Religii precum ortodoxia afirma faptul ca Iisus este domnul Dumnezeu.
Religii precum Penticostali afirma faptul ca el este fiul mantuitor si nu Dumnezeu creator.
Fiecare se va lua dupa propria religie
(Ioan 10:30)
(Ioan 14:11)
(Ioan 3:16)
(Coloseni 1:15)
Gata te-am convins?
Cateva ganduri:
1. Daca doresti sa intri intr-o conversatie fara conflicte si sa demonstrezi respect pentru opinia si crezul celorlalti utilizatori, ar fi frumos sa scrii Dumnezeu si Isus cu majuscule.
2. Abordari de genul "o ardeti" nu sunt de folos nimanui. Tu ar trebui sa lansezi o intrebare pentru a cauta un raspuns (pe care se presupune ca nu il ai) nu sa fii agresiv si incitant.
3. Daca chiar vrei sa cunosti mai multe despre cine este Dumnezeu, ma ofer sa te invat, in particular, asa ca te incurajez sa imi scrii.
Cu respect.
Procentele date de tine nu cred ca reprezinta,nici pe departe, o realitate.Le-ai dat asa, ca sa sune mai "academic".Dar, in fine, nu asta este problema.In primul rand cred ca ar trebui lamurit ce se intelege prin "pesonaj" sau "persoana", cand ne referim la D-zeul crestin.Sunt 2 variante:a).Ni-L imaginam ca pe ceva material asemanator noua; b)Ni-L imaginam ca spirit. In prima varianta, folosirea expresiei Sfanta Treime, presupune in mod logic trei entitati disticte.In a doua varianta, cred ca poti presupune orice.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: