| sinx a întrebat:

Pentru cei care vor sa vada in ce consta teoria evolutionista, dati acum pe National Geographic. ( acum inseamna 17:00)

Răspuns Câştigător
| Urzi23 a răspuns:

Acu, serios, copiii sunt obsedati de dinozauri. Nu stiu de ce, le plac. Nepotul meu cumpara toate ca,,,,,, de reviste cu abtipilduri etc.
Apoi :
Da, chiar, cum stiau oamenii acu 2000 de ani sau 5000 de ani (chinezii) despre dragoni (denumirea veche a dinozaurilor)? De acord, noi gasim azi fosile si facem reconstituiri, dar anticii ce cunostinte aveau? rolling on the floor
Ps
Vezi ca lighioanele au disparut acum 65 milioane de ani

| Rapplex a răspuns (pentru Urzi23):

Prietene, daca tu presupui ca dinozaurii au existat pe vremea popoarelor antice, inseamna ca si oamenii trebuiau sa fie rasi de pe pamant.Sau poate Noe nu a mai avut loc in arca, se poatelaughing. Nici macar inaltii bisericilor nu contrazic problemele astea, si te pui tu sa o faci. Daca auzeam din gura Papei ca nu-i adevarat, atunci poate era mai de luat in seama, dar pana acum am vazut ca Biserica accepta tot mai mult stiinta si isi schimba conceptiile cu fiecare descoperire facuta.Pana prin 1700, Pamantul era centrul Universului, dar ce sa vezi, dupa descoperirea lui Galilei, Biserica nu a mai spus ca suntem centrul Universului. Dupa ce 2000 de ani eram unicele fiinte creeate de D-zeu, ce sa vezi, cum au afirmat oamenii de stiinta ca este posibil 99% sa nu fim singuri, repede si Papa s-a grabit sa spuna ca extraterestrii sunt fratii nostri creeati de D-zeu.Si cei de la Vatican au spus ca nu publica documentele secrete din arhiva, deoarece istoria ar trebui rescrisa si vor fi afectati foarte multi oameni.Sa nu mai spun ca Vaticanul are organizatie secreta(SIV parca), care se ocupa cu studiul extraterestrilor si pregateste o posibila intalnire cu alte civilizatii.

| Urzi23 a răspuns (pentru Rapplex):

Rapplex a răspuns (pentru Urzi23):
Prietene, daca tu presupui ca dinozaurii au existat pe vremea popoarelor antice, inseamna ca si oamenii trebuiau sa fie rasi de pe pamant.Sau poate Noe nu a mai avut loc in arca, se poatelaughing.Nici macar inaltii bisericilor nu contrazic problemele astea, si te pui tu sa o faci. Daca auzeam din gura Papei ca nu-i adevarat, atunci poate era mai de luat in seama, dar pana acum am vazut ca Biserica accepta tot mai mult stiinta si isi schimba conceptiile cu fiecare descoperire facuta.Pana prin 1700, Pamantul era centrul Universului, dar ce sa vezi, dupa descoperirea lui Galilei, Biserica nu a mai spus ca suntem centrul Universului. Dupa ce 2000 de ani eram unicele fiinte creeate de D-zeu, ce sa vezi, cum au afirmat oamenii de stiinta ca este posibil 99% sa nu fim singuri, repede si Papa s-a grabit sa spuna ca extraterestrii sunt fratii nostri creeati de D-zeu.Si cei de la Vatican au spus ca nu publica documentele secrete din arhiva, deoarece istoria ar trebui rescrisa si vor fi afectati foarte multi oameni.Sa nu mai spun ca Vaticanul are organizatie secreta(SIV parca), care se ocupa cu studiul extraterestrilor si pregateste o posibila intalnire cu alte civilizatii.

