Nu te teme. diavolul nu are nicio putere asupra omului,nu ii permite Bunul Dumnezeu. duhurile necurate lucreaza "la intimidare" cand simt frica atunci ataca din ce in ce mai mult, dar nu te ataca fizic te ataca psihologic, sa t ingrozeasca sa o iei razna scopul lor final fiind ca tu sa te sinucizi sa ajungi in iad.De dim pe stomacul gol bea 3 inghitituri de aghiasma si mananca o bucatica de anafura. spovedestete(se iarta pacatele in totalitate iar diavolulului nu-i plac oamenii credinciosi), participa la Sfanta Liturghie in totalitate, e f benefica(acolo pe cruce se afla Insusi Mantuitorul in chip tainic si nevazut).nu ezita sa vb cu un preot te va indruma pe calea cea buna.roaga-te cat mai des.psalmul90,Tatal Nostru, Crezul, si il poti ruga pe Arhanghelul Mihail sa te ajute(arhanghelul Mihail este cunoscut ca un luptator impotriva diavolilor si pacatelor.este capetenia ostilor ceresti) Sfinte Arhanghel Mihail, apără-ne în luptă; împotriva răutății și a curselor diavolului fii-ne ocrotire. Ne rugăm cu umilință să-l certe pe el Dumnezeu; iar tu, căpetenie a oștirii cerești, pe satana și pe celelalte duhuri rele, care bântuie în lume spre pieirea sufletelor, izgonește-le în iad prin puterea dumnezeiască. Amin. Nu uita un lucru important. Dumnezeu te iubeste mai mult decat te uraste diavolul.Si diavolul este 0 in fata Domnului.ai incredere in Dumnezeu.Domnul fie cu tine
Spune Tatal Nostru inainte de culcare - fa Sfanta Cruce de 3 ori si mai du-te pe la biserica la slujba daca reusesti sa ajungi
''Domnul să te binecuvanteze!''
CORECȚIE VITALĂ pentru OMENIRE:
''Domnul sa te exorcizeze!''
pe tine si pe restul trollilor cre(s)tini.
Mi se cam rupe. aa...si nu vreau sa ma mantuiesc.
deci esti Ema. 100%
Crede-ma stiu cum e. Am avut niste vise cumplite, am visat cai negrii ce simbolizeaza dracul si m-am speriat ingrozitor. Am crezut acelasi lucru dar am inceput sa citesc Biblia si m-a ajutat. Te poti ruga la Dumnezeu, el te ajuta neconditionat! Sa stii ca nu e neaparat sa mergi la Biserica deoarece preotii nu sunt Dumnezeu
Prea multe filme horror si povesti de groaza...
mai treci si tu pe la Biserica, ce zici?
mai spune si tu noaptea o rugaciune.nu e o rusine sa te rogi!
deci, succes!
Si am uitat sa zic, in legatura cu ingerul pazitor, nu face nimic, e mort beat pe canapea si eu i-am zis: vezi **** ca n-ai grija de persoana mea. Si el mi-o zis imi pare rau, sunt mai mort ca voi, de stiam beai tu pentru amandoi, acum ce sa fac?
M-ai jignit atat de profund incat.incat, nu imi gasesc cuvintele
DeProfundis99 întreabă: