| mentholinks a întrebat:

Penticostalii au credinta ca sunt manati de Duhul si nu mai sunt ei insisi? Asta nu e posedare?

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Nu neaparat posedare, desi e asemanatoare. Un stapin tot vom avea, fie pe cel rau, fie pe Dumnezeu. Suntem creati spre a fi condusi. Dar diferenta e neta la Duhul Sfint. Te "poseda", dar totodata acea "posesie" te duce la adevarata libertate. Cu cit te prinde mai mult, cu atit mai liber devii, cu atit mai mult iasa in evidenta personalitatea ta. Calea spre eliberare e de fapt calea spre robie fata de Dumnezeu. Nu vrei sa o faci de bunavoie fata de El? Stai linistit, celalalt va avea grija sa te robeasca el mai devreme sau mai tirziu, si atunci chiar vei fi rob, desi poate te vei crede liber.

| RAY a răspuns:

In vremurile de apoi numai se va putea vorbi in limbi =scrie in biblie, multi proroci falsi si multe secte vor avea multi supusi, parerea mea asta clar nu slujesc lui iisus si lui marmona, eu le am spus in fata nu se poate si cu banul si cu dumnezeu

| marinaru777 a răspuns:

Ar trebui sa probeze daca crestinii ortodoxi au dreptate sau nu.Ati fost la maslu si sa vedeti un posedat pe viu sau ati vazut o icoana lacrimand? Cand vezi adevarul cu ochii tai nu prea ai cum sa te mai indoiesti nu?

| sanboss a răspuns:

Dar cand va veni Duhul sfant ( MANGAIETORUL ) are sa va calauzeasca in tot adevarul! CE sau CARE este adevarul?
Ioan 17:17 Sfintestei prin adevar, CUVANTUL Tau este adevarul.

Manati de Duhul, adica calauziti de Duhul care te invata, aduce aminte de ceea ce este scris in SCRIPTURA.
Ai inteles gresit contextul " manati de Duhul "

| mentholinks explică (pentru sanboss):

Duhul iti aduce aminte in creier?

Întrebări similare