Te-a alergat vreun dinozaur astazi cand veneai de la piata? Sa ne spui si noua ca sa-i transmitem cele ce vrei sa le auda.
Pai, dinozaurii macar n-au vazut deci n-au putut sa se apere de cometa decat cand era prea tarziu. Despre Biblie, lipsa ei nu-mi starneste niciun scenariu apocaliptic(din contra).
Hai ca o dai in balari, de unde ai adus și cometa? Zboara pe la tine prin cartier comete, vreau si eu doi metri.
Tu esti cel cu balarii amice, eu doar faceam o comparatie glumeata, ca daca dinozaurii au fost distrusi de o cometa(cum se presupune mai nou) sau asteroid(vechea presupunere), oricum ar fi de un obiect de mari dimensiuni cazut cu viteza enorma din cer, astfel producandu-se un eveniment cataclismic ce a dus la disparitia bietilor dinozauri, ziceam mai mult glumet ca ar fi interesati si dinozaurii sa stie cum naiba cartulia aia mica si proasta ar fi in stare sa distruga omenirea daca n-ar exista. Intelegi?
Hai mai si noi trebuie sa inghitim asa ceva si inca pe nemancate? Inteleg orice vrei tu dar nu trebuie sa si fiu de acord cu toate scenarile SF.
Da cu,, R". asa este, dar nu este Dumnezeu cauza suferintei, nu?
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: