Apele in timpul potopului au ACOPERIT intreaga suprafata a pamantului.
P.S. Nu te zbuciuma, lanturile muntoase au aparut dupa potop fiindca toti muntii care nu sunt vulcanici sunt munti din roci sedimentare, din alea care au fost fund de mare.
Ai auzit tu ca ar fi fost un potop pe Marte? Unde ai citit tu asa ceva sau ai luat-o razna?
Dar nu pe pamant ci pe marte si nu este e SEDIMENTARE i vulcanic.
Vad ca NU STI SA CITEST, reia ce am scris ca ai mari probleme.
Pentru tine sunt. bulcanici*
Cel mai probabil ceva s-a intamplat cu adevarat, ca altfel nu merita consemnat de pagani. Evreii doar au furat mitul de la pagani si l-au transformat in crestinism intr-o versiune evreiasca care nu are nicio legatura cu realitatea. Noe este de asemenea corupt de la sumerieni si akkadieni. Crestinii cand aud de potop imediat il asociaza cu biblia si crestinismul dar ei stiu ca-i un mit furat dar neaga asta din cauza indoctrinarii si a ignorantei.
Basmul crestin (Geneza 7:20) zice ca potopul s-a inaltat cu 15 coti deasupra muntilor. Probabil cel mai inalt munte a fost si ramane Everest cu 8848 m. daca imi aduc bine aminte iar un cot are vreo 45 cm. De fapt cu cateva mii de ani in urma Everest era putin mai mic pentru ca inaltimea sa creste parca cu un centimetru pe an.
Octavian199 întreabă: