| wolder a întrebat:

Pe 30 este Sfantul Andrei si pe mine ma cheama Andreea, dar sunt atee si nu vreau sa sarbatoresc, dar familia mea are de gand sa faca petrecere si sa imi cumpere cadouri. Ma gandeam sa le respect dorinta si sa le fac pe plac pentru ca nu vreau sa deschid o cearta daca asta e placerea lor. Ce parere aveti?

23 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Esti atee? Se poate desi nu cred ca ai varsta necesara pentru a-ti da seama bine cum esti. Dar nu despre asta este vorba! Eu cred ca a face ce fac cei dragi din jurul tau nu este rau. Nu trebuie sa faci ce zic strainii. Si eu zic ca este bine sa intri in atmosfera.

| Ciobanu_Stefan_1986_7K3c a răspuns (pentru Salontanul):

Ai macar 9 ani?

| Salontanul a răspuns (pentru Ciobanu_Stefan_1986_7K3c):

Da. Dar mai pune un 5 in fata. Daca tu esti nascut in 1986 eu, atunci, eram de 6 ani in serviciu. M-a incurcat un pic facultatea si de aia am inceput mai tarziu.

| danay72 a răspuns:

Tu decizi ce vrei sa faci, oricum nici in Biblie nu scrie sa sarbatorim sfintii.

| Fatamuntilor a răspuns:

Ce are a face faptul ca esti atee si ca parintii vor sa te sarbatoreasca?
Nu are nicio relevanta asta! Bucura-te alaturi de parinti si nu le strica placerea.Asta nu insemna ca tradezi daca esti atee!

| Doub a răspuns:

Cui îi pasă de Andrei? Cadouuuriiiiii.

| J0B0MAT a răspuns:

La multi ani!love struck
Cum sa nu iti sarbatoresti ziua, sa ratezi cadourile, tortul, distractia?! Pana acum nu ai mai sarbatorit?

Răspuns utilizator avertizat
| TrăieşteClipa a răspuns:

Inseamna ca te poti numi un ateu degeaba.
Ateii degeaba fac oua rosii de Paste, merg cu colindatul de Craciun, isi serbeaza ziua onomastica, trimit felicitari de zile religioase, isi boteaza copii de teama rudelor, zic Doamne ajuta inainte de examen, etc.

| drutzix a răspuns:

De ce ai refuza cadouri? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite ce trebuie sa faci. In ziua respectiva incearca sa te imbraci in asa fel incat sa semeni cu acel Sf Andrei (gasesti poze destule pe guagal) si cu bratele deschise sa le zici celor din familia ta :

"Lasati cadourile sa vina la mine!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa oamenii sa se simta bine. Da dovada ca nu esti inapoiata ca ei si ca nu ai face spume daca iti fac petrecerea. Cu siguranta ei ar face spume daca nu ai vrea, deci arata ca nu esti ca ei. Scuzele de rigoare pentru " insulta".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca ei, sant prosti tare, si nu gandesc, sant invechiti si nu destepti ca tine, trebuie sa discuti cu ei si sa-i aduci in pas cu vremea si cu generatiile astea noi.Numele de baiat Andrei este un nume romanesc si are semificatia de barbatie, temerar, curajos, luptator. Numele Andrei deriva de la substantivul de origine greaca andreia - barbatie, curaj.
Numele, patruns in latina - Andreas sau Andrea si chiar in ebraica, se raspandeste rapid in lumea crestina datorita faimei unuia dintre cei 12 apostoli ai lui Iisus.va trebui insa sa-tim iei un numa satanist fiindca vad ca esti rocken roll, si andreia vine de la sf Andrei intaiul chemat, da tu nu ai de unde sa stii ca esti atee.Ar fi fost culmea sa nu fii, chit ca nu stii ce ala un ateu si nici cu ce se ocupa.

| wolder explică (pentru anonim_4396):

Ti-ai pierdut timpul sa scrii si nici macar nu ma obosesc sa citesc aberatiile tale,

| anonim_4396 a răspuns (pentru wolder):

Atunci de ce ai mai intrebat? de ce nu-ti refuzi nasterea? ti-e rusine cu inapoiatii aia de parinti? cu prostii aia? fiindca te tragi din ei? asta e stii cum se spune; neamurile nu ti le alegi.le ai din nastere.si culmea, semeni cu ei deoarece din ei ai iesit.deci vezi-ti de familie, iubestei si fii la fel ca ei nu mai fa pe desteptul pe aici ca-ti mai arat o duzina intreaga de atei la moda pe aici care bubuie de destepti ce se dau, dar nu pre sant.

| wolder explică (pentru anonim_4396):

Esti tu destept: " dar nu pre sant"

| anonim_4396 a răspuns (pentru wolder):

Cand faceam eu scoala si aia ai tai deacasa, asa invatat-am si invatam bine.ca se schimba regulile in timp nu e vina noastra, bunicii mei citeau in chirilica, stii cati mai stiu slova asta? foarte putini.Da zaseai ca nu pre stai di vorba cu mini? te razgandisi? ma ateule? cand o fi moartea la c c.ru tau cat capra si tu morcovu in c.r cu tot cu frunze, stii ce credincios o sa fii? mai catolic decat papa.mergi la nani asculta-ti parintii ca nu fiindca te urasc fac ei ceea ce fac, odrasla nerecunoscatoatre. Daca nu ar fi ei ai fi mancat trudila.ateu.zau ma?

| ali31 a răspuns:

Nu consider ca daca esti de alta religie nu poti sarbatorii o zi onomastica. Daca tu nu vrei sa o faci spune le alor tai sa nu iti faca o super petrecere dar niste cadouri nu cred ca strica.
Parerea mea e ca ar trebui sa te relaxezi si sate distrezi la petrecerea ta pentru ca o data pe an e sf.Andrei
Si pe mine ma cheama Andreea laughing. La muuulti ani!

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru ali31):

oh go on tu stii ce inseamna ateu? laughing)

| RAY a răspuns (pentru ali31):

Fata nu e de nici o religie de aia e atee

| RAY a răspuns (pentru ali31):

Imagineazati ca e ziua ta de nastere si asta e

| SchizofrenicPsihedelic19 a răspuns:

Tin sa precizez inainte sa raspund ca nu am nici un sistem de credinta nu sunt ''Ateu,, cum se eticheteaza generatia educata de google, internet si mass-media.Nu esti ateu esti om mai presus de toate etichetele puse de ''Religie,, si de societate care au distrus omul.Nu exista ''Ateu,, nici ''Credincios,, exista omul mai presus de aceste etichete.Sunt propriul meu sef aici si pretutindeni sub cerul liber nu recunosc alti lideri.