii lor creştini, de la Voltaire:
"Cei ce vă pot convinge să credeţi în absurdităţi, vă pot convinge să faceţi atrocităţi."
Credinta mea nu imi cere sa ma port violent; cine ucide sau se comporta violent nu demonstreaza decat ca se comporta la fel ca in jungla. Credinta mea imi cere iubire fata de aproape; daca ar trebui sa fac ceva pentru a demonstra ( mie, nu altcuiva) pana unde as putea ajunge cu religia mea, cred ca mi-as da viata in schimb. in momentul cand as avea de ales in ea si credinta.
Credinta, in primul rand impune respectarea celor 10 porunci, faptele enumerate de tine nu sunt acceptate de Dumnezeul nostru (cel din Romania). Poate alte religii pagane contin si astfel de porunci.
Nu as face nimic din ce ai spus. e cu totul invers. nu mi-as vinde sulfletul si as muri pentru adevarata religie crestina ortodoxa cum a facut si brancoveanu si fii sai desteptule dar tu ce sa stii. vai de capu vostru http://istoriiregasite.wordpress.com/......ancoveanu/
anonim_4396 întreabă:
a3e6u9 întreabă:
anonim_4396 întreabă: