De unde pana unde nu avea cum sa apara adn-ul? Si un copil poate intelege teoria evolutiei daca se straduieste un pic.
Bineinteles ca un copil poate sa inteleaga teoria evolutiei precum poate sa inteleaga si concepte precum "mos craciun" sau "barza" dar în naivitatea lui un copil le crede si adevarate
Oare de ce corpul uman conține aceleași substanțe chimice ca pământul?
Ia gandeste-te. Aia care au scris povestea aveau 2 variante din care sa spuna ca ar fi facut spiridusul omul. Din pamant, sau din apa. Daca l-au facut din pamant, bingo, omul contine substante chimice similare cu cele din pamant, deci minune de intelepciune. Daca il faceau din apa, iar bingo, omul e 75% apa, iar minune de intelepciune...
Animalele cica nu le-a facut din pamant si ce sa vezi, au aceeasi compozitie chimica cu omul...
Nu e niciun experiment care sa arate asa ceva. Vezi experimentul Miller Urey.
Nu e chiar o dovada de necontestat dar e o problema pe care o ridici la paradigma ateista + ar trebui sa lamuresti plebea de ce ADN-ul nu poate sa apara de la sine
De ce nu lamuresti tu plebea, marite iluminat?
Pentru ca nu eu am facut acea afirmatie? El a facut-o deci el trebuie sa se justifice. Eu n-am zis nimic
Nu poate sa apara de la sine pentru ca experimental nu s-a observat acest lucru. Vezi experimentul Miller Urey sau altele asemanatoare.
Zi lui nu mie ca nici eu nu cred ca poate sa apara de la sine
Cine zice ca ADN-ul nu avea cum sa apara fara o inteligenta creatoare? Pune si un articol sau o carte ceva sa vedem.
Vezi experimentul Miller Urey si alte asemenea in care nu s-a putut obtine ADN.
Eu sunt de acord cu tine ca cineva a stat la baza existentei noastre, dar acel cineva nu este un zeu al religiilor.