Pe Dumnezeu?
Au cumva legatura piticii din creierul tau cu Dumnezeu?
Mare lucru e asta, pentru ca Stiinta cauta de 2000 de ani sa ia legatura cu Dumnezeu si iata ca nu poate, si poti tu ca ai pitici pe creier!
2 Ai auzit tu cuvantul sau la Radio sau la Telefon?
3 sa stii ca si eu am avut chiar foarte multe experiente sexuale care m-au urcat pina intr-al 9 -lea cer, adica pina aproape de Dumnezeu, dar sa stii ca nu mi-a spus nimic pentru ca probabil stia si ala din cer ca Dumnezeul este chiar in mine si nu in ceruri!
Si tu la gradul tau de aberatie ai impresia ca Dumnezeu ti-a spus tie aceasta?
Dumnezeu se refera la "poporul Sau" nu la natzia evreiasca, ci la acel popor care au acceptat sa respecte Legamantul facut cu Abraham.
Tu te-ai taiat imprejur? Respecti Legea Torei? Manaci Kusher?
Daca nu indeplinesti asta ci urmezi o religie carpita de un criminal care s-a pocait, poti tu sa te rogi mult si bine ...ca probabil te va mantui criminalul sau Dracu care l-a pus sa ucida!
Cred ca Dumnezeu este credincios Cuvantului Sau, chiar si atunci cand sentimentele ma indeamna puternic sa cred altceva.
Pacat ca si tu ca si crestina nu esti credincioasa Cuvantului Sau si astfel te-ai lepadat de Legea sa si urmezi un Testament Nou care este scris de un ucigas si apostolii bisericii sale! Si asta se cheama TRADARE!
Mie in locul tau mi-ar tremura chilotii de frica cand sunt constient ca l-am tradat si nu mai urmez Legea sa!
Pe argumentul de ieri cu cartea cica dumnezeu e un fel de dumas si a facut universul si noi acum il descoperim incetul cu incetul
Evident ca pe nestiinta!
Daca s-ar baza pe Stiinta, nu ar mai spune eu CRED ci eu STIU despre Dumnezeu ca...
Sunt sigur că pentru unii va părea surprinzător, dar mă bazez pe RAŢIUNE când spun că cred în Dumnezeu.
Si ratiunea ta pe ce se bazeaza?
Nu cumva pe credinta Irationala?
Ca daca s-ar baza pe Stiinta nu s-ar mai numi Credinta!
Salut. Dar te-ai gândit cum avea să fie viaţa fără aceste lanţuri trofice? Eu văd în ele dovezi că Creatorul a stabilit mai multe sisteme prin care să păstreze planeta noastră curată şi locuibilă.
Ca persoană realistă cum ai explica complexitatea ce o găsim, de exemplu, în corpul nostru? Mi-ar fi interesant să aflu cum îţi explici această realitate?
Daca ai stii ca exista, atunci ar trebui sa tremure izmenele pe tine de frica ca si tu esti unul dintre cei care i-au tradat Legea pe care a dat-o oamenilor, si cei ca tine o nesocotesc ca este prea veche, (de parca Dumnezeu este nou) si ati inlocuit Legea Veche a lui Dumnezeu cu o Lege Noua scrisa de un ucigasii si apostolii sai, adica apostolii bisericii care s-a dovedit a fi cea mai bicisnica institutie din istoria umanitatii!
Asa ca m-ai bine n-ar exista pentru tine ...pentru ca in mod sigur te va judeca foarte amarnic pentru ratacirea ta!
Am spus alti oameni! Anume care au fost in moarte clinica.
1 Senzatiile pe care le au niste oameni aflati pe derdelushul vietii sunt explicate stiintific de catre medicina moderna si sunt niste stari care au la baza diferite stadii de incetare a functionarii creierului, de aici acele senzatii care se pot precis cataloga
2 Acei oameni aflati in moarte clinica nu au contact cu niciun Dumnezeu ci sunt atrasi intr-un con de lumina la capatul carora ii asteapta parintii, mosii si stramosii, pentru ca omul cand a venit in viata prin acestia a venit, deci si iesirea din viata se face prin aceasta memorie primordiala, si in niciun caz prin Dumnezeul Biblic, care fie vorba intre noi, nu are nimic comun cu crestinismul!
Eu cred in EL deoarece:daca nu ar fi fost EL nu ar fi existat universul, terra(planeta pe care stam noi)si in plus noi nu am fi existat.
djalexandrual întreabă: