| raducu79 a întrebat:

Penticostalii intra in relatii(iubit-iubita) cu ortodoxii?

8 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

De ce nu?
La prima intalnire ortodoxul va bea o bere iar penticostalul Coca Cola.

Ghiceste cine va muri de diabet si va suferi de obezitate happy

Răspuns utilizator avertizat
| HappySadness a răspuns:

Desigur! Au voie, doar ca majoritatea sunt foarte credinciosi si isi aleg un partener care sa aiba aceeasi credinta cu ei, dar nimeni si nimic nu ii poate impiedica sa efectueze casnicii sau relatii cu oameni de alte religii. Am o colega a carei mama e penticostala si tatal e ortodox.
Funda? happy

| sublime89 a răspuns:

Mai intra, desi multi dintre ei se orienteaza doar spre persoane din aceeasi religie cu a lor.

| Blamely a răspuns:

Le este permis dar mulți preferă să intre în relații doar cu cei de aceeași religie ca să nu fie dispute mai târziu din cauza asta.

| bluestrawberries a răspuns:

Da. Prietenul meu e penticostal, eu ortodoxa. Nu inteleg care ar fi problema. Penticostalii nu sunt tot oameni? Ortodoxii nu sunt tot oameni? Suntem impreuna de mult timp si chiar ne gandim serios la viitor. Parintii sunt de acord cu noi. Nu toti penticostalii/ortodoxii au cap rotund cu mintea-n colturi, sunt oameni care gandesc dincolo de ce le vorbesc cei din biserica. O astfel de relatie e la fel de normala ca oricare alta.

| milan9 a răspuns (pentru bluestrawberries):

Este un impediment şi încă unul serios.
Acum tut e afli deja intr-o anumita situatie dar este foarte important să fie de la inceput amândoi de aceiaşi religie. Imaginează-ţi cât de complicate sunt tensiunile ce se nasc din cauza diferenţelor referitoare la "dreapta credinţa", a contradictiilor legate de credinta…

| bluestrawberries a răspuns (pentru milan9):

Pana acum nu ne-am certat si nici nu am vorbit cu tonul vocii mai ridicat din cauza religiei. El mi-a respectat religia si eu pe-a lui. M-am obisnuit sa gandesc singura, sa nu ascult ce spun altii, sa iau deciziile care m-ar multumi pe mine nu pe cei din jurul meu. Am fost educata sa nu judec pe altii sau in cazul asta religia altora, pana nu stiu totul. Pana la urma credem in acelasi Dumnezeu, doar modurile in care ne manifestam credinta sunt diferite. Eu incerc sa "invat" despre religia lui si el despre a mea. Daca se ajunge la casatorie o sa avem de laut o decizie si asa o sa ne fie mai usor sa alegem.