Urzi23 in dialog :

Altu caruia nu ii da nimeni dreptate si s-a apucat sa si-o proclame, poate i se face cuiva mila de el sa il aprobe?
Apoi :
Eu zic sa mai citesti ce am scris eu nu sa bati cimpii, daca ai ceva de spus spune daca nu ai atunci taci
Apoi :
Da, chiar, cum stiau oamenii acu 2000 de ani sau 5000 de ani (chinezii) despre dragoni (denumirea veche a dinozaurilor)? De acord, noi gasim azi fosile si facem reconstituiri, dar anticii ce cunostinte aveau?
Ps
Vezi ca lighioanele au disparut acum 65 milioane de ani zice stiinta rolling on the floor

Apoi: De ce dai copy/paste tot timpul?
Apoi: Daca ai anumite carente la nivel cerebral, nimeni nu te obliga sa le arati
Apoi: E posibil sa fi existat anumite mituri pe care ei chiar le luau in seama, cum ar fi azi "Monstrul din Lockness" sau "Bigfoot"
Apoi: Sapaturile arheologice se fac astazi cu lopata, dar poate pentru tine este o tehnologie prea avansata si greu de inteles
Apoi: Si pe Charles Darwin(care era credincios), tot descoperirea unor fosile(in Brazilia), l-a facut sa scrie "Originea Speciilor", observand ca speciile de astazi pastreaza caracteristicile celor din trecutwinking
Apoi: Daca studiezi evolutionismul si stiinta pe "Trinitas TV" eu nu am nicio vina
Apoi: Daca tot vrei sa-mi raspunzi, dati macar silinta sau cheama vreun prieten mai cult sa te ajute

Numai binewinking

Apoi: De ce dai copy/paste tot timpul?
Apoi: Daca ai anumite carente la nivel cerebral, nimeni nu te obliga sa le arati
Apoi: E posibil sa fi existat anumite mituri pe care ei chiar le luau in seama, cum ar fi azi "Monstrul din Lockness" sau "Bigfoot"
Apoi: Sapaturile arheologice se fac astazi cu lopata, dar poate pentru tine este o tehnologie prea avansata si greu de inteles
Apoi: Si pe Charles Darwin(care era credincios), tot descoperirea unor fosile(in Brazilia), l-a facut sa scrie "Originea Speciilor", observand ca speciile de astazi pastreaza caracteristicile celor din trecutwinking
Apoi: Daca studiezi evolutionismul si stiinta pe "Trinitas TV" eu nu am nicio vina
Apoi: Daca tot vrei sa-mi raspunzi, dati macar silinta sau cheama vreun prieten mai cult sa te ajute

Numai bine

Urzi23 in dialog :

Alooooo vezi ca lighioanele disparute de 65 mil de ani, sunt sculptate prin temple, le gasesti si prin pesteri pictate,
Apoi :
Un argument foarte interesant tine de istoria civilizatiilor: spunea cineva "cum ditai coincidenta ca chiar si cele mai vechi produse culturale (de genul picturi in pesteri) dateaza doar de cateva mii de ani?" Daca oamenii au aparut doar acum 40.000 ani, la mult timp dupa disparitia dinozaurilor, cum se explica balaurii si dragonii, prezenti in folclorul tuturor popoarelor de pe intinsul Pamantului, banlauri la tigani rolling on the floor?
Apoi :
Nu cred ca e vorba de imaginatie pura, ar fi trebuit sa auzim mai curand de ursi sau lupi zburatori (extrapolari ale unor realitati cotidiene), daca ar fi fost vorba de rodul unor minti cu imaginatie f bogata.Vezi ca ai descris si in Biblie o lighioana

Cu stima,,,,,

Studiaza si tu anumite specii care sunt si azi si seamana cu "dragoni", cum ar fi Dragonul de Komodo.Eu te-am intrebat daca a uitat Noe sa-i urce cumva in arca, poti sa raspunzi? Dupa crezurile tale, Pamantul are 8000 de ani(a aparut cica cu 6000 de ani inainte de Hristos), cum bine stim toti.Stii macar ca intreg crestinismul nu e decat o urmare pagana? Poate nu ai studiat unde si la cine a aparut prima oara.Pana si personajul vostru principal, Iisus, are proveniente pagane.winking

Studiaza si tu anumite specii care sunt si azi si seamana cu "dragoni", cum ar fi Dragonul de Komodo.Eu te-am intrebat daca a uitat Noe sa-i urce cumva in arca, poti sa raspunzi?

Urzi23 in dialog :

Nu ma a uitat darwin sa va explice cum de traiau lighioanele dupa 65 mil de ani de la extinctie,
Apoi :
Eu zic sa te mai documentezi si vei vedea picturi antice cu T rex care seamana cu dragonul tau ca stampila cu coada vacii

laughing))Tu chiar nu ai nicio treaba cu nimic.Ai terminat gimnaziul?

laughing))Tu chiar nu ai nicio treaba cu nimic.Ai terminat gimnaziul?

Urzi23 in dialog :

Nu te supara daca tu esti,,,,,,,, nu toti sunt ca tine,eu te indemnam sa cauti Eu vorbesc din ce am citit tu vorbesti din auzite sesizezi diferenta.
Apoi :
In linkul care am vrut sa il atasez aveai si deschrierea lighioanelor si din ce ordin faceau parte, dar din moment ce vad ca te spargi in figuri, te las sa cauti singur sa nu mori f,,,.
Apoi :
Ba baiete eu cind fac o afirmatie, vorbesc serios nu bat cimpii ca tine, sesizezi diferenta

Am mai avut multe discutii cu tine, dar va ca eziti sa apelezi la logica si te ofensezi tot ca Biblia ta e un document contradictoriu.Ce ai citit tu in afara de Biblie? Inclin sa cred ca benzi desenate.Tu nu bati campii, tu ii omori direct.Vezi-ti de treaba si nu mai fa afirmatii ce te depasesc.Ti-am mai spus, cere consiliere de la un amic mai cult, daca ai, bineinteles.winking

Am mai avut multe discutii cu tine, dar va ca eziti sa apelezi la logica si te ofensezi tot ca Biblia ta e un document contradictoriu.Ce ai citit tu in afara de Biblie? Inclin sa cred ca benzi desenate.Tu nu bati campii, tu ii omori direct.Vezi-ti de treaba si nu mai fa afirmatii ce te depasesc.Ti-am mai spus, cere consiliere de la un amic mai cult, daca ai, bineinteles

Urzi23 in dialog :

Stai linistit am citit muuuuuuuult mai mult ca tine.Ma f,,,,, unde vezi ca am pomenit eu ca argument Biblia de bati cimpii,eu am zis ca o lighioana o gasesti descrisa si acolo
Apoi :
In rest tu ai batut cimpii si ce ai vrea eu sa te iau in seama?
Apoi :
Poti sa crezi dupa mintea ta n,,,,,,, ca anticii aveau orbul gainilor si nu stiau ce deseneaza,este si acesta un argument pentru tine ca tu nu vezi ca ai ochelari de cal.
Apoi :
Tu nu ai spus nnimic, eu zic sa mai incerci admir stradania ta dar nu te descuraja, mai cauta
Cu stima,,,,,,,

Lasand la o parte vocabularul tau "crestinesc", cred ca nu-ti mai aduci aminte ce sustineai, sau acum nu mai crezi in Biblie?! Cel mai prost obicei al omului e sa ia si sa interpreteze doar ce-i convine, neglijand alte detalii. Aberezi non-stop, si asta se poate vedea foarte usor."Stai linistit am citit muuuuuuuult mai mult ca tine" Ezita sa te minti singur, ti-am mai spus-o. Numai bine!

Poate ai chiorit,mai pun si pentru tine,daca esti capabil sa spui ceva spune daca nu taci, sa nu apari tiris cu dragonii de komodo ca ma faci sa rid, inseamna ca esti mai f,,,,,,, ca anticii care au facut templul de la abydos
Apoi :

Da, chiar, cum stiau oamenii acu 2000 de ani sau 5000 de ani (chinezii) despre dragoni (denumirea veche a dinozaurilor)? De acord, noi gasim azi fosile si facem reconstituiri, dar anticii ce cunostinte aveau?
Apoi :
Acum 65 mil de ani au disparut dinozaurii si perioada de extinctie a fost de 1 an spune stiinta

Http://www.nodismed.ro/......01226.html Daca nu ai aceasta problema, atunci suferi de alte carente cerebrale;)

22 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Creaționismul biblic aparent dă toate răspunsurile.
O analiză pe text biblic te face să înțelegi inconsistența creaționismului Biblic.
La o altă întrebare tu ai scris : „ EU sunt ateu si sunt la fel ca si ceilalti oameni, numai ca eu cred in teoria evolutionista, aia cu maimutele. Nu cred nici in Dumnezeu, nici in Allah nici in Buddha nici in ceilalti 2000 de zei. Aste e singura diferenta."

De fapt nici teoria cu maimuțele nu este teribil de bună.

