| Anonimboy111 a întrebat:

Pe 23 cu ce colind se merge?

8 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Poți învăța colindul "O ce veste minunată" - tu și toți cu care vei merge. Este simplu și ușor de învățat. Îl găsești în Magazin play, în aplicația "my Bible" în secțiunea de Imnuri creștine (imnul 110). Acolo ai și versurile și melodia; funcționează și offline (adică fără internet).
Oamenii își doresc să audă ceva nou, ceva ce nu au mai auzit. Le vor plăcea, și data viitoare vă vor aștepta și vor deschide ușile cu plăcere.

| J0B0MAT a răspuns:

Cu niciunul.
Altfel, sunt o grămadă de boschetari care colindă de la începutul lunii.Iar pe 24, când e normal să se meargă, parcă nu mai e niciun colindător.

| Anonimboy111 explică (pentru J0B0MAT):

Depinde de zona, asta nu inseamna ca sunt boschetari, daca pe tine nu te primeste nu trebuie sa jignesti alti oameni.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Anonimboy111):

Nu am zis-o ca pe jignire, ci sunt mulți mai fără educație, homeless, cum vrei să le spui, care colindă toată luna ca să mai strângă un ban.Nu spun că fac ceva rău, oamenii chiar au nevoie de bani, dar nici măcar nu știu un colind cap coadă și își bat joc într-un fel de tradiție.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta depinde de zona! La mine în Oltenia și Muntenia se merge pe 24 seara!

| Wolf1988 a răspuns:

Ala cu invierea Domnului.Am vazut deja colorati pe scara blocului cu miel in brate, de unde naiba l-au gasit in toiul iernii, numai ei stiu.

Întrebări similare