| KodrutZ a întrebat:

Pentru cei care tot ridica in slavi bor-ul - UNDE AU FOST in ultimele doua zile? Isi pregateau slujba de duminica si goleau cutia milei din timpul saptaminii? Mai toti nemernicii aia cu cate 7-10.000-20.000 RON salariu sint in Bucuresti, unde au fost ei in ultimele doua zile? Ati auzit de vreo reactie a lor la ce s-a intimplat? Ati vazut vreun popa sa ofere sprijin familiilor indurerate? A venit cineva sa zica ca inmorminteaza mortii pe cheltuiala bor-ului? Prin comparatie, uitati-va la cum s-a mobilizat societatea civila - bilete de avion gratis pentru rudele celor decedati aflate in strainatate, casa/masa gratis...

63 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Socitatea civila a facut totul!
Pe langa asta a mai strans si 800.000 de euro din donatii.

NOname
| NOname a răspuns:

BOR-ul încă o dată şi-a dovedit nemernicia şi inutilitatea. Din cauza prejudecăţilor cretine nu şi-ar ajuta aproapele nici cu o vorbă bună, iar să cerşească fonduri pentru un trai megaloman ştie în continuare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

'Ati vazut vreun popa sa ofere sprijin familiilor indurerate'

Păi da' cum domn'le, normal că au oferit sprijin, s-au rugat pentru sufletele lor. *S.A.R.C.A.S.M *

'A venit cineva sa zica ca inmorminteaza mortii pe cheltuiala bor-ului?'

'Nu te întreba ce poate face biserica pentru tine, întreabă-te ce poți face tu pentru biserică'. Nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arata inca o data prostia celor care ridica in slavi biserica.

| KodrutZ explică (pentru anonim_4396):

Lasa, prostia suprema e a cretinilor care comenteaza ca uite ce versuri aveau aia, ca ard in foc si nu-mai-stiu-ce. Halloween, muzica de-aia satanica, i-a batut dumniedzau. Comentau niste retardoizi de vreo 14-15 ani in tramvai in fata mea, le-am zis vreo doua de dusmani. Si Romica Puceanu avea un hit cu cutite si topoare, chestii... de-acuma daca se taiau niste betzivani la concertul ei aveam sa dam vina pe versuri? Geez...
P.S. Chiar nu era pe felia mea muzicala deloc Goodbye to Gravity, eu ascult fie chestii mai melodioase, fie cu mult mai brutale. Dar de la a nu aprecia muzica/versurile si pina la a gasi vina unor morti pentru asta... e cale prea lunga pentru orice om cu o urma de ratiune.

| danut a răspuns:

Nu sunt ortodox si nici nu am sa le iau partea dar sunt cumva nelamurit, tu te duci intr-un loc in care nu esti invitat sau binevenit? Exista o vorba romaneasca, DRAGOSTE CU SILA NU SE FACE. Imi pare enorm de mult rau pentru fiintele decedate si cele in suferinta, au fost momente pe care nu as fi vrut sa le vad dar in acel loc era invocata moartea, satana si nicidecum Dumnezeu. Dumnezeu nu a fost acolo, nu a fost invitat acolo, ce sa caute oamenii Lui acolo? Striga cineva dupa Dumnezeu sau dupa dracu si dupa moarte Am sa-ti spun ce s-a intamplat pana la eveniment. Dumnezeu a parasit acel loc din dorinta celor de acolo iar satana i-a luat locul si si-a facut acoliti pe vesnicie. Repet, nu sunt ortodox dar acum le dau dreptate. Fiti corecti, nu meschini, suntem in doliu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru danut):

Ma intreb cum naiba ajunge cineva ca tine asa spalat pe creier. sper pentru numele zeilor in care crezi tu sa nu faci copii ca oricum sunt destui pe lumea asta ca tine, nu trebuie si mai multi

| suffarstar a răspuns:

Mai mult, spalatii pe creier s-au apucat sa raspandeasca in mediul online tot felul de cretinatati cum ca acolo era un specatcol in cinstea lui Satan, bine ca au murit, i-a pedepsit Dumnezeu. Nu am cuvinte.

| KodrutZ explică (pentru suffarstar):

Nu ai cu cine. Dupa astia un cintec ca "Heaven and Hell" e satanist. Fiindca contine "hell" si gata, acolo creierul lor inceteaza sa functioneze. G to G aveau o piesa care se cheama "The Day We Die" si acuma gata, satanisti, ia uite, cintau de-astea cu ca o sa murim in foc, fix asta au patit. Daca era un botez acolo si aprindeau o artifica, la fel ardea tavanul ala.

| KodrutZ explică:

A zis cineva ca e VINA lor? Vina lor e ca exista astfel de pareri. Vina lor e ca nu au facut absolut NIMIC pentru victime/familiile lor si nu au zis NIMIC. In duminica in care ponta pierdea alegerile, nemernicul ala de patriarh la ora 7 seara deja era cu declaratia pe FB la minca ****, ca dumnezeu uneori lucreaza si prin oameni de alte religii si natii, ca trebuie' sa ne intelegem intre noi, cacaturi. Asta dupa ca intreaga campanie numai flegme a avut pentru Iohannis.

| Inferno a răspuns:

Mentalitatea infantila BOR loveste iar.

| KodrutZ explică (pentru AliGab):

Solicita sa ajute spiritual bla bla. Unde e "patriarhia doreste sa doneze suma de 1 milion de euro pentru ajutorarea celor spitalizati/familiilor celor decedati"? Ce a zis el acolo e apa de ploaie.

| AliGab a răspuns (pentru KodrutZ):

BOR nu este formata doar din patriarhul Daniel si preoti asa cum cred majoritatea idiotilor, ci este formata inclusiv si din credinciosii crestini-ortodocsi practicanti. De cate ori a fost o tragedie, gen inundatii, in fiecare parohie s-a facut cheta pentru cei aflati in nevoie, cu proces verbal si chitante in cazul sumelor mai mari. S-a prezentat vreun ziarist ca sa faca acest lucru public? Nuuuu. De ce? pentru ca este o stire prea neimportanta si ar deranja ateii si idiotii de serviciu, gen Bendeac. Asa se intampla si acum, iar vinovata este tot BOR: http://www.napocanews.ro/......oween.html

| suffarstar a răspuns (pentru KodrutZ):

Ce sa le faci, ei au gusturi mai bune: Kiss TV si Taraf TV. Este tragic faptul cum reactioneaza, au murit oameni arsi de vii, iar pentru ei este cel mai important sa isi expuna minunatele lor teorii din cele mai profunde clipe de meditare: "Ce cautau acolo? "

| KodrutZ explică (pentru AliGab):

Nu, puisor, bor e formata din mafioti si acei idioti care ii tolereaza. Cunosc destui crestini mai crestini decit toti cretinopatii pe care ii ai tu in vedere cind zic asta care la orice ora se pisa cu bolta pe bor si pe bataia lor de joc. Daca vor sa faca ceva pentru sufletul lor, atunci nu ii doare mina sa dea un ban direct sau sa ajute personal pe cine are nevoie in loc sa dea banii satanelor in sutana. Cum ziceam, bor e vinovata ca exista imbecili care pun evenimentul pe seama genului muzical/versurilor/pretinsului mesaj din care ei de fapt nu inteleg absolut nimic. In rest, am vazut eu cum se tot implica... de ce sa se faca CHETE cind e nevoie sa ajute cu ceva, cind de fapt bor are venituri colosale care, btw, nu sint impozate? Si becali dadea din belsug la toti, facea biserici, alea-alea. Si eu daca iau si fraudez statul roman cu citeva sute de milioane de euro in fiecare an, crezi ca m-ar durea mina sa construiesc cate doua biserici din cind in cind si sa mai ajut niste amariti?

| KodrutZ explică (pentru suffarstar):

Sa nu uitam de Antena 3! Gusturile ca gusturile... dar puii mei. Back to work, ca eu nu traiesc din ajutoare sociale ca astia care vin cu idei de genul "muzica satanica, halloween, i-a batut dumnezo' clar".

| BogdantheDreamer a răspuns:

Orbilor.

"Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a adresat sâmbătă un mesaj de compasiune în urma incendiului de la Clubul Colectiv din Capitală, îndemnând la unirea rugăciunii cu fapta milostivă pentru cei aflaţi în suferinţă. De asemenea, acesta solicită parohiilor din Bucureşti cărora aparţin tinerii decedaţi sau cei afectaţi de arsuri să ajute spiritual şi MATERIAL familiile îndoliate şi familiile celor aflaţi în spitale."

http://www.gandul.info/......v-14868919

http://basilica.ro/......10271.html

| milan9 a răspuns:

DE CE LASI OTRAVA SA-TI INTUNECE MINTEA? sad
Primul comunicat oficial a venit din partea Bisericii, oferindu-se sa sustina toate cheltuielile presupuse de ceremonialurile funebre.

Fiecarei parohii din tara i s-a solicitat de catre ierarhi sa se roage, sa faca donatii, sa doneze sange.
Cu ocazia fiecarei astfel de drame se strang sume considerabile pentru cei cei aflati in suferinta.

Intr-adevar se putea face mai mult prin oamenii Bisericii. Personal imi pare rau ca nu au fost ai multe initiative de genul acesta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu de unde ai mai aparut?
Tu esti spalat pe creier?
Ia sa iei tu foc sa vedem atunci...tu si cu zeii tai imaginari....bai frate am trait s-o vad si pasta!

NOname
| NOname a răspuns:

Http://www.facebook.com/......365182548/

| Inferno a răspuns:

Pe siteul asta daca ii numesti retardati pe retardati esti suspendat. Nu inteleg de ce. Cuvantul exista in limba romana, nu e doar cu sens peiorativ retardati existand si in realitate.
Cred ca TPU ar trebui sa isi revizuiasca regulile.

NOname
| NOname a răspuns:

Http://www.facebook.com/......451863206/

| KodrutZ explică (pentru milan9):

...care sume nu sint verificate de nimeni. Zeciuite, cu siguranta.

| costis a răspuns (pentru AliGab):

Daca citesti toate raspunsurile la intrebarea asta, iti dai seama ca nu prea are rost sa pierzi timpul. Un nou pretext de a invinui crestinii. Daca s-ar fi dus vreun preot acolo, i-ar fi spus ca vrea bani. Asa, sunt vinovati toti ca nu s-au dus. Si chiar daca ar oferi sprijin material, tot sunt vinovati toti. Ca nu ofera mai mult. Pentru ateii de aici preotii vor fi intotdeauna vinovati. Aici tartanul a fixat suma necesara la 1 milion E. Dar e foarte usor de schimbat in 2. Deci retine; biserica va fi INTOTDEAUNA vinovata.

| danut a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu nu te privesti in oglinda cand faci comentari? Nu pot apostrofa un individ ca tine, m-as umili prea mult, te compatimesc in mod sincer. Daca parintii tai ar fi fost spartani sigur erai in fundul unei prapasti.

| KodrutZ explică (pentru costis):

"Chiar daca" ala nu se aplica. Vezi declaratiile sforaitoare ale nemernicului-sef de la bor si vezi ce a facut monseniorul cum-naiba-il-cheama. S-a dus sa se roage acolo. Fara mare tam-tam, pur si simplu. Nu sint fan biserica, asta e clar, dar catolicii isi spala pacatele din vremea Inchizitiei la fel de repede cit crestinii isi murdaresc imaginea buna pe care ar avea-o in prisma implicarii in societate din vremea respectiva (tipariturile, eforturile pentru educarea claselor defavorizate). Suma era un exemplu lejer de produs. Chiar scria cineva ca dupa tragedia din club trecuse pe linga constructia aia faraonica de linga cp. Ce se intimpla? Se lucra in foc continuu. La 4 noaptea. 1 milion EUR ar fi mizilic, avind in vedere citi bani arunca bor pe rahatul ala nenorocit. Catedrala mintuirii, pe draq.
Ca o ultima idee, cunosc preoti si crestini pentru care am un profund respect si consideratie. Asta nu pot cei ca tine sa inteleaga. Ca o concluzie cu care inchei, esti un ignorant cu ochelari de cal printre milioanele ca tine. Nimic deosebit, continua.

| KodrutZ explică:

Faptul ca exista diverse fenomene care pot fi categorisite ca manifestari demonice nu iti da motivatie de a sustine sarlatanii din bor. Ca multe (am zis MULTE, nu TOATE) dintre ele pot fi explicate stiintific, asta e alta treaba deja. Cert e ca multi nu reusiti sa separati neghina de secara cind e vb de bor. Ziceai mai sus de Hendrix, Zepp, GFR? Toata stima si respectul, dar din pacate am mai observat si ca de la o anumita varsta efectiv te timpesti. Delirul mistic e doar unul dintre efecte.