Cu mulți ani în urmă, un copil de 2-3 ani avea propria lui teorie cu maimuțele, inspirată din teoria ta cu maimuțele.
Maimuțele au fost niște copii obraznici care au fugit de acasă și ca să nu moară de frig le-a crescut păr ca la animale ...etc...și pentru că nu mergeau la cămin, la grădiniță și la școală ca toți copii s-au făcut din ce în ce mai proști și maimuțele s-au prostit și sunt animale. Mi-a explicat vreo 3 ore teoria lui cu maimuțele, și după asta a tot revenit, până ce disperat i-am recunoscut că așa s-a făcut maimuțele, cum zice el. Fiind mulți copii bolnavi la el la cămin, mă-sa l-a luat cu ea la muncă și tânărul Bogdan i-a informat pe toți cum este cu maimuțele. Când unii se arătau sceptici, el le explica, spre a fi mai convingător, că și nenea Mihai, a spus că este așa.

Singurul lucru care mă face să mai dau ceva crezare teoriei cu maimuțele este faptul că copii de oameni, pierduți de părinții oameni și crescuți accidental de diverse animale, prezintă un nivel de dezvoltare intelectuală tipic animalelor.
Asta demonstrează cât de important este factorul educațional, în dezvoltarea intelectuală a copiilor de oameni.

| MMihai a răspuns:

Mor oameni la diverse vârste din diverse motive.
Dacă s-ar face măsurători de tipul volum creier / volum corp, masă creier /masă corp și suprafață reală creier- ținând cont de circumvoluțiuni - / volum corp și suprafață reală creier/ masă corp & suprafață reală creier/suprafață reală corp. S-ar obține 5 numere și ar fi interesant de văzut evoluția acestor numere la ființe decedate de diverse vârste.
Făcând determinări similare pe diverse animale mamifere s-ar putea determina ce animale sunt potențial, ceva mai inteligente.
Dacă se va găsi vreun animal potențial aproape la fel de inteligent ca și omul, și dacă puii unui asemenea animal, ar fi luați din mediul lor și educați exact ca niște copii de oameni, cred că s-ar obține niște exemplare de animale din specia respectivă, ceva mai inteligente, decât semenii lor, din lotul martor.

| MMihai a răspuns:

Există și teorii care vorbesc despre origina parțial sau total extraterestră a speciei umane.
În America de Sud pe o insulă dintr-un lac au găsit niște unii, care spuneau despre ei că nu sunt oameni, și că strămoșii lor ar fi fost inițial, niște extratereștrii.
În China se pare că au rămas în pană cu circa 10.000 de ani în urmă, niște extratereștrii și că urmașii ăstora sunt micuți, de circa 1, 30 -1, 40m.
În Indonezia se vorbea că în junglă ar fi trăit niște oameni cu mult mai mici, de circa 90 de cm.
Folclorul popoarelor vorbește de pitici, dar și de uriași.
Folclorul popoarelor vorbește de diverși balauri, balauri care nu au nici o treabă cu dinozaurii.
Este o carte Noi nu suntem urmașii Romei,
citește :
http://www.scribd.com/......n-Savescu_
În cartea respectivă se vorbește despre niște cuie care nu rugineau, și despre multe și merită citită.

| ramona30 a răspuns:

Foarte interesant documentarul de pe National Geografic. Oricum cunosteam si eram adepta teoriei evolutiei dar nu strica un "refresh". happy

| akta a răspuns:

Cam atat stii sa faci, sa dai cu presupusul.rolling on the floor

| Bruninhos a răspuns:

Discoverywinking

| Bruninhos a răspuns:

Posibil sa fie taraf la cati cocalari gasesti in Romania... straight face

| Bruninhos a răspuns:

Lasati-i ma pe mostenitorii Romei pe Dinozauri pe Monstrul din Loch Ness Bigfoot sau Yeti puneti mana si cititi Mein Kampf
Un mesaj mai am pentru voi
Heil Hitler!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aha.si spune despre dinozauri si evolutia omului din parameci sau amoeba? eu am vazut involutia omului facuta de oameni de stiinta.adica de la omul modern incepand sa descreasca in inaltime sa se deformeze sa devina din ce in ce mai ghebos datorita calculatorului si sedentarismului pana va ajunge bietul om la fel ca maimuta. aplecat, cu mainile pana dincolo de genunchi, cu picioarele strambe de nefolosire indelungata.acum pe care sa o cred? ca involutia am cetit-o si in profetii exact asa cum ti-am descris-o.dar cam in 3-5000 de ani de aci incolo.

Întrebări similare