| soimos a întrebat:

Pentru ca in Biblie nu ne este descris absolut nimic despre modul (cel putin curios) in care Isus s-a nascut din Treime, de unde credeti ca a aparut aceasta tampenie blasfemiatoare la adresa lui Dumnezeu?

- De la preotii sarlatani care au vrut sa prosteasca prostimea cu povesti idioate care sa le serveasca propriul interes murdar (banii)?
- Sau de la Diavol care a vrut sa-l compromita, sa-l blasfemieze si sa-l batjocoreasca pe Creator?

15 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Dar nu s a nascut din Treime... a existat mereu!

| SaveTheNature a răspuns:

Tu nu cauti ADEVARUL unde trebuie.din pacate adevarul nu-l vei gasi aici.

| soimos explică (pentru SaveTheNature):

Poi daca in Biblie nu scrie nimic despre modul in care s-a nascut Isus din Treime, unde sa caut adevarul?
In birtul de la colt in care tot betzivul crede totul asa a proasta?

| SaveTheNature a răspuns (pentru soimos):

Vorbeste de ex cu un episcop catolic. Si nu contest faptul ca stii religie,si probabil ca ai citit si Biblia(sau doar niste pasaje-tu stii)
Nu contest faptul ce exista muuulti preoti sarlatani,dupa bani si etc-inca odata nu contest!
Nu contest faptul ca exista multi oameni care se declara credinciosi, dar daca le contesti religia, sau in fine ii enervezi cu ceva iti vor sari in cap -nu contest!
Insa nu aceeia sunt credinciosi. Sau in fine-aceeia sunt zbuciumatii.Cred si in Dumnezeu dar sunt prea legati de nimicurile pamantesti,sunt in dubii si,fac rau,apoi le pare rau dar sunt nevoitit sa continuie,apasati fiind de rautatile celorlalti oameni.
TOTI SUNTEM OAMENI. si avem impulsuri instinctuale. Dar din fericire exista foarte multi oameni plini de har,pe care si daca ii scuipi, se vor sterge de scuipat si te vor lasa in pace, si prima si a 2 a si a 3 a oara, Si de abia acei oameni reusesc sa starneasca bunatatea din sufletul celui rau( a "scuipatorului")
Tu nu cauti unde trebuie! si nu ma refer la religie,sau etniii sau natie ci pur si simplu la oameni.
Vorbeste cu un preot catolic de ex,sau chiar si un protestant. Ca la ortodocsi mai poti avea o retinere,pentru ca ei se casatoresc,au familie,si nah nu pot manca pietre,si sa se imbrace cu vreascuri,si sa traiasca in gunoaie(desigur multi au vile si masini de lux)-dar sa nu generalizam.
Sa nu deviez-vorbeste cu un episcop catolic-contraatacal cum vrei(ei nu au femei,nu au bautura,renunta la distractii la TOT, respecta o gramada de reguli stricte si in facultate si mai departe.Si au avut o gramada de scoala de facut, si carti de citit si nu sunt prosti. ABSOLUT DELOC!-Nu te va alunga, nu te va certa- crede-ma. Ci iti va explica toate nelamuririle pe care le ai. Tu ai intrebari la care nu prea poti afla raspunsul pe TPU. Unchiul meu e preot intr-un sat( nu are casa.nu are masina,nu are nimica! Ci doar locuieste intr-o parohie, si de acolo il vor trimite oriunde in tara,pentru a nu se lipi de sat,de oameni,de lucruri. Si va pleca cu mana goala,cu hainele de pe el.
Fara bani, fara femei, fara bautura. Si a terminat si facultatea unde a studiat toata istoria religiilor. Si nu e singurul.Si mi-a raspuns la toate intrebarile pe care le aveam.
Si sunt sute de mii de preoti. Eu chiar mi-am pus in gand sa merg chiar la Vatican si sa vorbesc cu un cardinal de acolo(este si un roman cardinal)
Si imi va raspunde cu siguranta la TOATE intrebarile pe care le mai am.
Si tu vei primi raspunsuri detaliat, si de inchizitie si de cruciade, si de sf treime, de Isus de Mohamed.de profetii -de ce vrei tu.
Daca vrei sa afli ceva cu adevarat, vei afla. Exista si orasul sfant cu locurilr sfinte,si acolo poti afla lucruri. Si in viata asta daca iti doresti poti ajunge sa vorbesti chiar si cu Papa. Poti vorbi si cu pustnicii.
Exista multi intelepti ce isi dedica viata numai si numai Lui Dumnezeu,pentru ca au inteles cu adevarat ce vrea Dumnezeu de la ei,de la noi!
Odata ce vei intelege,dar nu studiind in casa dupa bunul plac. Ci intreband mai multi preoti, vizitand locuri sfinte, vorbind cu oameni cu har. iti vei face o idee. si vei descoperi adevarul!

| soimos explică (pentru SaveTheNature):

Ce sa caut la Vatican daca acolo este, conform Apocalipsei, Noul Babilon in care locuieste Marea Tarfa care s-a culcat la asternut cu regii si imparatii pamantului?

| SaveTheNature a răspuns (pentru soimos):

