| IoanieCriminalul a întrebat:

Pe cine sa iubesc mai mult? Pe mama sau pe dumnezeu?

31 răspunsuri:
| NGheorghe a răspuns (pentru danay72):

Sa-ti iubesti mama ar insemna sa o certi atunci cand minteste (acele mici aberatii, incercari sa te duca cu vorba, promisiuni false ca sa te stimuleze in anumite activitati, proverbe, poezii cat si comparati cu alti copii, etc )... asa ceva pentru mine a fost imposibil pentru ca intotdeauna "avea treaba" sau pleca sau schimba subiectul. Oricum mama din cauza asta a pierdut foarte mult, am o sora care practic este foarte inteligenta in schimb cu mama avea doar discutii despre strictul necesar pentru ca si ea la 5 ani isi dadea seama ca nu se poate; Nici macar partea cea mai "frumoasa": filmele si barfele... ce se discutau intre prietene si neamuri nu o interesau pe surioara mea. parca stia ca din asa ceva nu se poate traii. Orcum daca vroia o haina sau altceva ce mama nu vroia, soramea convingea pe restul lumii pana obtinea ce vroia. Din cauza acestei "distante" la nivel de limbaj as zice ca atunci cand vorbeste cu mine si cu soramea, cam vorbeste singura, in rest ii cea mai buna fiinta. (daca ar afla ce am scris aici poate mi-ar strica calculatorul ca de interzis nu mai poate-- sunt pe bani mei, casa mea.)