| Shapeshifter a întrebat:

Pentru cei credinciosi, v-ati rugat vreodata pentru Lucifer, pentru iertarea lui?

13 răspunsuri:
| Demonull a răspuns:

Am vorbit cu seful..Lucifer a zis ca va ia dracu(EU) daca-i mai scrieti numele pe aici hihi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt destui oameni care se roagă lui Lucifer, nu mă mai complic eu cu asta. Are destui oameni de partea lui.

Răspuns utilizator avertizat
| victor333 a răspuns:

De aici ar trebui sa ti dai seama cine e Dz adica o aberatie pe care unii ti o baga pe gat si incearca sa te fac sa te simti vinovat si mic cand de fapt viata e asa frumoasa daca n ar mai fi atata religie care sa ne invrajbeasca

| HueyFreeman a răspuns (pentru Demonull):

Ba puta, aici Beelzeboss, zi-i lu seftu sa se care ca pe aici e teritoriul meu.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Daca nu vrea el, doar trebuie sa se smereasca si nu vrea, Dumnezeu il iarta!

| Thunderstruck a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Ce povesti frumoase, voi chiar credeti in asa ceva?laughing

| emag a răspuns:

Nu crezi ca fiecare ar trebui sa se caiasca pentru pacatele lui? ce folos are sa ne rugam noi pentru iertarea pacatelor altuia atata timp cat lui nu-i pasa?

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

El nu va fi iertat vreodată. (Romani 16:10 - Iar Dumnezeul care dă pacea îl va zdrobi în curând pe Satan sub picioarele voastre).
De aceea, este lipsit de sens astfel de rugăciuni.

| Aneurysm a răspuns:

Guys...

M-am exprimat în cele 3 puncte.

| mihaitaLGP a răspuns (pentru Someonewhoappreciatelife):

Si cand ma rog il va zdrobii? Mai asteptam mult? Sau Dumnezeu nu e pregatit? Se antreneaza?

| Demonull a răspuns (pentru HueyFreeman):

Hai sictir ca te ia dracii belZABALOSrolling on the floor

| danay72 a răspuns:

Atata timp cat lui nu-i pare rau de ce face, e clar ca nu -l iarta Dumnezeu. Oricum el stie ca mai are putin timp pana cand va fi distrus de aceea face ravagii in lume. Apocalipsa12:9-12

Întrebări similare