Ok am inteles ce vrei tu. Dreptate!
Gandeste-te ca tu ai putea separa oamenii in buni si rai. Si ca tu ai puterea sa vezi care sunt buni si care sunt rai fie ca sunt ei preoti,oameni simpli,sau presedinti,bogati sau gunoieri. Ok ti-ai imaginat-probabil ai trimite in iad si multi preoti, si bogati si gunoieri. Si ai face dreptate. Si pe cei care fac crime, violuri, si multe alte rautati i-ai trimite in iad.
Ei Dumnezeu va face acelasi lucru fii linistit. Nu va tine cont de religii DELOC! si nici de functia religioasa.
Acum banuiesc ca tu stii ce e bine si ce e rau! Orice om stie(caci cu constiinta toti sunt insestrati).
Tu unde te-ai trimite pe tine in iad sau in rai?
Acum sa zicem ca tu ai trimite 3 miliarde in iad si 3 miliarde in rai( sa presupunem ca ai facut o imparteala dreeapta!
Atunci tine cont ca Dumnezeu e DREPT! si fiecare om isi va avea locul lui!
Sper ca m-am facut inteles!

| SaveTheNature a răspuns (pentru SaveTheNature):

A si am uitat sa spun ca diferenta intre tine si Dumnezeu probabil tu nu poti ierta un criminal( pe cineva care iti ucide mama, chiar daca acel cineva isi cere iertare, insa Dumnezeu citeste sufletele si stie cui ii pare rau de faptele sale. Dumnezeu iarta!

| soimos explică:

Iti faceai cumva autocaracterizarea?
Intrebarea se referea la faptul ca in cartea numita Biblie nu exista nicio referire la modul cum Isus s-a nascut din Treime!
Asa ca in mod logic am pus intrebarea de unde a fost luata aceasta poveste idioata?
Prin urmare asa deci, nu sunt mincinos si lipsit de cultura generala te voi numii pe tine daca nu imi vei aduce dovada Biblica a modului cum s-a nascut Isus din Treime ceea ce ar dovedi intr-adevar ca eu sunt lipsit de cultura

| soimos explică:

1) Nu exista nicio profetie ca va veni un alt Dumnezeu
2) Din pacate toate "faptele sale miraculoase" sunt anticipate de Dumnezeu Creatorul in Deuteronom 13. 1-10 si tot El ne invata ce sa facem cu asemenea "facatori de minuni"!
3) Nu exista nicio asemenea prezicere referitoare la Isus
4) Ce urmare?
5) Si ce mare scofala este in asta?
Invatatoarea care te-a invatat sa scrii nu te-a invatat adevaruri?
5) Batii campii rau de tot!
Retine ca Isus NICIODATA nu a recomandat NIMANUI sa citeasca sau sa urmeze Biblia, asa ca Biblia nu are nicio valoare.
Prin urmare tu esti o victima a minciunilor!

| 13 a răspuns:

Sfanta treime e un basm.Iar preotii pe care fiecvare crstin ii miroase la craci cand se spovedesc sunt niste hoti si niste mincinosi. treaiti-va la realitate si nu mai hraniti talharii.

| 4inel a răspuns:

Dar de cand interesul tau pentru religie.
Daca eu as crede ca nu exista Dumnezeu eu nu mi-as bate capul cu El. De ce te agiti asa?
Ma repet, mai baiete invata sa pui intrebari.
Esti ilogic. Tu pui intrebarea si tot tu dai raspunsul, sub forma de intrebare.
Ce sa aleg varianta a, sau varianta b?
Daca stii raspunsul de ce mai intrebi?
Ar trebui sa se faca un concurs al celor mai proaste intrebari. Cred ca vei fi campion.
Eu sunt sigur ca nu ai citit nici macar odata Biblia, nu mai vb de studiat.
Biblia face o afirmatie cu privire la unii care sunt de teapa ta:
1 Corinteni 2:14 Dar omul firesc nu primeste lucrurile Duhului lui Dumnezeu, caci, pentru el, sunt o nebunie; si nici nu le poate intelege, pentru ca trebuiesc judecate duhovniceste.
Toate intrebarile tale vin dintr-o frustrare totala pe care o ai cu privire la Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma soimos,te invarti in jurul cozii ca un catelus jucaus; dovezi,satan,lucifer treime, povesti idioate, diavol.esti haotic in materie de crestinism si de biblie.le amesteci,bine intentionat bineinteles,esti de buna credinta, noi santem cei rai, nu ai nici o logica decat sa primesti clikuri pe TPU.deci de ce te-ar interesa o explicatie a unei povesti idioate/tu nu vezi ca dai dovada de prostie iar eu ca-mi pun mintea cu prostul sunt mai mare prost decat el? decat tine? deci? sanatate si virtute.

| soimos explică (pentru anonim_4396):

Sa fi fost asta dovada pe care ti-am cerut-o referitoare la povestea nasterii lui Isus nescrisa in Biblie?
Ce naiba tu la cat te crezi tu de grozav si de destept, nu poti da un raspuns atat de simplu?
Pai eu sigur ca repet intrebarile la care nu am primit raspunsuri, pentru ca le-am pus cu scopul clar si vadit de a primi un raspuns la ele. iar daca toti bateti campii si in loc de raspuns imi postati doar jigniri, le voi posta pina cand cineva ma va lamuri si pe mine ca in cazul in spetza, de unde din Biblie s-a luat povestea nasterii lui Isus din Treime pentru ca eu nu am gasit-o!
Ce e asa de greu de inteles?
Ptr ca vad ca cel putin este greu daca nu imposibil sa ma astept la un raspuns inteligent din partea ta si a celor ca tine!

| XxThoumaxXAndyXx a răspuns:

Sfanta Treime nu trebuie inteleasa ci doar crezuta

| soimos explică (pentru XxThoumaxXAndyXx):

Pe ce baza sa o credem, pentru ca in Biblie nu scrie nimic despre asa ceva?