Nu e de ajuns ca tara sa fie numita creștină. Trebuie sa trăiască ca o tara creștină.
99/ din români sunt creștini, doar 1/ nu sunt și cică aia sunt aia rai, imorali restul fiind sfinți, sa văzut în evul mediu impunerea creștinismului cum ar fi o lume creștină, avem exemple în istorie destule
Nu am sa port aceleași discuții cu tine la nesfârșit.
Omule mie îmi place adevărul iar adevărul e că români sunt creștini, când o să fie atei, agnostici o să mă exprim
Romanii se autointitulează creștini, nu sunt toți, degeaba se spune asta
Banii se duc în funcție de cum te declari, banii pe respectiva religie
Te referi la cum e cutia milei la ortodocsi?
Nu,statul da banii în funcție de cult
"It's cand of self-projection of our sins when we insist on other people becoming good. In reaility, we wish to become good but because we're unable to, we demand it of others and insist on this"
-Sf. Porfirie de Kavsokalivia
Atât am de zis. Ce-i ce înțeleg să vadă.
Foarte adevărat! Dumnezeu s ate binecuvânteze! Eu sunt de aceeași părere ca și tine, oamenii în lumea asta trăiesc cu motto ul "Trăiește ti viata cât poți" și astfel ajung sa facă toate uraciunile pentru a se simți bine câteva clipe, dar Dumnezeu ne bucurie veșnică (pana după moarte, la nesfârșit). Ei după ce se distrează puțin pe pământ vor suferi o veșnicie. Și pentru ce? Pt o fericire de o clipă? Dumnezeu trebuie sa fie bucuria și pacea noastră, El e totul pentru noi.
Creștini au moto ăla și trăiesc doar pentru banii dar nu asta d problema și că bârfesc, critica, judeca, se bucura de năcazul cuiva
anonim_4396 întreabă: