Tehnologia ajuta lumea dar nu ii arata altceva decat ceea ce exista!
Eu vreau acum sa merg afara si sa vad dovada ca exista cu ochii mei intelegi nu ma intereseaza de teori
Ti-am spus de la inceput ca esti greu de cap! Parca erai cu stiinta acum te dezici? Iti arat pe cale stintiifica ca exista Dumnezeu ca sa fiu mai sigur, dar vad ca nici asa nu intelegi! Am ajuns la concluzia ca tu nu vrei sa crezi in Dumnezeu, nu ca nu exista dovezi care sa ateste existenta Lui; stiinta adevarata descopera si studiaza ce a creat Dumnezeu si mergand din descoperire in descoperire ajungem la o singura idee exista Cineva in afara timpului si spatiului, care poseda o gandire si o putere care nu are limite! Aceste lucruri depasesc puterea de gandire a omului deci si pe a ta; daca te invit afara sa vezi dovada, vei vedea stele care se misca pe traiectorii fixe si functioneaza dupa legi stabilite cu precizie de Creator, vei vedea zapada ai carei fulgi au niste forme foarte complexe si multe si multe alte lucruri care conduc spre Dumnezeu!
De cand te crzi ateu nu te-ai gandit niciodat ca ateismul nu e bun?
Ateismul nu-i o religie nu are reguli sau mai stiu eu ce alte chesti
Jasser imi place ca esti bine informat, mai rar vezi asa ceva in randul crestinilor (cu riscul sa generalizez), din pacate e la fel si la atei, multi se declara atei doar pentru. a scapa de,, regulile'' impuse de religii, putini sunt atei bine informati si gata sa iti ofere orice argument pentru a dovedi contrariul religiei. Cu astea fiind spuse, nu vreau sa intru in vesnicul razboi intre credinciosi si necredinciosi, insa ma aliez cu cei din urma.
Zi-mi o regula sa stiu si eu e gandire libera e non religie
Filozofia mea de viata e sa iubesti aproapele din jurul tau, sa nu faci altuia ce nu isi place tie, sa traiesti clipa ca e unicata
Pentru ca am ajuns la un moment dat sa imi pierd credinta, tin sa mentionez ca obisnuiam sa ma duc la biserica, ma rugam si credeam cu adevarat, insa undeva pe parcurs s-a spulberat toata credinta, neintentionat. Am incercat sa o,, reaprind'', dar in acelasi timp am incercat sa studiez si tabara inamica (ateii, paganii etc.). Ca urmare am ajuns sa cred in stiinta, desi nu aduce dovezi stabile, imi pare mai plauzibila.
De exemplu sa nu ucizi! Nu e numai o porunca pentru credinciosi ci si pentru atei! Face parte din legile statului! Nu o respecti?
Clipa e unicata chiar daca mai apoi iti aduce suferinta, remuscare, regret?
Cred ca porunca,, sa nu ucizi'' nu e de-a dreptul o porunca, e o chestie legata de umanitate. Daca nu scria in Biblie ca nu e bine sa ucizi nu stiai asta? In opinia mea orice persoana cu o stare psihica normala, buna, ar stii asta. La fel ca si celelalte porunci, majoritatea tin de bun simt si de buna crestere. Cand spunem ca Ateismul nu are reguli ne referim mai mult la ritualurile, slujbele, obiceiurile pe care le au celelalte religii. Toate cele bune!
Si stiinta adevarata il contrazice pe Dumnezeu cumva? imposibil. Stiinta studiaza doar ceea ce Dumnezeu a creat! Poate ca te-a furat stiinta oculta, draceasca care zice ca nu exista Dumnezeu!
Nu m-a furat stiinta oculta, nu am nimic cu credinciosii, nu am nimic cu Dumnezeu. NU spun ca nu exista, chiar din contra, incurajez credinciosii sa isi indrepte atentia si sufletul catre o credinta, oricare ar fi ea. Dar eu personal nu am credinta, vrei sa spui ca sunt indracita? e alegerea ta, eu nu ma cred asa. Stiinta cred eu ca a renuntat sa dovedeasca existenta lui Dumnezeu pentru ca niciodata nu o sa fie destule dovezi pentru a arata asta. Ceea ce studiaza ea este tot ce ne inconjoara, nu pune eticheta ca e,, Made by God'' daca intelegi ce vreau sa spun.