Mi se pare ca ai mai pus aceasta intrebare, si am raspuns. In al doilea rand asta nu e teoria conspiratiei, ca nu se discuta de ceva ce e posibil sa se intample ca fapte, aia e vrejeala cu pactul.
Pentru ca majoritatea dintre ei au avut o copilarie foarte grea si au multe goluri interioare, de aici si dorinta de a fi superstar, de a fi cel mai tare si cel mai cunoscut om de pe planeta.
Multi au fost expusi de mici la ocult, droguri, etc si in unele cazuri s.r.a(satanic ritual abuse).Imi e destul de greu sa vorbesc despre asa ceva ca sunt lucruri oribile,dar se fac experimente pe ei,sunt drogati de mici,depravati de somn,supusi la hipnoza si alte asta e doar cireasa de pe tort.
Efectul rezultat este crearea de personalitati multiple,de aia pot juca roluri foarte bine,pentru ca sunt supusi la chestii din astea si traiesc o realitate distorsionata.
Exista si cazuri in care parintii le-au oferit tot,unii chiar venind din familii credincioase(katty perry de exemplu) iar ei au ales sa isi vanda sufletul.
Acum,cand vorbim de vandut sufletul,exista doua abordari,una este metaforica,iar alta ar fi ca acestia chiar au luat parte la un ritual unde ar fi semnat un contract cu propriul sange in care erau mentionati clar termenii ambelor parti,ce are de gand sa sacrifice nefericitul si ce vrea sa primeasca in schimb.
Metaforic,sunt multe feluri in care iti vinzi sufletul. Exista expresia asta "te vinzi,ala s-a vandut,etc" si se refera cand iti sacrifici valorile tale morale in schimbul unor beneficii,asta o practica toti oamenii intr-o anumita masura,mai ales in mediul corporatist,dar nu numai.
Au fost artisti care au crezut ca este doar un joc,o gluma, dar imediat si-au dat seama in ce lucruri bolnave s-au bagat si au intrat in depresii grave, inconstienti ca pot oricand sa scape daca au vointa.
Cu cat devin mai faimosi cu atat afla mai multe despre ocult.
Nu o sa intru in detalii despre practicile lor pentru ca sunt bolnave si nu vreau sa iti creez imaginea asta negativa in cap, dar ei sunt simple marionete.
Sunt oameni foarte slabi, indoctrinati si folositi de altii pentru interese politice.
La sfarsitul vietii realizeaza ca au dat totul pentru nimic.
Nu vad ce teorie de conspirație ar fi, eu as zice sa se vând pentru bani (pact cu diavolul atrage multe persoane ce nu înțeleg anumite chestii și au anumite ideologii), pur și simplu le este lene sa muncească și se vând pentru sponsori, chestiile astea le vezi și la oameni ceva mai cunoscuți nu neapărat vedete. O data ce s-au vândut devin niste marionete fara suflet/personalitate, care e facuta să facă pe plac publicului indiferent de preferințele ei.