| luana1 a întrebat:

Pentru ca rubrica asta este locul in care se "razboiesc" credinciosii cu ateii va rog sa va argumentati credinta sau lipsa acesteia in divinitate dar sa o faceti fara referire la biblie(pentru cei care cred)sau la lipsa unei dovezi concrete, palpabile(pentru cei care nu cred). Multumesc.

Răspuns Câştigător
| MMihai a răspuns:

Ești prost informată nu se "razboiesc" credinciosii cu ateii, este
T/A -ul, pentru cei puțin mai mari, ca vârstă.

3 răspunsuri:
| Rapplex a răspuns:

Ceea ce ma face sa nu cred in abureli divine este simplul fapt ca exista singularitatea.

| Anonimgirltpu a răspuns:

De ce sa fac asta? Credinta e ceva intim. De ce trebuie sa stie toti ce parere am eu despre lume, crearea ei sau adevar?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta piesa asta http://www.youtube.com/watch?v=uPtW4c1PJao un creator nu putea crea o lume asa imperfecta, cu oamenii care te jignesc, ducem o viata de sclavi pentru asta sai multimim lui dumnezeu, muncim ca sa ne trezim ca ani trec fara un rost sau un scop pe langa ca muncim ca sclavi pe niste banii de nimic in timp ce seful tau face plaja la las vegas iar tu tragi ca prostu sasi platesti rata de la banca, pe langa ca esti sclav din nastere datornic pe viata sa fi mai si sclav unui zeu imaginar sunt multi oamenii care vad dar doar uni vad realitatea multi au o ura in ei de fugi de ei, ura face din om o bestie fara scapare fara pic de omenie societatea te transforma in drac iar biserica in cel care plateste ca popa sa-si faca o biserica, sunt milioane de argumente ca zeul ala nu poate exista si daca ar exista ar merita sa fie omorat ca ne_a dat viata asta de sclavi pe viata