Revenind dupa o lunga pauza, o sa fii prima la care raspund.
Eu personal as recunoaste din 2 motive:
1. Nu imi pasa de ce cred ceilalti despre mine.
2. Nu imi place sa fiu superficial si sa fiu placut pentru ceea ce nu sunt.
Nu prea ma vad in situatia data, dar daca totusi as fi, as deveni dintr-o data crestina. Odata ce ajungi asa de sus, nu mai conteaza ce convingeri ai tu, ci ce convingeri trebuie altii sa creada ca ai.
Si pentru ateii care spun acum ca si-ar mentine ferm pozitia, pff, hai sa fim seriosi, mai meditati inca o data asupra raspunsului, si de data asta fiti sinceri cu voi.
Da desigur ca as recunoaste ca sunt ateu, si iliescu a recunoscut sunt multi politicieni care nu recunosc ca pierd voturii de parca ar conta religia sau non religia omului
Cred ca varianta unui presedinte al tuturor ar fi; libercugetator.nu ar starni patimi, invidii, dispute si partizanate.parerea mea. daca ar fi o minciuna? iliescu o fi botezat crestin? cununat crestin? probabil.dar ca presedinte a raspuns ca e libercugetator.cel mai diplomat raspuns.
Nu sunt ateu dar am sa iti raspund eu...
"Marele" Voltaire (sau cum il chema) a zis ceva de genul:"Cand e vorba de bani, toti au aceeasi religie"! in cazul nostru nu vorbim doar de bani ci si de putere...deci raspunsul e afirmativ!
Sunt de acord cu tine si cu Voltaire!
Nu-s ateu da' daca ar fi sa fiu daaaa as recunoaste! Ce conteaza religia in cazul asta? Conteaza ce faci pentru tara!
Doar cei care vor să se sinucidă parlamentar declară că sunt atei. Mă miră că Iliescu s-a declarat "liber cugetător".
Din cate stiu eu presedintii inainte de a fi pusi in functie trebuie sa jure pe bibilie. Deci NU.
Corect, pe jegu' ala de carte!
Bun... si atunci de ce crezi intr-un contracandidat al lui? Adica in Diavol? Daca zeul tau era atotputernic nu crezi ca ii facea ceva lu' Satan sau lu' Dracu' sau cum ii se mai zice? Aici tu te indoiesti de puterea lui Dumnezeu, deci nu crezi in Dumnzeu, tu crezi in religie!
E dificil sa devin dintr-o data crestin din moment ce una dintre masurile mele sunt abolirea religiilor Abrahamice.
As recunoaste, cu toate ca sunt constient ca sansele vor scade dramatic.Ca...na`,asta este poporul roman:indoctrinat si teleghidat.