anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei care sunt impotriva avortului : daca acel fetus pe care vreti sa il salvati este gay, o sa mai luptati pentru drepturile lui? (am vazut intrebarea asta pe net si mi-a placut)

22 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Daca pina in anii 90 erau considerati bolnavi psihici si acum sunt considerati oamenii cei mai normali Parca prin mama china ii trateaza 100% metoda rapida doar in 10 zile cu socuri electrice rolling on the floor ies toti cumintiti si devin cei mai devotati familisti, deci hai sa tragem o concluzie nu este bolesnita este narav, asa ca nu mai bate cimpii, nu mai croncaniti pe craca

| Allrc24 a răspuns:

Dar de unde stii tu ce fel de om va fi?

| morningstar a răspuns:

Bineinteles ca am sa mai lupt. Orice om are dreptul la viata.
Fetusul nu are cum sa fie gay, nu se poate sti orientarea sexuala inca de la nastere, ci abia mai tarziu. Nu se nasc oameni gay, ci devin.
Si chiar daca as putea sti dinainte ca el va fi gay, ii voi da nastere; asta nu pentru ca as fi de-acord cu homosexualitatea, dar pentru ca in primul rand nu eu sunt cea care dau viata omului iar in al doilea rand pentru ca homosexualitatea nu este o boala incurabila, ci prin rugaciune, educatie, etc, oamenii se pot transforma.

| Roses a răspuns:

Sunt IMPOTRIVA avortului si un fetus nu poate fi gay.

evenso
| evenso a răspuns:

Explica-mi atunci te rog de unde stii tu daca un fetus este gay sau nu?

| dragos9234 a răspuns (pentru evenso):

El nu iti poate spune daca un fetus este gay sau nu, insa, nici tu nu poti spune ca acel fetus nu este gay

| evenso a răspuns (pentru dragos9234):

Eu nici nu am afirmat asa ceva ( ar fi absurd ) chiar de asta l-am intrebat.

| dragos9234 a răspuns (pentru evenso):

OK.
Totusi, ai lupta pentru el daca ar fi gay?

| evenso a răspuns (pentru dragos9234):

Nu are rost intrebarea ta in felul in care ai pus-o, tin sa te anunt ca sunt mama, ca atare normal ca m-am luptat pentru "fetusul meu" si nu mi-am pus astfel de intrebari infantile ( ca sa ma exprim frumos ) laughing

| Geass a răspuns:

Nu am treabă cu chestia crestinismului despre avort dar eu unul nu suport chestia asta. Dacă te gândeşti nici nu ştii ce ajutor puteau da acei copii pierduţi.prin avort, cine ştie poate măcar unul din toţi copii avortati inventau ceva ce era de folos societatii.

| FucktheSystem a răspuns (pentru Geass):

Poi după logica ta putem să spunem că nu suporți nici cuplurile care nu fac copii pentru că măcar unul dintre toți acei copii care s-ar naște ar putea face ceva de folos societății.

| Geass a răspuns (pentru FucktheSystem):

Nu am menţionat asta, am spus dacă deja este însărcinată de ce să îl avorteze şi nu îl dă la orfelinat, tu incurci lucrurile, este voia fiecăruia dacă vor să facă copii sau nu.

| FucktheSystem a răspuns (pentru Geass):

De ce să-l avorteze? Pentru că nu și-l dorește și pentru că e suficient de inteligentă încât să-și dea seama de condițiile din orfelinate și de șansele de viitor ale unui copil crescut acolo...care sunt cam nule. Dar haide să o luăm altfel, să zicem că tipa decide să păstreze copilul, dar dacă-l păstrează o să aibă dificultăți cu școala, poate o să trebuiască să se lase de școală dar tipa poate urma după facultate să devină o persoană importantă, care să-și lase amprenta asupra societății, dar din cauza unui mucos care nu și l-a dorit nu o să mai aibă ocazia.
Și știu că este voia fiecăruia să facă copii sau nu, dar dacă tu spui că unul din acei copii ar putea să fie de folos societății și asta e un motiv să nu-l avorteze și eu pot să spun că e păcat să folosești contracepție că s-ar putea naște copii care ar fi de folos societății.

| anonim_4396 explică (pentru FucktheSystem):

Tu iți dai seama că practic, ce spui tu, e: dacă nu il dorești/nu iți permiți să il intreți, omoară-l.
In primul rând, sunt metode de a evita o sarcină nedorită INAINTE de a rămâne insărcinată (excepție violul, altă poveste).
După logica ta, ar trebui uciși toți cei pentru care șansele de a avea un viitor bun sunt infime (deși nu știi cu certitudine niciodată) - ABSURD. Conceptul de,, bun'' este cât de poate de relativ - cine ar trebui învestit cu autoritatea de a decide definiția lui?
Ar trebui să omorâm toți copiii din orfelinate? Dacă i-ai fi omorât atunci, de ce să nu o faci acum? Deh, câțiva ani, plus-minus acolo, condițiile sunt nasoale, oricum n-au șanse la un,, viitor bun''.
Ca să nu menționăm oameni care suferă de diverse handicapuri...

| FucktheSystem a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum să îți explic, n-am suflet, nu-mi pasă de o adunătură de celule care voi o considerați copil. Și da, să-l omoare decât să-l chinuie o viață sau să chinuie o persoană care trăiește de ceva ani.
Și există metode contraceptive...dar mereu se produc greșeli. N-ai auzit de prezervative care s-au rupt sau femei care au rămas însărcinate chiar dacă luau anticoncepționale? Îți zic eu că și știu cazuri. De ce să îți distrugi viața cu un copil care nu-l vrei? Mai bine îl omori când e doar o adunătură de celule.
Și nu, nu trebuiesc omorâți copiii din orfelinate, trebuia doar să nu existe copii în orfelinate. Nu cred că ai stat la un orfelinat, eu am stat o noapte și crede-mă că e groaznic, mai bine mori decât să trăiești acolo.
Voi toți aveți impresia că viața e roz și că e bine să trăiești orice ar fi, uite că lucrurile nu stau chiar așa, uneori e mai bine să fi mort decât să te chinui o viață. Deci scutește-mă, dacă aș rămâne însărcinată n-aș avea niciun regret să fac avort, am un viitor pentru care am muncit ceva să mi-l asigur și nu l-aș rata că s-a găurit un prezervativ. Unii oameni vor să facă o facultate, să aibă un loc de muncă bun, n-au timp de sugari plângăcioși, deci scuză-mă că nu prefer să îmi distrug viața mea decât să ucid un fetus, mă simt așa de vinovată, o să plâng de tristețe.
Du-te cu tragediile ăstea ala tăle la cineva care dă doi bani.

| anonim_4396 explică (pentru FucktheSystem):

Eu nu m-aș pripi numindu-l,, adunătură de celule''.
Dacă tu consideri că e normal și perfect justificabil să iei viața cuiva doar pentru a avea TU o viață mai bună, imi pare rău pentru tine. Și nu. Nu ai dreptul.

| FucktheSystem a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba am dreptul legal să iau viața adunăturii de celule care s-a format dintr-o celulă ou. Și da, mi se pare justificabil să ucid o adunătură de celule, nu un om, ca eu să am o viață mai bună și ca adunătura să nu ducă o viață de nimic. Perfect justificabil.

| Felys a răspuns:

SI daca ar fi gay, de ce nu ar avea permisiunea sa traiasca?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De unde ştii tu ce va ieşi acel fetus?
Poate fi de la un geniu până la un om cu tulburări mentale?
Totuşi ce vină are acel copil pentru genele şi păcatele părinţilor şi ce drept are omul să înnăbuşe viaţa încă din faşă?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Traducere, având in vedere contextul:,, Sunteți de acord cu uciderea homosexualilor?''
Nu, bineințeles că nu.

Și in primul rând, nu cred că o persoană se naște homosexuală (determinism biologic). Să zicem că devine pe parcurs, for argument's sake. Răspunsul e același.

| millyca a răspuns:

Intrebarea asta e din putul gandirii. O fi el gay, da' poa' sa fie Elton John!

| DAVID_6313 a răspuns:

Gay nu stiu dar as fi de acord daca ar fi Gaia. rolling on the floor