N-am prea auzit de ei, prin peregrinarile mele pe aici, dar din gura ta o iau ca pe o binecuvantare...
Ahava e copchilu ala care daca il atingi cu o pana tipa de parca ai dat cu toporu, mai precis saraca victima, toata lumea e impotriva ei si asa vezi cum se victimizeaza .
Dogorelul e omu ala vulgar care vorbeste ca la usa cortului?
Leutzbv, Martzian.
Sunt anonimi.
Pe TPU nu e nici un expert, ca doar de aia e TPU.
Mie imi place cu zic raraitii la "ateu": rrrateu!
Pe mine nu ma votati pentru satanista anului?
Nu imi place acest ''titlu''!
Dar pentru suspendata anului?
Dar de ce esti suspendata, ce ai facut?
Eh, sa spunem doar ca adminii sunt crestini.
Nu prea cred!
Pentru postari nepotrivite.
Da, tu esti aia care a rasarit din morti a doua zi, stau martor!
Am aptitudini de mântuitor... darul Domnului.
Daca ma votati voi da spre aprobare urmatoarea lege pentru barbatii Exod 22:16-17: "Dacă un om înşală pe o fată nelogodită, şi se culcă cu ea, îi va plăti zestrea şi o va lua de nevastă. 17 Dacă tatăl nu vrea să i -o dea, el va plăti în argint preţul zestrei cuvenite fetelor."
Deuteronom 22:28-29: "Dacă un om întîlneşte o fată fecioară nelogodită, o apucă cu sila şi se culcă cu ea, şi se întîmplă să fie prinşi, 29 omul care s-a culcat cu ea să dea tatălui fetei cincizeci de sicli de argint; şi, pentrucă a necinstit -o, s'o ia de nevastă, şi nu va putea s'o gonească, toată viaţa lui."
vreau sa inchei cu un lucru femeia poate fi un cosmar nu doar o fericire
Vreau doar sa subliniez un lucru: "şi se întîmplă să fie prinşi"...
Se intampla rar, merita riscul!
Fain avatar
Eu i-as vota pe urmatorii
1 reprezentanta a crestinismul trimisa lui dumnezeu pe pamant pe doamna emaS, pentru ca e cu adevarat crestina, restul sunt cu numele asa sunt si eu crestin
2 in tabara ateismului urmatorii
chelstone
Inferno - chiar daca nu se declara ateu
Gaia
dragos9234
mihaitaLGP
FucktheSystem
ramona 30
satanistii nu cunosc
Sloganul meu de campanie este " Lasati voturile sa vina la mine ".
Si : sa nu-ti faci chip cioplit, si sa-l agati in bannere
Frumos slogan
Am si eu un slogan de campanie, tocmai l-am auzit pe CNN, de pe la ortodocsii greci: "Si in a 7-a zi s-a odihnit, si a numarat voturile (de like)"
Sloganul meu estee ma votati in rai tot nu intrati.
Multumesc pentru sustinere.
Iar daca nu gasim satanisti, nu este nici o problema candidez tot eu.
De esti bun sau de esti rau sper ca-n iad sa stai mereu.
Nu se vede... cand s-o vedea, te dau in judecata pentru plagiat! E motanul MEU!
Serios? chiar nu se vede?
Eu le vad.
Pe @hombre ca el si apa din jacuzzi o vrea sfintita. Nu e clar ca e un bun crestin?
Hombre nu nu vrea ca e modest. El vrea doar s-o vada pe IEma in jacuzzi.
Hombre doar la sustinerea si modelarea participantelor crestine poate participa.
In rest este ocupat cu caprele.
Eu sunt domnul dumnezeul tau, sa nu ai alti dumnezei in afara de mine. Votati-ma expert ca va astept la judecata de apoi si veti regreta amarnic.
Ai venit cam tarziu, stai la coada... m-a convins nevasta-mea inainte de alta optiune.
Adevarat,numele asta ar fi mai potrivit.Eu sunt de parere ca sunt calificat in oricare din cazuri.Am fost pustiul teribilist care se credea satanist, am fost adolescentul rebel ateu pasionat de filosofie, in prezent, sunt omul care crede in Dumnezeu si stie sa argumenteze ceea ce crede si afirma.
Nu e crestineste sa-ti faci reclama singur
Poate asa este, arata-mi te rog unde scrie lucrul asta. Daca nu reusesti, ma votezi?
anonim_4396 întreabă:
sunrises întreabă:
DudyyGreen întreabă: