Nu cred ca-i intereseaza.
Mie imi place sa il ascult. Te-ai intrebat de ce interviurile lui sunt la batranete? Pentru ca alti atei i-au inchis gura sau chiar l-au bagat in puscarie.
Daca oricare dintre noi se nastea in india, credea in zeii lor, daca se nastea intr-o tara musulmana, credea in Allah, daca s-a nascut in Romania, crede in Isus. Nu inseamna nimic.Credinta tine de spatiul geografic in care te-ai nascut si nu ii poti condamna pe altii in ce cred si in ce nu.
Eu vad crestini in jurul meu de 25 de ani, nu de minute, n-am nevoie tinele pentru tine, cand o sa imi explici cum a creat iahve universul din nimic atunci te cred cu dovezi, tu nu esti agnostic nu te da ce nu esti
Poti face un rezumăcel? Chiar n-am chef sa stric cu moaca lui si ultimele ore nestricate din ziua de azi.
Evolutionistii zice minciuni si adevarul nu poate fi descoperit el e doar revelat.
Tre' sa fii tare inteligent sa vezi minciunile evolutionistilor, inseamna ca Ţuţea asta e tare inteligent, e si crestin, uau. Hai sa-i facem icoana.
Santificat si direct in calendar cu rosu!
Clar, si in fiecare an imaginea lui sa fie pe calendarul ortodox, are asa o moaca de betiv, ca e perfecta pentru romani, betivi puturosi.
Daca ziceai si grasi, imi faceai descrierea completa
Pai o singura chestie a zis, pe evolutionisti nu a apucat sa ii critice. A spus ca nu poti sa ai revelatie decat daca ai credinta. Sau asta am inteles eu. Daca e asa, pai atunci omite faptul ca Dumnezeu i s-a aratat lui Saul din Tars care la avea vremea prigonea crestinii. Moment dupa care Saul din Tars a devenit Apostolul Pavel. In fine, el are si dreptate, daca nu-L cauti atunci sa nu fii sigur ca vei avea parte de misticism. Nu cunoastem din ce cauza ii salveaza Dumnezeu pe unii ateisti. Dar repet, nu e o regula generala. Insa e un fel de indemn, de sfat, pentru oamenii care umbla bezmetici si nu cunosc dogma religioasa. Pai prima oara cerceteaza asa, si dupa trage concluziile. Si nu e vorba de indoctrinare aici, ci de faptul ca unii nu isi deschid sufletul deloc.
Parca erai crestin.
"comentul filozofului TUTEA"... toti ciumpalacii isi pot lua titlul de "filozof". Si se mai mira unii cand zic ca filozofia e degeaba. Si asta, vorbeste mult dar nu zice nimic.
"minute de atentie va cer"... ok, si daca ma uit la acest individ cum abereaza ce? Pierd 5 minute in care puteam sa ascult altceva mai folositor.
Afirmatii bazate pe favoritism si ignoranta.
E agnostic crestin, dooh, adica e crestin, dar daca il intrebi ceva, e agnostic.
Iti zic de-acum, daca ma pui sa-mi pierd vremea 5 minute degeaba, te injur.
Te injur putin in gand ca n-am gasit mai nimic interesant pe baza caruia sa pot comenta ceva aici, "evolutionistii zic minciuni" si "Adevarul trebuie revelat, ca daca nu-i revelat nu-i adevar", cam asta ar fi de consemnat prin balbaiala ceausista din tonul "maestrului".
Evolutionistii nu zic minciuni si asta nu mai trebuie eu sa dovedesc, daca cineva se mai indoieste de evolutie dupa tornada de dovezi poate la fel de bine sa se indoaisca si de aer.
Cat despre "Adevarul trebuie revelat, INTELEPTUL e NEPUTINCIOS nu poate sa-l CAUTE si sa-l DETERMINE", tocmai ce a descris metoda stiintifica invers, tocmai asta face "inteleptul", il cauta, il determina, il face adevar. O idee o gandeste, ii scrie valoarea matematica, o testeaza/experimenteaza, o respinge pe aia care nu trece testul o imbunatateste pe aia care il trece, insa el a descris perfect metoda stiintifica, dar invers.
Iar parerea generala, nu stiu cum era la tinerete dar la batranete stimabilul domn... mai bine ma abtin.
RAY întreabă: