| Moisie a întrebat:

Pe cati oameni i-a mantuit Isus Christos in cei 2000 de activitate de mantuitor?

14 răspunsuri:
| Johndoe2023 a răspuns:

Dupa cunostintele mele despre biblie, despre viata si misiunea lui Iisus, in cei 2000 ani de activitate ca mantuitor, el a mantuit pe un utilizator TPU cu numele de Moisie care pune intrebari fara raspuns.

Daca ar fi existat Iisus, nu ar fi mantuit nici un om. Conform religiei Iisus, care este una cu Dumnezeu si cu Sfantul Duh, mantuieste suflete nu oameni.
Cate suflete a mantuit stie el. Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare, te sfatuiesc, atunci cand mori, daca exista dumnezeu, sa il intrebi personal

| Moisie explică (pentru Johndoe2023):

Intrebarile lui Moisie au raspuns si sunt multi care stiu, dar fiind pe topicul religie, unde nu se stie ci se crede asa a proasta, evident ca ignorantii nu au cultura generala sa inteleaga intrebarile mele.
- Isus este Dumnezeu si ce mai zici tu conform unei religii care nu a plecat de la niciun Dumnezeu, ci de la o ceata de sarlatani in frunte cu ucigasul Pavel, prigonitotul sectei Nazariteanului.
- Pai daca nu exista dovezi ca Isus este mantuitor, si mai spui sa/l intreb pe Dumnezeu, atunci de ce il numiti mantuitor daca nu stiti ca mantuieste?

| Johndoe2023 a răspuns (pentru Moisie):

Eu nu cred nici in religie nici in dumnezeu nici in iisus nici in evolutionism nici in alte teorii de-ale voastre, dar sincer ca pui niste intrebari formulate complet eronat.

eu ti-am dat un raspuns conform religiei nu conform parerii mele propriiwinking sper ca ai inteles

| Moisie explică (pentru Johndoe2023):

Am inteles, tu mi-ai raspuns conform unei religii, dar si aia nascuta din minciuna, crescuta prin crime si santaj si care se ocupa astazi de sarlatanii!
Eu nu privesc lucrurile din acest punct de vedere si iarta/ma ca nu-ti pot impartasi nici parerile si nici nestiinta in acest domeniu!
Asa ca iti lipseste expertiza sa apreciezi daca ceea ce spun eu este bine sau rau!
Eu cred ca decat sa-mi citesti postarile, mai bine te-ai uita la GSP TV sa vezi ce s-a intamplat azi pe stadion la Craiova!

| HowdidIgethere a răspuns:

Cred ca nu vrei un raspuns de genul 584965362. Sunt in primul rand oamenii care au ajuns la sfintenie, apoi care care au reusit sa se schimbe, sa fie mai buni; si poate mai sunt si din cei care fara sa se schimbe prea mult, au fost mantuiti prin mila lui Dumnezeu, ca talharul de pe cruce. Daca ai sa citesti un pateric gasesti cel putin 30 de nume. Eu pot sa iti dau numele Sf Moise Etiopianul, care din talhar a ajuns la sfintenie. Daca mai vrei si altele, spune-mi.

| Moisie explică (pentru HowdidIgethere):

Si crezi ca daca acei oameni nu puteau fi si atei ca sa fie mai buni?
Sau trebuiau neaparat sa se vinda lui Lucifer?
Dumnezeu nu a iertat niciun talhar pe cruce! Poate ai vrut sa zici zeul Dulgherilor...nu?
Si eu pot sa ti dau numele unui sfant si mare mantuitor care a mantuit mai multi oameni decat dulgherul Isus, si anume zugravul Hitler!

| HowdidIgethere a răspuns (pentru Moisie):

Pastreaza-ti-i pentru tine si pe Lucifer si pe zugravul Hitler. Iar eu voi cauta sa ma apropii mau mult de Domnul Iisus Hristos. Si ca sa continui cu raspunsul la intrebarea de baza pot sa iti mai dau si alte nume de sfinti mnatuiti prin Domnul Iisus Histos: Sf Nectarie de la Eghina, Sf Parascheva, Sf Dimitrie Basarabov. Sau oameni care s-au schimbat in mod miraculos: Matei, Zaheu.

Pai bag zama ca Domnul tau s-a sacrificat degeaba!
Cine cuc de aport pentru omenire au adus alde Nectarie si Sf Dimitrie?
Pai daca vrei sa stii adevaratii sfinti sunt cei ca Fleming care au inventat penicilina si prin asta au salvat sute de milioane de oameni, sau cei ca Nicolae Paulescu care a descoperit insulina, sau Al. Graham Bell, Marconi, N. Tesla, Alfred Diesel si atii de genul acestora, nu nulitatile pomenite de tine care au facut pe degeaba umbra pamantului. Sfinti adevarati care nu sunt cinstiti de ignorantii care cred totul a proasta.
Sper ca realizezi diferenta imensa intre adevaratii sfinti pomeniti de mine, si "sfintii" ignorantilor care se calca in picioare ca animalele ca sa bea apa "sfintita" cu bacili coli, adica cu urme de fecale!
Sper ca tu nu esti printre acei ignoranti, si sper ca-i slavesti pe sfintii din categoria celor pomeniti de mine!

Daca nici tu nu iti respecti tema intrebarii... Parca era vorba da oameni mantuiti de Hristos, nu de o statistica a inventatorilor si oamenilor de stiinta.

Si poti sa stii ca ii respect si pe Paulescu, sau Bell sau Diesel pentru munca si rezultatele lor, nu sunt printre cei care arunca cu noroi in toate partile. Insa poate nu e vina ta, daca asa ai fost crescut.

Mai degraba nu intelegi tu.
Eu nu te-am intrebat pe cine i-a numit sfinti o biserica criminala care traieste din excrocherii, ci pe cine a mantuit Isus Christos.
Raspunsul tau s-a referit la niste sfinti falsi, si eu ti-am dat exemple de sfinti adevarati care sunt muuuuuuult mai mantuitori decat dulgherii evrei.

Tocmai, era vorba de oameni mantuiti nu de mantuitori sau savanti. Ma rog daca tu sustii ca Bell sau Diesel sunt mantuiti, asa cum ai intrebat, o fi cum zici.

Nu am sustinut o asemenea prostie, eu ma spus ca Bell, Fleming sau Diesel, sunt adevarati Sfinti, si nu Dumitru ala care a murit pe o scandura lata, cu limba sculata.

Ma rog, dupa sistemul tau poti sa ii treci ca sfinti si pe Gingis Han sau pe Barbu Lautaru. Eu ma multumesc cu cei consacrati in ortodoxism.

| SatanistAteu1666 a răspuns:

1.Nu este mantuitor deci nu poate mantui.
2.din 1. se reflecta clar la 2. ca nu a mantuit pe nimeni pentru ca nu poate
3.Nu a existat niciodata
mai bine el