Sa stii ca si Biblia vorbeste de faptul ca Satana poate sa faca minuni.
Cand Moise a facut minuni din partea lui Dumnezeu inaintea lui faraon, unele dintre acestea au fost imitate si de catre vrajitorii acestuia, vrajitori care au lucrat din partea lui Satana. (Exod 7:11, 22; 8:7).
Deci nu este de mirare ca Satana are puteri deosebit de mari, dupa cum spune apostolul Pavel: "Si nu este de mirare, caci chiar Satana se preface intr-un inger de lumina." (2Corinteni.11:14) Iar daca se preface intr-un inger de lumina, asta nu inseamna ca devine inger bun; ci el va face aceasta doar pentru a-i amagi pe oameni -si nu pe toti, ci doar pe aceia care astazi nu cauta sa-L cunoasca pe Dumnezeu.
Domnul Isus ne avertizeaza: "se vor scula hristosi mincinosi si proroci mincinosi; vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi." (Matei.24:24)
"Savarsea semne mari, pana acolo ca facea chiar sa se coboare foc din cer pe pamant in fata oamenilor.
Si amagea pe locuitorii pamantului prin semnele pe care i se daduse sa le faca..."
(Apocalipsa.13:13,14)
Asa ca sa nu va mirati cand veti vedea si/sau auzi de icoane plangand si tot felul de minuni de felul acesta. Nu va mirati nici de exorcizari; caci Satan este general peste legiunile de ingeri cazuti. El le ordona chiar sa faca "minuni"(puteri supranaturale) -chiar si sa iasa dintr-un om demonizat- tocmai ca oamenii sa creada ca minunea aceasta a fost facuta de Dumnezeu, si nu el. El face aceasta doar ca sa-i amagesca pe oameni; oameni -care asa cum am spus mai sus- se lasa ei insisi dusi in amagire spre pierderea lor vesnica -a vietii vesnice.
Cat despre link-ul pe care l-ai afisat, sa nu fie de mirare cand Dumnezeu va aduce o plaga asupra laptelui, si aceasta din cauza ca oamenii au alergat sa aduca lapte zeilor in loc sa aduca multumire si recunostinta Datatorului tuturor binecuvantarilor; caci este scris: "Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, coborandu-se de la Tatal luminilor..." (Iacov.1:17)
"Idolii se inmultesc, oamenii alearga dupa dumnezei straini, dar eu n-aduc jertfele lor de sange si nu pun numele lor pe buzele mele." (Psalm 16:4)
ce usor e pentru crestini, totul se imparte intre dumnezeu si diavol, si culmea, binele si raul sunt intotdeauna ce si cum vreti voi. Daca eu omor o caprioara s-o mananc, e bine sau rau? cine m-a pus sa fac asta, dumnezeu sau diavolul? Daca mananc salata caprioarei si ea moare de foame, e bine sau rau? cine m-a pus sa fac asta?
Nu am văzut cu ochii mei, așa ceva!
& nu prea am ce să comentez!
Trebuie luate
ca lucruri,
eventual posibile,
fără să fie crezute
în totalitate!
(
Oricum,
atât brahmanismul,
cât & neo-brahmanismul =
= hinduismul
sunt
mai de crezut,
decât creștinismul.
)
În creştinism însă, cunoaştem şi originea şi posibilitatea minunilor.
Ştim de exemplu că şi în
Vechiul Testament s-au petrecut învieri din morţi prin trupul unor sfinţi, deşi aceştia nu mai erau în viaţă (Elisei, dacă îmi amintesc bine)...
Originea minunilor are legătură cu originea învăţăturilor autentice. Dacă în mod logic vorbim de o singură divinitate, o sinngură cale de transmitere a mesajului (unitar, fără confuzii şi interpretări contradictorii), la fel putem vorbi de o singură autorizare de origine divină a "evenimentelor" supranaturale - numite în acest singular caz, minuni! În rest, mai există forţe libere în univers, dar nu de origine divină, şi nu slujind revelatiei divine sau adevarului!
Nu cred.
Niste statui nu au cum sa bea lapte. Zeii lor ar fi ales o alta cale sa le demonstreze ca exista si nu prin bautul de lapte.zic eu.
Eu zic ca e posibil sa fie si pe la ei sarlatani ca si pe la noi...cu icoanele.
Icoanele noastre de ce nu beau lapte?
Ma intreb
"Icoanele noastre de ce nu beau lapte? "
Ale noastre plang cu sange, ale lor beau lapte, religii diferite, scamatorii diferite.
Ma bucur ca nu te lasi manipulat
Eu credeam...acum nu mai cred, nu mai cred nimic din "minunile" acestea... oamenii sunt prea parsivi.
Am vazut un clip in care un tip dadea lapte la statuie, na nu-mi miroase a bine
Da, sunt vreo 2-3 ..am vazut si eu ieri.
Ce pot sa spun? Mi se par penibile ...lumea oare de foame si ei hranesc statuile ..asa ceva nici in imaginatie nu am gandit.
Oameni ignoranti.
Adica in india in loc sa se hraneasca oamenii ca sunt saraci, hranesc statuile
Mda ca sa vezi...
Stupid. Nu aprob.
Sugr au ceva facut, in interior, in gura si trage lichidul din lingura... orice e posibil in ziua de azi.
Stupizenii.
Vai vai religiile astea "drepte si adevarate", fanatismul asta, prostia asta de neconceput, ce greata imi provoaca. Pai ce sunt zeii astia mai oameni buni, animale, pui de mamifere, tirani, egoisti, naivi? Doar atat pot zeii astia "omniscienti si omnipotenti"?
Stiti ce este cel mai enervant? Ca asfel de "propagandisti" au pretentia la respect, atat pentru ei cat si pentru inchipuirile lor, cand locul lor ar trebui sa fie intr-un spital de maxima siguranta. Nu statuile, icoanele, etc trebuie examinate, ci toate persoanele care au inchipuiri in cap!