Discutia corecta nu este pe tema "creatiei divine" ci pe tema aparitiei universului in general. Nu puteti intra in discutie fara o alternativa viabila. In plus, ma astept sa eliminati erorile gramaticale.
OK, start. Apropo de argument "stiintific", am mai intrebat si nu mi-ati raspuns, nici dumneavoastra si nici altii. Repet, ca sa fie clara solicitarea. Va rog sa imi definiti dovezile pe care le considerati acceptabile din punct de vedere stiintific pentru a demonstra existenta unei realitati transcedentale. Apoi, va rog sa imi oferiti alternativa dumneavoastra (sub forma de sinteza) pentru ipoteza creatiei. Altfel, voi considera ca va referiti la ipoteza mea ca fiind o credinta a proasta in conditiile in care dumneavoastra ne oferiti exemplul ultim al credintelor absurde - "a proasta".
PS: varianta a doua se numeste sah-mat la a doua mutare.
Chiar te rog, sunt foarte multi copii care au nevoie de un sprijin moral, am tot incercat si eu dar na, nu e ca altcineva care se pricepe, am trimis adresa celor de la TelefonulCopilului dar nu stiu daca aceaia chiar isi fac treaba cum trebuie, la cate mesaje le-m-a trimis la nici unul nu mi-au raspuns, si fac atat tam-tam pe site de parca...