| Nefroni a întrebat:

Pe ce isi bazeaza ateii necredinta in Dumnezeu?

41 răspunsuri:
| Turbo223 a răspuns:

Nu neg existenta unui creator doar ca cu siguranta nu este cel inventat de oameni acum sute de ani. Daca exista este probabil ceva ce nu ne putem imagina

| Drake21 a răspuns:

Astia nici pe crowley nu il cred care o fost cel m ai mare satanist si o spus ca exista si Diavol si Dumnezeu, dapai sa creada in Dumnezeu, asta o facut multi muzicieni faimosi, avea puteri de teleportare si levitare

| Drake21 a răspuns (pentru Drake21):

Trebuie sa fii nebun sa spui ca nu exista atat lumina cat si intunericul

Un fel de yin si yang

Crowley ii trimitea acasa pe astia care nu erau cu totul intuneric, sunt multe persoane care declara ca nu se m ai pot intoarce dupa intelegerea cu crowley, ai vazut care vedete muzicale o facutrolling on the floor)))))

Cica sunt urmariti de ceva invisibil ca asta M, Jackson care in ultimi ani sa razvratit si canta cum vroia sa iasa din intuneric si se batea cu oameni invizibili

Oamenii invisibili pot fi personalitatile lui, de ce acoperea si el un ochi o vazut monstrul sau cum

| FreddieM a răspuns (pentru Nefroni):

T-ia răspuns în mod inteligent.
Cheers

| ania a răspuns (pentru RAY):

Nu dar creștinii se smeresc și recunosc ca au nevoie de iertarea Creatorului. Ateul soune :și dacă m-am rătăcit nu îmi pasa. Creștinul soune:m-am rătăcit, am nevoie de Tine!

| RAY a răspuns (pentru ania):

Minți,creștini sunt cu numele, credeți din interes în Dumnezeu că vreți in rai iar Dumnezeu urăște ipocrizia, nu vad rostul minciunilor, nu va smeriți

| EestiSodalane a răspuns:

Frustrare