23 răspunsuri:
| Octavian199 a răspuns:

Pentru ca aia nu sunt prea rasisti, acolo traiesc multe culturi si religii.

| RAY explică (pentru Octavian199):

Nici macar nu ai vazut acel video, incredibil lenea asta

| Octavian199 a răspuns (pentru RAY):

Incredibil lenea in care nu citesti ce scriu 'Pentru ca aia nu sunt prea rasisti, acolo traiesc multe culturi si religii.' si 'La hindusi nu exista diavol.'

Cat rasism ai vazut acolo?

| DoarAlin a răspuns (pentru Octavian199):

Ciorile n-au dreptul de a fi rasiste.

| Octavian199 a răspuns (pentru DoarAlin):

Orice om se naste cu drepturi si obligatii.

| DoarAlin a răspuns (pentru Octavian199):

De cand ciorile sunt oameni? lel.

| BogdantheDreamer a răspuns:

Acest lucru trebuie sa se intample. Asa cum este scris:

"Şi se va propovădui această Evanghelie a împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; şi atunci va veni sfârşitul.
Cap. 26
13. Adevărat zic vouă: Oriunde se va propovădui Evanghelia aceasta, în toată lumea, se va spune şi ce-a făcut ea, spre pomenirea ei. "

| RAY explică (pentru BogdantheDreamer):

Serios asa scrie acolo ca trebuie sa faci ce apare acolo?

| BogdantheDreamer a răspuns (pentru RAY):

Spune ca se va propadui in toata lumea, si asta se intampla. Acum nu stiu, sincer in ce moduri, dar cert este ca se intampla.

Chiar daca asta inseamna sa distrugi cultura unui popor? sa spui unui hindus ca familia lui este posedata de diavol, sa faci asa zis miracole, sa aduci ura intre oamenii

Eu stiu ca tu ai da o lege sa se interzica lucuru asta..sau sa ii spanzuri pe misionari.dar nu stiu daca se poate. Eu ti-am expus punctul meu de vedere.
Daca autoritatile nu i-au arestat pana acum inseamna ca nu au incalcat nici o lege si totul e ok.

Timp de sute de ani crestini au facut lucruri groaznice la oricine care doar se gandea la ceva, nu uita ca crestini au macelarit multi din europa de nord, asia, africa si intre ei, da as da lege, logic orice om normal ar da lege ca crestini sa nu se foloseasca de religia lor rapind copii, dar vad ca pentru tine pedofilia e ok

Este userul meu preferat de aici. Modul in care te repeti la infinit in FIECARE comentariu si modul in care rastalmacesti tu, cuvintele, le dai intelesuri noi, ma amuza de fiecare data. Aveti mare grija cu mass-media asta, are o putere foarte mare asupra mintilor slab pregatite. Va livreaza galusca, dupa galusca.

Traficanţi de copii se pretind a fi misionari în India.
Asa..niste nebuni cu identitate falsa. Stirea are 9 ani aproape.

Hai sa te intreb ceva, tu daca ai avea putere absoluta, ai lasa ca sa existe indivizi de alta religie ca tine sau atei?

Da. Un da absolut. Deoarece eu cred foarte tare in liberul arbitru, in libertatea constiintei. Cu toate astea, voi vorbi despre religia mea si altora, daca vor avea curiozitatea aceasta; Legea impotriva practicarii unei religii nu este o solutie, sau mai rau crima.

Cei din acel video faceau tot felul de smecheri

La hindusi nu exista diavol.

| RAY explică (pentru Octavian199):

Nu ai inteles ce am scris, crestini indieni credeau ca hindusi sunt diavoli

Unii dintre ei.

Nu mai induce in eroare.E vorba despre misionarii crestini din India.Si vor sa converteasca pe hindusii la crestinism.

Întrebări similare