| PorumbRodica1965 a întrebat:

Pentru cei care ati citit sau cititi Biblia, cum vi se pare : greu de inteles? usor de inteles?

37 răspunsuri:
| danut a răspuns (pentru AdrianDihoricescu):

Te-a alergat vreun dinozaur astazi cand veneai de la piata? Sa ne spui si noua ca sa-i transmitem cele ce vrei sa le auda.

| AdrianDihoricescu a răspuns (pentru danut):

Pai, dinozaurii macar n-au vazut deci n-au putut sa se apere de cometa decat cand era prea tarziu. Despre Biblie, lipsa ei nu-mi starneste niciun scenariu apocaliptic(din contra).

Hai ca o dai in balari, de unde ai adus și cometa? Zboara pe la tine prin cartier comete, vreau si eu doi metri. laughing

| AdrianDihoricescu a răspuns (pentru danut):

Tu esti cel cu balarii amice, eu doar faceam o comparatie glumeata, ca daca dinozaurii au fost distrusi de o cometa(cum se presupune mai nou) sau asteroid(vechea presupunere), oricum ar fi de un obiect de mari dimensiuni cazut cu viteza enorma din cer, astfel producandu-se un eveniment cataclismic ce a dus la disparitia bietilor dinozauri, ziceam mai mult glumet ca ar fi interesati si dinozaurii sa stie cum naiba cartulia aia mica si proasta ar fi in stare sa distruga omenirea daca n-ar exista. Intelegi?

Hai mai si noi trebuie sa inghitim asa ceva si inca pe nemancate? Inteleg orice vrei tu dar nu trebuie sa si fiu de acord cu toate scenarile SF.

| PorumbRodica1965 explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Da cu,, R". asa este, dar nu este Dumnezeu cauza suferintei, nu?

| Danciulescu_Grantu_ a răspuns:

Greu de înțeles.
Sunt contradicti in cele 4 evangheli