| laurentiu80 a întrebat:

Pana unde credeti ca a ajuns Isus cand s-a inaltat la cer? Va dat seama ca a trecut de atmosfera ajungand la niste temperaturi foarte mici, neavand nici echipamentul necesar sa se fereasca de radiatiile solare. Voi credeti ca intra-adevar s-a ridicat la cer? Atunci omenirea nu stia mai nimic de galaxie, nu credti ca totul este un mit?

Răspuns Câştigător
| 985436982 a răspuns:

@Php Mai lasati-ne odata in pace cu prostia aia "Daca crezi in Dumnezeu si el nu exista - nu ai pierdut nimic, dar daca nu crezi si el exista- ai pierdut totul"! Deci asta va da de gol clar. Credeti in dumnezeu doar pentru ca va este frica sa nu pierdeti "totul". Sunteti penibili, de tot rasul.

17 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Eu cred ca totul este o poveste la fel ca Alba Ca Zapada sau Muc Cel Mic.
( dragi crestini, mai usor cu voturile stupid sau nefolositor pentru ca, fiecare e liber sa-si dea cu parerea)

| MMihai a răspuns:

Totul este un mit

Răspuns utilizator avertizat
| morningstar a răspuns:

Adica tu te asteptai ca El, care a facut atatea minuni pe pamant sa nu se poata inalta fara echipament performant? Nu stia omenirea nimic sau putin despre galaxie, dar El stia deja si ceea ce noi inca n-am descoperit acum, dupa 2000 ani de atunci. Nu este un mit. In Ziua Judecatii vom vedea ca nu este un mit.

| DorelSudoru a răspuns:

De fapt era o expresiel vroia sa zica ca a luat droage si ii se parea ca lau rastingnit si pai s-a ridicat la cer...de aici si expresia cu ridicatu' la cer

| Infernia a răspuns:

Lol laughing)) Echipament? hai ca esti amuzant laughing oricum EL e un mit, nu ca a zburat catre cer. Peace.

| laurentiu80 explică:

Intrebarea nu am pus-o la caterinca.ok, I(i)sus era un om ca si noi, simtea durerea asa cum o simtim si noi, asta se poate deduce din Rastignirea Lui. Deci daca s-ar fi inaltat cu viteza unui balon plin de heliu ar ajunge in spatiu in stratosfera in 2h:20 min (la altitudine de 35 de km), cand iesi din atmosfera temoeraturile sunt foarte mici la -40 de grade si vanturile foarte puternice, plus radiatile solare foarte puternice, fiind facut din carne si oase ca si noi cum a putut rezista? Normal ca oamenii s-au uitat in sus pana cand nu L-au mai vazut deci cu siguranta a trecut de atmosfera.Va multumesc pentru raspunsuri!

| php a răspuns:

Sa nu mai pui niciodata o astfel de intrebare. daca tu esti ateu si nu crezi e problema tawinking dar nu e bine sa pui astfel de intrebari. Daca crezi in Dumnezeu si el nu exista - nu ai pierdut nimic, dar daca nu crezi si el exista- ai pierdut totulwinking

| GumitzaDePepene a răspuns:

Iisus este Totul, E mai puternic decat toti, nu e nevoie de puteri supranaturale ca sa se ridice le Cer, la Tatal Sau.
Chestiile astea cu radiatiile si toate celelalte tin de stiinta, dar Dumnezeu nu este stiinta, ci religie, divinitate, mai mult ca perfect!
Sper ca te-am ajutat

| anonimatic a răspuns:

Baaa! Du-te la un psiholog, psihiatru! (scuza-mi raspunsul) dar nu cred ca ai prea multa minte daca pui o astfel de intrebare. Poate nu crezi in Dumnezeu, dar o intrebare ca asta nu ar trebui sa iti treaca nici macar prin gand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu avem dovezi care sa ne asigure ca asa a fost,dar nici dovezi care sa nege ca Iisus s-a ridicat la cer! fiecare crede ce vrea,dar pentru ce sa-i trebuiasca lui Iisus echipament sau nu stiu ce,cand el a iesit din mormantul lui, fara nici un fel de ajutor. deci, gandeste`te mai bine inainte de a pune o intrebare cum e aceasta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca a fost un mit oare de ce numerotarea anilor s-a reluat de la el cu anul 0 atunci cand s-a nascut? Inca nu am ajuns sa cunoastem toate fenomenele ce se ascund in spatele spectrului visibil,pana acum ce stim sunt doar cateva tipuri de energii (electroni, neutroni, protoni)si cateva tipuri de unde magnetice, pe langa asta pot fi multe alte lucruri nedescoperite si cu siguranta sunt!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Laurentiu80, frateeeeeeeeeeeeee! Ai scapat de la SPITALUL 9(de la nebuni)!? Inainte sa pui intrebarea...cred ca te-ai gandit foarte mult.Nuuuu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca intr-adevar vrei sa te lamuresti cum e cu spatiul, intra pe www.hexaimeron.ro si citeste cu atentie. Ce invatam noi la scoala e pura inventie.

| madalinaioana2008 a răspuns:

Stii cum. fericiti sunt cei care cred fara sa fi vazut.astea sunt cuvintele pe care Isus le-a aadresat si lui Toma necredinciosul.e bine sa crezi ca cineva totusi are grija de noi, ca nu suntem lasati la voia intamplarii.

| nicodim a răspuns:

Binenteles ca s-a ridicat la cer

| EmmyLI a răspuns:

Da,normal.El n-are nevoie de protectie si echipament daca face minuni.