Deschide ochii larg si tot ce vezi are un Creator. Cerurile spun slava LuiDumnezeu si intinderea lor vesteste lucrarea mainilor Lui.Privind soarele, stelele intelegand splendoarea acestui univers.El functioneaza intr-un echilibru perfect. Daca pamantul ar fi fost cu cativa kilometri mai aproape de soare sau mai departe de el, nu ar fi existat viata pe pamant.Deci,exista o fiinta supranaturala, atotstiutoare, deosebit de inteligenta care a creat totul atat de perfect.Omul este o fiinta minunata,complexa,o taina pentru noi, dar nu si pentru El. Dumnezeu a pus in om gandul dupa vesnicie.,, Nebunul zice in inima lui:nu este Dumnezeu. Oamenii îşi justifică lipsa credinţei în Dumnezeu pentru că nu ar fi "ştiinţific" sau pentru că "nu ar exista dovezi". Adevăratul motiv este că odată ce oamenii ar recunoaşte că Dumnezeu există, ei ar trebui să recunoască şi că există şi o relaţie de responsabilitate faţă de Dumnezeu, şi în felul acesta că au nevoie de iertare din partea lui Dumnezeu (Romani 3:23; 6:23). Dacă Dumnezeu există, atunci suntem responsabili pentru faptele noastre înaintea lui Dumnezeu. Dacă Dumnezeu nu există, atunci noi am putea să facem orice dorim fără să fie cazul să ne îngrijorăm în privinţa judecăţii lui Dumnezeu. Eu cred că acesta este motivul pentru care evoluţionismul este atât de puternic promovat de către atât de multe persoane din vremurile noastre – pentru a le da oamenilor o alternativă la credinţa într-un Dumnezeu Creator. Dumnezeu există şi toţi ştim la urma urmei că El există. Simplul fapt că unele persoane promovează atât de agresiv necredinţa în existenţa lui Dumnezeu este de fapt un argument al existenţei Sale.,,Eu am certitudinea ca exista deoarece vorbesc cu El in fiecare zi prin rugaciune, Ii simt dragostea Lui care se revarsa din plin in inima mea.El imi raspunde la rugaciuni, El mi-a luat povara pacatelor si mi-a dat mantuirea in dar.El mi-a schimbat viata.Cunoasterea lui Dumnezeu nu reprezinta un salt in intuneric, cum spun unii, ci un pas sigur in lumina.Isus este lumina lumii!
Iar intrebari dintrastea?
Un inorog fundul chel care se caca curcubee duble si participa la petrecerile cu ceai ale Iepurasului de Pasti, ala ne-a creat.
Da chiar trebuie sa ne invartim in cerc asa de fiecare data? Citeste si tu niste carti si uitate la niste documentare legate de aparitia universului si poate ( desii ma indoiesc... ) o sa intelegi cu ce se manaca big bangul.
Tu ai habar ce-i ala Big Bang? Serios? Lol, asta-i buna. Zi-mi si mie ce-i un worm-hole, sau de ce exista discontinuitati in spatiu-timp. Fara sa dai pe google, desigur.
Bai, poserii atei, gata, GO HOME!
Ca nu stiu sa iti desenez 100 de formule pe tabla si sa explic in termeni exacti e si normal ca nu stiu ca nu's savant dar imaginea de ansamblu o cunosc. Sa te intreb si eu de multivers sau ce e un computer quantic? Faptul ca nu cred in ceva gen batranelul care sta in ceruri si ne vegheaza nu ma face poser mai cap se sfecla.
... bine, macar de mi-ai zice de ce se zice fizica cuantica. Schrodinger, Laplace, de-astia, ai auzit?
Da, iti respect dreptul sa nu crezi. Te fac poser pentru ca tocmai voi, astia, care aveti impresia ca sunteti inteligenti, ar trebui sa dati dovada de inteligenta aia a voastra si sa ii aceptati pe cei din jurul vostru, asa cum voi aveti pretentia sa fiti acceptati. Doar de asta.
Multiunivers. Funny. Pixelul universal traiasca!
Serios, daca chiar esti atat de destept pe cat te dai, da-ti seama ca esti foarte ridicol si extrem de idiot cand iti zici parerea ta proprie si personala (cand nu cred ca e cineva care chiar vrea sa vada inca un troll cum isi bate joc). Serios, comporta-te civilizat. Daca nu, primesti ceea ce dai. Spor in viata!
Ai dat-o cam mult in diverse nu crezi? Eu doar i-am propus sa se documenteze si din alte perspective nu doar biblie si atat. Nu cred ca am zis: " Ba esti prost! Pai cum sa nu auzi de big bang fratee. Io am fost acolo cand s-a intamplat a fost super " WTF? Si daca vrei sa stii nu esti destept doar daca bubui de fizica... Trebuie sa cunosti cate putin din toate. Poate poate le ai tu mai bine cu fizica dar la cultura generala cred ca matur cu tine pe jos. Vezi sa nu te rapeasca allieni la noapte si sa iti faca probe anale. Nb.
Intr-adevar, cand vezi ca esti in inferioritate, ameninta cu violenta. Poser, dupa cum ziceam. Noapte buna, "probed".
Am uitat sa remarc modestia dumitale. Serios acum, numai cei cu perspectivele inguste afirma ca stiu mai bine sau ca stiu cel mai bine.
Cel destept stie ca mai are de invatat si, pe masura ce invata, isi da seama cu cat scade el in comparatie cu Universul intr-o relatie de invers proportionalitate.
Foarte bine cum procedezi. Din nou, ia aminte la faptul ca oamenii destepti ar trebui sa fie mai intelegatori cu cei din jurul lor si sa ii tolereze. De aia li se zice "destepti", in fond.
A, da, iar in ceea ce priveste cultura generala... Ai idee la vreo utilizare practica a logaritmului? Sau ce-i aia TRR? Sau ce dracu e ala cod masina? Sau ce-i aia pentatonica? Sau ce-i ala subjonctiv si de cate tipuri e (in engleza; n-are rost sa te intreb si in franceza)?
Bring it on. Ma mai culturalizez si eu cu ocazia asta
Ne invartim in cerc si ocupi spatiu si timp. Noapte buna.
A, gata? Te-ai blocat, puiu? Trist. Las' ca ai sa cresti tu mare si ai sa ne arati la toti cat de mare si tare esti. Noapte buna si vise placute. Eventual, mai adu-ti aminte ca, din cand in cand, trebuie' sa te mai si trezesti din "visele" tale si sa mai revii printre "noi", astia mai "nasoli"...
Intrebare retorica: ocup mai mult spatiu si timp decat prostia ta? Sau?
Si se pare ca zvonul e adevarat... " Cel destept cedeaza " Tu o ti una si buna... Traiesti in lumea ta vad.
Mie mi se pare ca incerc sa ii testezi pe cei care nu cred in dumnezeu.Prietene e libera alegere, ei nu il urasc doar nu cred in el si viata lor nu este afectata in nici o privinta, poate sunt chiar mai bine fara dumnezeu in viata lor.
Cum a zis si Ucigasuldeprostie uitate la cateva documentare si mai treci si pe la canalul Discovery.
Eu cred în Dumnezeu dar întrebarea asta e fără rost ca și cum ai întreba cum a apărut Dumnezeu
RAY întreabă: