Draga Ema, sunt multi care nu respecta categoriile si sunt si mai multi care nu au nici un respect fata de D-ZEU. Gandeste-te la urmatoarea ipoteza: Sexul e religia lor! Asta adora, asta venereaza asta propovaduiesc. Si atunci normal ca au postat intrebarile lor la categoria Religie. Lasa-i in pace. Din moment ce fac asta, unii intentionat, nu ai cum sa le mai faci tu educatia. In afara de faptul ca iti atragi oprobiul lor. Si va ajunge categoria de Religie, un alt front de "razboi" intre useri. I-ai avertizat, ignora-i, tu pune intrebarile tale, cine poate iti va raspunde si cu D-ZEU inainte.
"sexul e religia lor".cat de prost trebuie sa fii sa scrii asa ceva?
Ucigasuldeprostie
Chiar ti se potriveste user-name, ca o manusa! Numai ca nu prea dai dovada.
FucktheSystem
Din partea mea pot sa faca tot ce vor cu trupul lor, dar aici nu le pot raspunde pe placul lor, ci din perspectiva lui Dumnezeu.
Cristi202
Cristi, trebuie sa se supuna regulilor acestui site.Catalin a depus eforturi, tocmai pentru a face liniste si armonie.Deja au cam sarit calul.Intrec orice limite ale bunului simt.Le trebuie sex anal si perversiuni sexuale sa mearga in alta parte nu la aceasta categorie!
Ardnaxur1961
Draga mea,ei vorbesc despre perversiuni sexuale,despre sex anal, la care eu nu pot sa le raspund decat din perspectiva Bibliei. Daca doresc alte raspunsuri, au gresit categoria.
Nyx
Daca ai fi asa de credincioasa cumpretinzi ca esti, ai cunoaste acest lucru din Biblie.De aceea este scrisa, ca noi sa cunoastem binele si raul.
Francesca89
Nu cred ca trebuie sa iti dau eu tie explicatii.Dar,asa pentru cultura ta generala,tin sa te informez ca eu m-am casatorit din dragoste cu sotul meu,am fost virgina, am un mariaj bazat pe dragoste si respect reciproc, sunt foarte implinita din toate punctele de vedere.Sotul meu este un om care cauta inainte de toate sa ma faca pe mine fericita si implinita.Ne bucuram poate mai mult decat altii de relatiile intime din cadrul casatoriei noastre.Este extraordinar sa stii ca sotul sau sotia nu te inseala, te iubeste si te apreciaza.Nu te schimba azi cu unul si maine cu altul.Este ceva sfant, pur si curat.
Bine Emo,vad ca ai tu lumea ta, nu stiu cate relatii ai avut tu la viata ta, dar lucrurile nu stau chiar asa cum crezi tu.Barbatul e barbat,crestin sau nu,toti au fantezii perverse,daca'ti place daca nu. Poate omului tau ii place sa fie biciuit sau legat, dar tu habar n'ai, fiindca mintea ta ingusta nu concepe asa ceva.Ar cam trebui sa-ti revii la realitate, ca odata tot te vei lovi de ea.Si ti'am mai spus, daca tu nu'i dai, o va lua din alta parte.Barbatii care nu'si pot indeplini fanteziile sexuale, la un moment dat devin frustrati rau de tot si sa nu te miri cand intr'o zi te gasesti cu politia la usa ca barbatul tau a violat o batrinica.Si prostitutia de ce crezi ca exista? cred ca te'ai prins; pentru barbati cu asemenea femei in casa.
Doamne fereste, fata cred ca esti bolnava.Nu poti sa crezi ca mai exista oameni normali, cu principii? Si el este un bun crestin care are virtuti si calitati, nu are nevoie de lovituri de bici.Ce mi-a fost dat sa mai aud! Si de ce sa violeze o baba cand are ceva mai bun?
Are ceva mai bun? esti sigura?
cea bolnava esti tu Emo.
Si un raspuns mai stupid de atat nu cred ca puteai sa dai.
Francesca esti o
ESTI o NESIMTITA! ai 22 de ani si vorbesti asa de urat cu o femeie mai mare decat tine, se vede ca ai fost nascuta la 7 ani.si sa te contrazic nu toti barbatii au nevoie de perversiunile alea idioate.Cum ai putea sa faci lucrurile alea ciudate cand cu aceleasi buze saruti Sfanta Cruce la Biserica sau iti saruti copii.Iti doresc sa ti se lumineze mintea sa judeci mai bine si cand o sa fii pe patul de moarte sa poti spune ca in viata ta ai fost o femeie serioasa si cu respect de sine
Inca o minte incuiata...bleahhh
Nyx
Daca unii chiar doresc sa cunoasca adevarul, noi care stim care este voia lui Dumnezeu, suntem datori sa le spunem.Sa stii ca daca ne rusinam de El acum, si El se va rusina de noi cand vom fi inaintea lui Dumnezeu si a ingerilor.Sa stii ca orice cuvant il scrii aici, iti va sta intr-o zi inaintea ta la judecata.De aceea eu spun oamenilor adevarul, chiar daca nu le place.Nu caut sa le plac lor, ci vreau sa plac lui Dumnezeu.
Dacă te referi la întrebările gen „Pocăiții au voie să facă sex oral" atunci îmi pare rău dar pot să fie la fel de bine aici ca la Dragoste și Sex cât timp au legătură și cu religia și cu sexul pot fi postate la opricare dintre cele două categorii.
Și dacă cele sfinte intră în sex? Ni se spune că n-avem voie să face sex înainte de căsătorie de ce n-am discuta subiectul ăsta? E mai mult legat de religie decât de sex în sine. Aaică ce am văzut eu pe aici aveau legături strict cu religia.
Oricum nu înțeleg de ce-i trimiteți al dragoste și sex, vă deranjează cumva subiectul sex?
@Ema nu a zis nimeni că trebuie să le răspunzi pe placul lor ci din punct de vedere religios că de asta suntem la categoria religie.
Din pacate pentru tine, se pare ca cineva din lantul multilor copisti ai Bibliei, a fost destul de cinic incat sa mai puna de la el oaresce "indicatii pretioase" cu privire la perpetuarea speciei.
Daca ne referim la Biblia ORTODOXA, nu putem sa nu ne gandim la Sodoma si Gomora, unde, se stie, perversiunile de tot felul erau la ele acasa. Nu stiu cum o suna biblia penticostalilor; probabil, cenzurata la greu. Dar, din pacate, ortodocsii, in special cei cu mintea mai destupata, discuta despre sex, cunosc mijloace de contraceptie, le si folosesc, pentru ca religia, daca vrea sa-si pastreze adeptii, trebuie sa tina pasul cu civilizatia, cu progresul, pentru ca, altminteri, ne intoarcem in Evul Mediu. Si nu vrea nimeni asa ceva, nu? Poate doar cei care (inca) mai cred fara sa cerceteze.
Ema, nu uita ce zice Biblia: "pentru cel curat, toate sunt curate, dar pentru cel necurat, chiar si ce e curat e necurat". Lasa-i sa vorbeasca, daca Dumnezeu le da putere sa tasteze, de ce sa ii oprim noi? Oricum, stai linistita, nu cred ca vei gasi in lumea asta un loc sfint, curat in care cineva sa nu fii facut ceva necurat. Asta este, cei ce nu cunosc curatia, nu pot face diferenta. Nu uita ca si in viata ta Isus Hristos a adus intii lumina Sa, si abia apoi ai putut face diferenta. Deci lasa-i, ei nu stiu ce fac, nu realizeaza.
Doh, si eu care credeam ca, categoria "Religie" e mai piperata cand se adauga si sex.
Ema din cite citeam ce postau usserii mai vechi, pe vremuri TPU era un forum foarte linistit.Ca sa aduca rinduiala si pe sectiunea Religii, fara un moderator nu se va reusi.Fiecare cind face un cont bifeaza ca este de acord cu termenii de utilizare, sunt convinsa ca nu se ostenesc sa citeasca un rind. Apoi incep sa posteze unii din ei toate ineptiile de ii sta omului mintea in loc dau ca ex copilul acela de 12 ani si 5 luni care a initiat http://www.TPU.ro/......unci/.Deci daca un copil poate initia asa ceva nu este in regula si TPU ajunge de batjocura.Ce ar trebui facut simplu ales un moderator eu te propun pe tine. Apoi trebuie instituit un sistem de avertizare cind se sare calul,daca musteriul nu se potoleste ban pe x zile daca tot nu ii vine mintea la cap ban pe x luni si daca tot dind el cu capu de pragul de sus fara sa il vada pe cel de jos, ban permanent. Dupa ce vor face toate aceste lucruri sa vezi ce liniste si pace ar fi.Dau de ex forumul computergames moderator aiwa are numai liniste si pace mai intervine si el din cind in cind dar nici gind sa fie "paruiala tiganeasca ca pe aici" Dau alt ex daciaclub si acolo este liniste si pace au reusit moderatorii sa ii razbeasca pe cei indaratnici, idem pe softpedia.De ce te propun pe tine ca moderator la sect religie deoarece foarte multi te respecta si raspunsurile tale au fost si sunt cu foooooarte mult bun simt sunt convinsa ca vei ramine verticala fara sa promovezi cine stie ce cult/religie discriminare, incitare la ura interreligioasa.Ce se va optine cei ce doresc cuvint de invatatura vor gasi aici, cei care cauta drumul lor vor gasi aici o alternativa
Da de cand draga mea sexul oral sau anal este o perversiune? poate in mintea ta inchisa.si chestia asta ai scris'o pentru mine nu? ia uite ca nu esti tu chiar asa desteapta, atat ai inteles tu din ce am spus eu.Si cica pentru cei iubitorii de sex...e penibil rau sa spui asa ceva, te pomini ca tie nu'ti place.O faci din obligatie cu sotul tau? dupa aia iti intorci capul si plangi? asa ti'ai facut si copii? in scarba? ia lamureste'ma si pe mine, sa vad eu ce parere ai despre sex.nu DRAGOSTE, SEX!
Ema,
Eu știu multe, dar folosesc doar una. Tu le știi (probabil) pe toate, și nu folosești niciuna, din motive pe care tu le consideri rezonabile; unul dintre ele fiind „Cuvântul lui D-zeu".
Oameni buni pe ce lume sunteti? GENEZA28...cresteti,INMULTITIVA,.eu cred ca D-zeu a vrut sa ne spuna ca iubirea(dragostea ) si sexul sunt libere(ca sa faci copii este IMPERIOS necesar sa faci sex.-(nu am gasit onici o metoda de reproducere umana prin:inmugurire,altoire, metamorfoza. totul se rezuma la sex)sa nu uitam ca ai multe culturi care afirma ca o viata sexuala BUNA are efecte benefice asupra sanatatii fizic si mental(nu intru in amanunte)sexul nu e in contradictie cu nicio religie din lume, din contra au mers si merg mana in mana! multumesc pentru atentie!
@Ema, in ce calitate raspunzi tu "din perspectiva lui Dumnezeu"? De unde stii tu ce ii place lui Dumnezeu? De acceptare, toleranta ai auzit? Ce anume crezi ca te califica, de imparti dreptatea in lume cu atat usurinta?
@Ema, eu cred in Dumnezeu, dar ce faci tu e pierdere de timp si nu are nicio finalitate, prefer sa ma canalizez pe actiuni care duc undeva. Nu ai cum sa schimbi credinta cuiva, pana cand nu se lamureste el, iar tu nu faci decat sa stimulezi agresivitatea. Nu esti Aleasa sau ceva, asta nu e decat mandrie spirituala. N-o mai lua si tu personal, ca nu am nimic cu tine.
@Ema, atunci asuma-ti si reactiile lor. Nu e vorba de rusine, ca spre exemplu nu mi-e rusine sa zic ca m-am dus la Biserica, nu e nimic rusinos in asta...doar ca astea sunt reactiile si nu avem toti aceleasi valori. E alegerea fiecaruia daca crede sau nu, ziceam numai sa ii respectam si pe cei care nu cred, e alegerea lor.
Dupa cum vezi eu nu jignesc pe nimeni, dar nu pot sa le spun ca este bine ce fac.Am datoria sa spun adevarul pe care l-am citit in Biblie, altfel, voi da socoteala.
Frate...probleme daca noua ni se scoala sa bagam aici la religie si oleaca de destrabalare? pentru mine nu e deloc si ma doare drept in cur daca in categoria religie este pus si sexul, sau in categoria muzica este pus si amuzamentul, si tot asa. uite o intrebare buna pentru tine.: cum s-a nascut jesus? l-a adus barza?
User123666 întreabă: