| Ghiti2011 a întrebat:

Pentru atei:daca nu credeti in dumnezeu de unde credeti ca ati aparut?

Răspuns Câştigător
| Mădă0611 a răspuns:

Dulce, acrisor si ceva fermecator big grin

72 răspunsuri:
| Ghiti2011 explică (pentru Jυsтℓσяγ):

Imi cer scuze daca am jignit dar sa stii ca daca citesti atent vei vedea motivul imi pare rau ca nu ti-am dat tie funda

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru Ghiti2011):

Ohh lasa funda, eu as fi multumita numai sa te porti mai respectuos cu cei din jur.....adica daca tot crezi in Dumnezeu macar comportate ca atare daca intelegi ce vreau sa spunhappy

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Din vaginul mamei.
Apoi: ea a aparut din burta mamei sale si tot asa pana la maimuta. Ne am inteles.

| Ghiti2011 explică (pentru Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu):

Am zis gata daca nu sti macar taci

Mie mi se pare ca e destul sal blasfemieze pe Dumnezeu sa am motiv sai blasfemiez si eu pe ei si asta nu ti se pare motiv daca esti curioasa ia uitate in cete intrebari persoanele pe care le aperi ne fac fiinte neinteligente analfabeti etc... uitate numai la rubrica religie sa vezi si tu motive(nimeni nu e fara pacatelaughing tu ce crezi ca credinciosi nu pacatuiesclaughing astias mai alcolici )

Pai eu stiu asta, ca multi credinciosi sunt foarte ipocriti adica spun ca au credinta si il iubesc/slujesc pe bunul Dumnezeu dar in viata de zi cu zi nu au ei atatea fire in cap si-n cur de cate pacate au facut si nici macar nu-i intereseaza dar tot ei ce-i "buni" si "credinciosi" se vad... ipocritii pl.ii mele.
Dupa cum am mai spus nu am absolut nimic rau cu persoanele care aleg sa creada in Dumnezeuhappy dar daca tot te vezi asa credincios si bun pai si fi asa! sa le dai peste nas celor ce nu sunthappyAMIN

laughing dacar fi asa usor sunt si eu cat sunt da pana la urma daca vrei sa te incdrezi si in societate nu trebuie sa fi un om bisericos inchishappy da oricum ma inerveaza astia ce se iau de noi ca avem o anumita religielaughing asta frate numa astia bolnavi cu capu o fac laughing eu am pus intrebarea din curiozitate Si faptul ca sti sa ai prieteni arata ca esti un om bun AMINlaughing

Ce legatura are anturajul cu bunatatea?raised eyebrows oricum dupa parerea mea un om bun este in primul rand si un om civilizat, care stie sa fie respectuos, dragut(bine asta atunci si cand se merita.) si nu in ultimul rand sa iubeasca sincer animalele si copiii....nu stiu asa consider eu ca niciodata o persoana care iubeste sincer animalele si copiii nu va putea fi niciodata rea

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns (pentru Ghiti2011):

Ce nu stiu?

| KingSize a răspuns:

Ne-a adus barza

| celebrityfree a răspuns:

Cercetatorii spun ca atunci cand a fost explozia aceea BigBen au ramas niste molecule pe pamant si dupa secole acestea s-au dezvoltat, de aici reiese ca a evoluat omul.(este doar o presupunere)

| Zenicide a răspuns:

Din mama.

Întrebări recente