Da! O aştept cu nerăbdare, în fiecare zi mă pregătesc şi vreau să duc o viaţa în conformitate cu Scriptura, să trăiesc exact aşa cum vrea Dumnezeu.
Doresc ca Dumnezeu să-mi dea putere şi înţelepciune pentru a putea merge pe calea bună a credinţei, iar la sfârşit să primesc cununa pentru victoria mea în Isus Hristos.
Fii binecuvântat!
Multumesc, pace tie
Se poate spune ce zi sfintiti?
Da, sunt pregatita in orice moment al vietii mele.Prin modul meu de viata, prin tot ceea ce fac fac totul ca o adevarata inchinare la adresa Mantuitorului meu.Nu stiu daca intelegi ce vreau sa iti spun.De exemplu, daca spal vasele, eu ii multumesc lui Dumnezeu, daca mananc, Il laud pe El si Ii multumesc caci datorita bunatatii Lui am acele bucate. Daca spal sau calc camasi Ii multumesc Domnului pentru ca am un sot si copii minunati carora sa le slujesc.Atitudinea inimii conteaza.Caut prin tot ceea ce fac sa fac pentru slava lui Dumnezeu.Viata mea este in comuniune cu Dumnezeu.
:) Foarte frumos, sa nu te schimbi, continuati asa pina la venirea mintuitorului nostru.
Ca daca nu degeaba ne-am nascut.
Dumnezeu cu tine si cu familia ta, sa ne putem inilni pe noul pamint, acolo unde durerea, lacrimile, necazurile, nu vor mai exista. Pacea domnului
http://www.youtube.com/watch?v=QiO9GD51YAg&feature=related
Astept cu nerabdare acele momente sublime in care ne vom intalni cu Cel ce ne-a iubit atat de mult, cu mirele nostru iubit, cu fratii si surorile mele pentru care a murit Hristos! Fii binecuvantat de Domnul! http://www.youtube.com/watch?v=qyWA-Nl9Avw
1. Nu
2. Nu ma intereseaza.
3. Incearca sa-ti mai ameliorezi ortografia, ca pute!
Tie la ortografie iti sta capul?
Daca nu sunt cetatean roman ce vrei sa fac? Atita am invatat, da-mi niste lecti daca esti profesor. Nu mincati oule acum, pastratile pentru pasti, si o sa vedeti ca nu mai pute.
Refuz sa permit ca atitudinile nepotrivite ale altora sa ma devasteze sau sa imi schimbe dispozitia.Eu sunt cine spune Dumnezeu ca sunt:o lumina stralucitoare, stralucind intr-o generatie decazuta.Prin Cuvantul lui Dumnezeu, mintea mea este in permanenta innoita si eu umblu in voia lui Dumnezeu pentru mine.
Omenirea probabil e blestemata sa nu inteleaga niciodata nimic.Cind Iisus a promis ca va veni pentru judecata vorbea in numele Absolutului pentru ca era una cu El. Ce mama naibii sa faca judecata divina o fiinta, un simplu om? Ne vom "vindeca"mental vreodata?
Felicitari
Nu mă mai aştepta. Sunt aici.